Тест за проверка на мъжествеността

Тази публикация има 0 коментара

Ако не сте наясно какво се случва с вашия пенис, как очаквате с него да впечатлите някоя жена? Направете следния тест, за да разберете дали познавате мъжкото си достойнство.
1. Каква е средната скорост на мъжката еякулация?
А. 20 км. в час
В. 40 км. в час
С. 110 км. в час
D. Със скоростта на звука

Отговор:
Отговорът е (В).  Въпреки това, след като бъдат освободени, сперматозоидите рязко намалят тази скорост. Отнема до пет минути, за да изминат разтоянието до шийката на матката и до 72 часа да достигнат до яцеклетката.

2. Каква е средната дължина на пениса в ерекция?
А. 16 см.
В. 14,5 см.
С. 20 см.
D. 31 см.

Отговор: (А). Дванадесет процента от мъжете имат размер на пениса между 13 и 17 сантиметра, а средният размер в отпуснато състояние е около 8 сантиметра. Съществуват няколко начина за измерване на размера му, като основният е да се постави линийка в основата на срамната кост и да се отчете разстоянието до главата.

3. Хлъзгавата течност, която излиза от пениса в момента преди еякулацията. Какво е това?
А. Спермата останала в уретрата по време на последната еякулация.
В. Спермата, която предстои да излезе по време на еякулация.
С. Естествен лубрикант
D. Течност осигуряваща безопасно преминаване на сперматозоидите

Отговор: (С и D).  Малка жлеза в основата на пениса произвежда тази хлъзгава течност, която се отделя точно преди еякулация. Тя не само подпомага по-лесното преминаване на сперматозоидите, но има за цел да неутрализира киселинността в уретрата, която може да увреди еякулата. Сперматозоидите измират в киселинна среда. Понякога тази течност съдържа и малко сперма, така, че ако се предпазване от забременяване чрез прекъсване на половия акт, то трябва да знаете, че това е един доста рискован метод.

4. Колко време след секс партньорката ви може да вземе хапче анти бебе?
А. В рамките на 3 часа.
В. В рамките на 24 часа.
С. В рамките на 72 часа.
D. В рамките на 120 часа.
Отговор: (D). Въпреки, че е добре ако имате съмнения за изтекла сперма в партньорката ви по време на полов акт е добре хапчето да се вземе веднага. Трябва да знаете, че разполагате със 72 часа да направите това. Контрацептивите изпълват женското тяло с хормони, което гарантира, че тя няма да забременее. Някои от тях блокират сперматозоидите или предотвратяват и забавят овулацията.

5.  Колко еякулат произвежда един мъж през живота си?
А. 2 литра.
В. 8 халби.
С. 50 литра.
D. 70 литра.
Отговор: (С). Верният отговор е 50 литра. Това количество е достатъчно да напълни резервоар на средностатистически автомобил.

6. Максимална продължителност на живота на един сперматозоид спрямо неговото местонахождение.
А. Вътре в тялото на мъжа
В. В клиниката по фертилитет
С. Върху ръката, на нейното бельо или чаршафи.
D. В тялото на жената.
Отговор:    D.1., B.2., A. 3., C. 4. Въпреки, че на ден мъжкият организъм произвежда милиони сперматозоиди, този процес отнема около 3 месеца. Те започват своето съществуване като незрели полови клетки. След това стават носители на ДНК и  по-зрели. Тези процеси отнемат наистина много време. Запечатани в контейнер при клинични условия, вашите сперматозоиди могат да живеят до 24 часа при положение че се поддържа телесна температора от 36.6градуса. Ако сперматозоидите  са върху нейното бельо или чаршафи техният живот приключва наистина бързо. Ако обаче попаднат в женско тяло, могат да оцелеят до 72 часа или докато намерят яйцеклетката, която трябва да оплодят. След този период те умират.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
ползите от мастурбацията
Ползите за мъжкото здраве от редовната мастурбация

Здравни ползи от мастурбацията при мъжете Проучване показва, че мъже на възраст между 20 и 50 години, които мастурбират редовно,...

Затвори