Искате да уголемите пениса си?- 4 стъпки към постигането на целите

Тази публикация има 0 коментара

(Изпратено от: Metaltem)

Познавате ли някой, който се е стремял към нещо което на пръв поглед изглежда невъзможно, но с малко воля се оказва напълно постижимо? Може би ви се е струвало трудно да откажете цигарите или невъзможно да участвате в дадено състезание, но в един момент нещата са се получили. Постигнали сте целта, която сте си поставили. И все пак защо много хора подхождат към  предизвикателствата предубедено? Задавали ли сте си въпроса защо е така?
Винаги започваме с добрите намерения. Смятаме да направим нещо, което сме приели за правилно, но поради една или друга причина нещата не се получават.
Независимо дали искате да уголемите пениса си, да подобрите издръжливостта си в леглото или да имате по-силна ерекция, ако прочетете следващите четири стъпки, вие можете да се доближите до успеха и постигането на целите си.

Стъпка 1 – Направете целите си измерими и реалистични

Има една поговорка, която гласи: “Ако не можете да го измерите, не можете да го подобрите!“
Това важи за почти всичко без значение каква е крайната цел. Искате да удължите пениса си? С колко? Искате да увеличите обиколката му? С колко? Искате да промените продължителността на половия акт? Колко дълго?
Сложете началото! Дайте си отправна и крайна точка. Подходете реалистично към целта, която сте си поставили. Ако пенисът ви е 13 сантиметра, а вие искате той да бъде 23, може би трябва да се замислите доколко реално е това ваше желание. Въпреки това колкото и невероятен да ви се струва крайния резултат, на първо място запомнете, че ако искате нещо да се случи никога не трябва да се отказвате от самото начало.

Стъпка 2 – Съставете си план

Най-вероятно ви се е случвало когато предприемете някакво пътуване, предварително да набележите маршрута, хотела, в който ще отседнете или дори мястото, където ще спрете през нощта за почивка. Най-малкото ще използвате карта или GPS, за да сте сигурни, че карате в правилната посока. Същото се отнася и за постигането на поставените от вас цели.

Ако не разполагате с предварителен план, най-вероятно ще се провалите.
Той би трябвало да включва следните точки:

  • Вашата крайна цел, която трябва да бъде количествено измерима.
  • Мястото от където стартирате (дължина, дебелина, време и т.н.) Все пак няма да знаете кога имате напредък ако не знаете от къде сте започнали. Нали!
  • Колко време ще ви отнеме постигането на конкретната цел? Бъдете реалисти. Уголемяването на пениса обикновено изисква време, постоянство и пълна отдаденост.
  • Какво ще правите всеки ден, за да се доближите до поставената цел?
  • Направете си календар и през няколко дни записвайте резултатите си. Това ще ви даде допълнителна мотивация и ще ви доближи до крайната цел.

Стъпка 3 – Наблюдавайте постигнатия прогрес

Наблюдавайте промените, които настъпват по време на уголемяването на вашия пенис. Представете си отново, че тръгвате на екскурзия. Следете за всеки знак, всяка отбивка и всеки завой, за да сте сигурни, че сте поели по правилния път. Внимателното наблюдаване на промените е единствения начин, който ще ви гарантира, че ще пристигнете на точното място в точното време.

Тук вече измеримата цел може да влезе в играта. Ако сте си поставили срок от една година, за която трябва да уголемите пениса си с определени сантиметри, означава, че всяка седмица или месец  ще трябва да отчитате постигнатите резултати. Все пак е необходимо да знаете, че винаги може да има разлики в резултатите и времето. Единият месец можете да сте много по-доволен от другия, но това е знак, че нещата все пак са в процес на промяна и чрез своята оценка на действията ще знаете какво да коригирате.
Стъпка 4 – Награждавайте се за постигнатите успехи

Правете си малки лични награди за всеки постигнат резултат, колкото и малък да е той. Понякога е достатъчно да си кажете “Браво на мен“, за да подхраните своята психика. Един от най-добрите начини за подкрепа са профилираните социални мрежи. В различните форуми  можете ежеседмично да споделяте за постигнатите промени. Както има хора, които се хвалят колко дни са изкарали без цигари или с колко килограма са отслабнали този месец, така и вие можете да споделите вашия опит. Бъдете сигурни, че има достатъчно хора, на които можете да бъдете полезен, както и те на вас.

 

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
сексуална функция
Смелост и Майсторство – подобряване на мъжката сексуална функция (Втора част)

Смелост В тази категория попадат повече мъже, отколкото предполагате. Това не означава, че те нямат определени страхове или тревоги въпреки,...

Затвори