Няколко основни правила за по-силна ерекция

Тази публикация има 0 коментара

Опитайте се да разгледате своя пенис като полуостров от голям континент. Всъщност това сравнение е направено от Д-р Стефан Джоунс, уролог и клиничен медик към Американския Университет по Клинични Изследвания. И така. Географски погледнато ако приемете пениса си като продължение на вашето тяло, е логично той да споделя кислорода, хранителните вещества и кръвоснабдяването с всички останали органи. За съжаление ако природно бедствие удари континента, това неизбежно ще се отрази и на всички части от него.
Един от начините за справяне с еректилната дисфункция е ранното диагностициране. Нейното наличие може дори да предскаже инфаркт или сърдечно-съдово заболяване поради пряката връзка с нарушаването на кръвообръщението или промяна в артериалното налягане. Това е основната причина поради която не трябва да приемате Виагра, Циалис или Левитра без предварителна консултация. Ако спазвате някои основни правила за хигиена на ерекцията и половия ви живот, е напълно възможно никога да не се наложи да посегнете към помощни средства. С други думи, когато сте с партньорката си, тя винаги ще посещава вашия полуостров с усмивка и очакване за приятно прекарване.

Яжте боровинково сладко
Тъмните плодове като къпини, боровинки или бъз, съдържат високи нива на антоцианини, които са изключително силни антиоксиданти и могат да повлияят положително на вашата ерекция. Способността на пениса да получава ерекция се крие в наличието на азотен окис. Когато в кръвта ви има прекалено много свободни радикали, той не може да достигне до вашия пенис и така еректилната функция отслабва или се губи напълно. Консумирайки плодове богати на антиоксиданти, ще възстановите нормалните нива, ще блокирате свободните радикали и отново ще имате възможността да получавате ерекцията, която ви е необходима за воденето на нормален полов живот.

Спрете с пушенето веднага
Ако все още не знаете, то е време да разберете, че тютюнопушенето увеличава риска от сърдечно-съдови заболявания, инсулт, рак на белия дроб и пикочния мехур. Още по-лошото е, че можете да умрете не само млади, а млади и импотентни. Редица изследвания доказват, че пушенето уврежда артериите и удвоява риска от импотентност близо два пъти. Добрата новина е, че ако спрете цигарите, ще имате сериозен шанс да предотвратите щетите.

Бъдете по-чувствителен
Всеки знае, че стресът е като леден душ. Той води до повишаването нивата на адреналин, който директно попада в артериите и започва бавното им унищожаване. В дългосрочен план, стресът може да доведе до втвърдяването на кръвоносните съдове. Медицинска ирония е, че дори и да сте в първи етап от този процес, това може да не засегне мъжкото ви достойнство. Достатъчно е по десет минути на ден да се наслаждавате на нещо. Може да е на удоволствието от шофирането на автомобила ви, очите на красива брюнетка или просто сексапилно момиче в метрото. Негативните мисли могат да повишат адреналина ви. От друга страна ако се съсредоточите върху текущите усещания, които ви доставят удоволствие, ще повишите нивата на епинефрин и в крайна сметка ще подобрите способността си да получавате стабилна ерекция.

Спрете хъркането
Хъркането не само може да съсипе любовната ви нощ, но и да навреди на здравето ви. Всеки знае, че тъканите ни се нуждаят от кислород, за да живеят. Когато хъркате на практика намалявате притока му към тях. Не е необходимо да хвърляте пари на вятъра за различни продукти, които гарантират намаляването или спирането на този подсъзнателен процес. Вместо това просто можете да поставите тънка възглавница под гърба си. Тя ще изравни нивото на гръдния кош с това на брадичката, като в същото време ще изпъне меките тъкани на шията, което ще предотврати притискането. Това е прост и ефективен метод, който можете да опитате ако страдате от този неприятен проблем.

Яжте повече тъмен шоколад
Черният шоколад съдържа флавоноиди, които задействат освобождаването на химически елементи във вътрешния слой на артериите. Дневният прием на черен шоколад може да варира между 30 и 100 грама. Той ще подобри шансовете ви за добра ерекция с повече от десет процента. Изследванията са общи и не са насочени конкретно към еректилната функция, но прибавяйки, натурален шоколад към менюто си, съвсем скоро ще забележите, че тя се е подобрила. Пенисът е съставен основно от ендотелни повърхности. Ендотелът е специален слой клетки покриващ вътрешната страна на кръвоносните съдове. Той играе важна роля за съдовата хомеостаза и е непосредствено изложен на всички увреждащи фактори въздействащи чрез кръвта. Поддържането на тези повърхности здрави е от огромно значение за добрия артериален поток, а от там и за качествената ерекция.

Продължение: Наднорменото тегло пречи на ерекцията

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Искате да уголемите пениса си?- 4 стъпки към постигането на целите

(Изпратено от: Metaltem) Познавате ли някой, който се е стремял към нещо което на пръв поглед изглежда невъзможно, но с...

Затвори