Влияе ли еякулацията върху уголемяването на пениса

Тази публикация има 0 коментара

Еякулирате ли след като сте правили упражнения за уголемяване на пениса и влияе ли това на крайния резултат?

На въпрос дали еякулират в рамките на час след като са правили упражнения за уголемяване на пениса, участници в проведената анкета дадоха следните отговори:

  • 206 души отговориха “Да еякулиам“
  • 65 души отговориха “Понякога“
  • 271 мъже дадоха отрицателен отговор “Не еякулирам“

Равносметката:

  •   Мъжете дали положителен отговор на въпроса имат най-слаби постижения при изпълняването на програмите за уголемяване на пениса. Техния размер обикновено нараства средно с около 2,5 сантиметра годишно.
  •   Тези които го правят, но не всеки път както се очаква имат и средни резултати. Те успяват да уголемят размера на своя пенис средно с около 3 до 4 сантиметра в рамките на една година.
  •   Мъжете, които не свършват по време на изпълняване на програмата имат най-добри постижения, които в някои случаи стигат от 5 до 8 сантиметра за година.

rezultati

Постиженията между тези които го правят редовно и тези, които го правят понякога са сравнително сходни. И двете групи успяват да уголемят своя пенис макар и с по-малко сантиметри в сравнение с третата група. Това най-вероятно означава, че еякулацията след изпълнение на програмата не намалява в голям процент крайния резултат, но пък има значително отношение относно ерекцията.
По-нататъшен анализ сравнява двете групи мъже. Тези, които са отговорили с “Да“ и тези, които са отговорили с “Не“.

  • Като цяло групата, която не свършва уголемява своя размер средно с около 6 сантиметра годишно.
  • Групата, която свършва винаги след изпълняване на програмата успява да даде сравнително задоволителен резултат в рамките на около 2,5 и 3 см. годишно.

Процентната разлика в крайният резултат може да се оцени средно с около 40%.

Заключение
Въпреки че статистиката ясно показва резултатите настъпващи в следствие на еякулацията, това не означава, че трябва да спрете да го правите. Би било препоръчително да определите какви са вашите приоритети и да намерите златната среда. Разбира си това не означава, че трябва да спрете секса. Просто понякога можете да го правите без да се стигате до еякулация. Това е техника, която често се практикува. Преценете индивидуално дали ще повлияе върху резултатите ви.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Задай въпрос или напиши коментар (само на кирилица):

Всички въпроси и коментари преминават преглед. Не се публикуват такива, които нямат връзка с темата или се дублират.

Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
мъжка потентност
Какво означава подобряване на мъжката потентност

Какво означава подобряване на потентността? Как да уголемите размера на своя пенис и да подобрите сексуалният си живот? Ако потърсите...

Затвори