Смелост и Майсторство – подобряване на мъжката сексуална функция (Втора част)

Тази публикация има 0 коментара

сексуална функция

Смелост

В тази категория попадат повече мъже, отколкото предполагате. Това не означава, че те нямат определени страхове или тревоги въпреки, че  половия контакт може да бъде извършен без партньорката им да разбере за техните притеснения. Тук могат да попаднат хора, които са минали през различни етапи на самообучение и са успели да превъзмогнат притесненията в секса. Любопитното е, че физиката е над ума и емоциите, особено ако сте овладели контрола над ерекцията и еякулацията.

След като вече имате напредък в областта на издръжливостта, можете да започнете да работите в посока уголемяване  на своя пенис. За да имате успех трябва да сте запознати какво и как да го направите. Важно е да се знае, че силата на ерекцията и уголемяването на пениса вървят ръка за ръка. С различните методи за промяна на размера ще разширите тъканите, а чрез по-стабилната ерекция ще подобрите притока на кръв, което ще спомогне за запазване на резултатите.

Категорията е особено интересна поради факта, че физиката се поставя над психиката. Това дава възможност да се овладеят състоянията на прекомерна тревога или вълнение, които биха попречили на осъществяването на половия акт. Самочувствието, което сте придобили ще ви помогне да контролирате негативните емоции и те да останат заровени дълбоко в съзнанието ви. Когато това се случи, ще се чувствате наистина компетентни в това което правите без притеснения от провал.

Чрез овладяване на ситуацията ще имате възможност дори да контролирате своята партньорка, което ще ви направи още по-уверени по време на секс. Това може да се случи както при кратки връзки, така и в дългосрочен план. Физическото израстване ще ви даде допълнителна увереност, която ще ви помогне да разгърнете истинския си сексуален потенциал. Понякога тази увереност във възможностите води до пристрастяване, при което се търси не само по-силна физическа, но и емоционална връзка с партньора. В не редки случаи обаче сексуалният акт може да се превърне в рутина, която ще ви накара да търсите по-екстремни преживявания, за да изпитате удоволствието, което сте изпитвали преди.

Смисълът е следния. На пръв поглед изглежда, че сте преодолели проблема с притесненията и страховете си заради подобрената ерекция и уголемения размер на пениса, но част от негативните емоции останали назад в съзнанието ви всеки момент могат да се появят отново. В този случай сексът би се превърнал в терапевтично средство за справяне с проблема. Някои наричат това секс за спорта, но резултатите в крайна сметка са запазване на мъжкото сексуално самочувствие и увереност.

Смелост и визуализация

Визуализацията е част от решенията за справянето с някои сексуални проблеми. Това не означава, че трябва да фантазирате винаги когато правите секс. Ключът е да съумеете да проектирате положителните емоции, които сте имали в миналото, да ги пречупите през опита и да ги приложите при настоящата сексуална връзка. Практиката ще ви накара да придобиете изключителна увереност и пълна необремененост по време на половия акт. Постигнете ли това ниво на израстване, ще можете да се насладите на всички усещания, които сексът ви предоставя. Ако все пак притеснението вземе връхна точка и ви пречи да имате нормални сексуални отношения, професионалната консултация и медитацията могат да ви бъдат от полза. Това може да ви даде баланса, от който се нуждаете, за да преминете през третия етап на обучението си – Майсторство.

Майсторство

Това е нивото, на което вече сте се научили да поставяте своето Аз над физическите си качества. Интересното в този етап на израстване е, че не е необходимо да сте невероятен полов атлет с огромен пенис, за да сте добър любовник. Вече ще надживеете своите страхове и притеснения, които биха имали отрицателно влияние по време на половия акт.

И нещо, което можете да приемете за иронично, но точно в този момент сексуалните техники се приемат за не съществени. Много жени (и мъже) биха споделили, че в една връзка сексът не винаги е на първо място. Двойките обикновено поставят своите взаимоотношения и желанието да бъдат един с друг над това. След като вече се чувствате необременен, можете да се насочите към осъзнаването на емоционалната част от секса. По този начин ще разберете, че сексуалните техники не винаги трябва да бъдат поставяни на първо място.

Друга голяма полза от преминаването на това ниво е овладяването на изкусителни сценарии, които да ви помогнат да преодолеете всяка една ситуация. Вече няма да действате подтикнат от животинският си инстинкт за секс, ръководен от физическите ви нужди. Емоционалното израстване и приемането на секса не само като полов акт ще ви помогнат да погледнете в положителна перспектива. Разбира се това няма да ви имунизира срещу инцидентни провали, но изминавайки този път,  ще бъдете подготвен и когато това се случи, няма да обърнете особено голямо внимание и ще съумеете да не позволите негативните емоции да вземат превес над ситуацията.

Защо майсторство?
Има огромна разлика между това да знаеш и това да разбираш нещо. Съвсем едно е “знанието“ и съвсем друго  е “мъдростта“. Мъдростта се определя за използване познанията ви по най-рационален начин. Ето защо се приема за по-висша форма на знанието. Много мъже присъствали на различни форуми постигат своите цели чрез емоционално израстване и овладявайки собствените си проблеми, помагат на други, които имат нужда от помощ. Ако тези от вас, които за първи път четат статията не са се сблъсквали с подобна форма на философия, нека знаят, че придобивайки нови знания и споделяйки ги с други, на които могат да помогнат,  ще бъдат истински полезни със своя опит и мъдрост.

 Подобряване на мъжката сексуална функция – влиянието на психологическите фактори (Част първа)

 

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
сексуална функция
Подобряване на мъжката сексуална функция – влиянието на психологическите фактори

(Изпратено от: Metaltem) В тази статия ще се опитаме да разгледаме трите основни причини, които влияят негативно на сексуалната функция...

Затвори