5 причини, заради които момичетата излизат с бодибилдъри

Тази публикация има 0 коментара

Какво си мислят повечето жени за културистите? Че не стават, че са прекалено вманиачени в това, с което се занимават и в главата им има мисли само за щанги и спорт? Трябва да се погледне малко по-надълбоко в съзнанието на този тип спортуващи мъже за да се разбере, че тяхното ежедневие не е обвързано изцяло с фитнеса. Това, с което те се занимават като вид спорт би било полезно и ви уверяваме, че може да се приложи в много аспекти на живота. Нека се опитаме да ви дадем пет основни причини, заради които момичетата излизат с бодибилдъри.

1. Културистите са изключително упорити извън фитнеса
Забравете за огромния брой часове, които са необходими, за да се изгради едно перфектно тяло. В момента не говорим само за това. Самодисциплината при този вид спортисти се поставя на първо място. Тя изгражда постоянство и упоритост. Тези качества са приложими във всяка една област извън залата.
Културизмът не е хоби, а начин на живот. Когато решим да се занимаваме с фитнес, ние знаем, че това ще ни коства изключително много и няма да получим никакво финансово възнаграждение въпреки положените усилия. Когато започнах да спортувам усилено, работех в строителна фирма и никога не са ми липсвали пари. Въпросът беше да направя нещо за себе си и когато се прибера вечер да се опитам да анализирам свършеното през деня и това да ми донесе вътрешно удовлетворение.
Не малко културисти са се захванали с този спорт след като са работили някаква професия свързана с полагането на физически труд. Ние знаем какво е да работиш усилено и да даваш всичко на което си способен. Знаем също така как да изпълняваме своите задачи без значение колко тежки са те без да се оплакваме. Това както казах важи за всички аспекти на нашия живот и всичко, което ни заобикаля.

2. Културистите не се страхуват от поемането на ангажименти
Да бъдеш отдаден на нещо в продължение на години, както и да водиш здравословен начин на живот не е лесна задача. За този избор трябва да си готов да направиш и необходимите жертви. Много от удоволствията трябва да бъдат ограничени до минимум. Купони, забавления, късни запои и алкохолни сбирки просто не се вписват в живота на един истински билдър. Този избор е ангажимент още от първия ден, в който си избрал да се занимаваш с този спорт.
Това е част от причината много хора да не се захващат с културизъм. Трудно е и трябва да си готов на компромиси. Не всеки е готов на такава всеотдайност 24 часа, седем дни в седмицата. Когато срещнете мъж културист бъдете сигурни, че неговата амбиция не се ограничава единствено с фитнеса. Волята, която те притежават обикновено им помага във всичко и е важен фактор за личните и професионални взаимоотношения и успехи. Културизмът не възпитава само тялото ни, но и нашият ум, като ни учи на търпение и постоянство.

3. Културистите са добри готвачи
Знаехте, че ще стигнем и до този момент нали? Повечето културисти не посещават ресторанти, където храните изобилстват от така наречените празни калории. Забравете за мазните меса и прекаляването с тестени изделия и десерти. Билдърите с времето се научават да подбират най-полезните храни и знаят как да балансират възможно най-здравословното меню без да се тъпчат с вредни продукти. Поради тази причина, повечето културисти се научават как да приготвят своята храна сами. Срещите с културист, дават възможност да се докоснете до една не само вкусна, но и изключително здравословна кухня, която ще ви накара да се чувствате прекрасно и винаги заредени с енергия.

4. Хората ще се замислят преди да се конфронтират с вас
Една от изненадващите разлики, след като започнах да променям своята физика, беше отношението на хората към мен. Мускулната маса, която натрупах е достатъчно внушителна, за да предизвика уважение у тези, които стоят срещу мен. Без значение дали съм с приятелка или със семейството си, усещам как се чувстват в безопасност когато съм край тях.

5. Твоят живот може да се подобри
Всички знаем, че когато двама души заживеят заедно, те рано или късно придобиват от навиците на другия. Това би било добре за момиче, което е решило да започне връзка с културист. Здравословният начин на живот, научаването да поема ангажименти и отговорности и усилената работа в ежедневието могат да се отразят само и единствено положително във всяка една сфера на вашия живот.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Бодибилдинг
5 начина да заредим тялото си с енергия

Храненето играе основна роля за добрите спортни постижения. Без значение дали сте спортист или просто искате да изглеждате добре, вие...

Затвори