Наднорменото тегло пречи на ерекцията (Продължение)

Тази публикация има 0 коментара

Намалете нивата на естроген
Съществуват таблици за изчисляване на телесната маса. Ако вашият индекс е до или над 25, значи имате достатъчно мазнини, които да възпрепятстват нормалната ерекция. Всички знаем, че мъжете с наднормено тегло превръщат тестостерона в естроген, а намаляването на тестостерона има пряко отношение към силата на ерекцията. За щастие дори и лекия спад на естрогена ще се отрази благоприятно и ще ви върне към нормалния полов живот. Близо осемдесет на сто мъже преодоляват еректилната дисфункция след като загубят едва 10% излишна телесна маса.

Акупунктура
Резултатите от различни проучвания сочат, че акупунктурата може да помогне за лечението на психологически индуцирана еректилна дисфункция. При нея пациентът има проблем със симпатиковата и парасимпатиковата нервна система. Традиционната китайска медицина се опитва да възстанови този баланс. При някои това се получава и с помощта на Фън Шуй. Едва шест седмична терапия може да се отрази положително на сексуалната ви функция и да върне нормалния ви полов живот.

Укрепете тазовите мускули
Един трик за справянето с еректилната дисфункция е като практикувате Кегел. В проучване участвали 55 импотентни мъже, като 40% от тях са практикували упражненията на Кегел всеки ден в продължение на шест седмици, като успели да подобрят сексуалната си функция. Тези мускулни контракции имат пряко отношение върху контрола на уринирането при мъжа и могат да задържат вече наличната кръв в пениса. Това е един успешен метод, който може да се практикува по всяко време на деня, без да се налага да разполагате с определени условия. Достатъчно е да правите 20 контракции дневно, а всяка от тях да е с продължителност 10 секунди.

Направете ревизия на аптечката си
Много е важно да обърнете внимание на добавките и препаратите, които приемате. Не малко лекарствата с рецепта могат да се отразят негативно на сексуалната ви функция. Едни от тях са лекарствата за кръвно налягане и тези за понижаване на холестерола.Също така не забравяйте сънотворните и седитивите. Те обикновено са основните виновници за наличието на еректилна дисфункция.

Все още не можете да преодолеете гравитацията?
Ако след всички тези съвети все още нямате желания резултат, може би е време да се замислите за приема на някои билкови добавки, които подобряват сексуалната функция. Можете и да правите упражнения за подобряване кръвообращението в пениса. Хубавото на някои програми е, че чрез тях ще рестартирате сексуалния си живот и когато всичко си дойде на мястото, няма да е необходимо да продължавате. Ако имате страх от приема на синтетични продукти е добре да се консултирате с уролог, който да ви вдъхне малко смелост. Някои от известните лекарства като Циалис и Виагра например действат до 36 часа. Това им носи славата на “Хапчета за секс маратон“ или по-известни като “Хапчета за през уикенда“. Ако сте почитатели на натуралните продукти Вимакс е една добра алтернатива, подходяща за вас.

Първа част: Няколко основни правила за по-силна ерекция

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Няколко основни правила за по-силна ерекция

Опитайте се да разгледате своя пенис като полуостров от голям континент. Всъщност това сравнение е направено от Д-р Стефан Джоунс,...

Затвори