Преодоляване на еректилната дисфункция – продължение

Тази публикация има един коментар

Преждевременна еякулация

Първа част:  Какво означава подобряване на мъжката потентност – Методи за уголемяване на пениса

Подобряване на потентността и преодоляване на еректилната дисфункция

Ако нямате достатъчно силна ерекция не винаги означава, че страдате от еректилна дисфункция. Някои мъже прибягват до подсилване на ерекцията си защото това ги кара да се чувстват по-уверени в леглото или просто защото гледката в огледалото им харесва повече. Същинската еректилна дисфункция се състои в това да не сте в състояние да поддържате твърдостта на пениса си достатъчно дълго, за да извършите нормален полов акт.

Обикновено за справянето с еректилната дисфункция съществуват три основни метода:

  • Добавки, кремове и масла – те подобряват притока на кръв към пениса за максимална твърдост
  • Лекарствени средства – след диагностициране за еректилна дисфункция
  • Упражнения – упражненията на Кегел заздравяват тазовата мускулатура, която има пряко отношение към поддържането на стабилна ерекция

При покупка на продукти подобряващи ерекцията, трябва да имате предвид кои точно биха имали положителен резултат, кои са най-ефективни и на първо място кои от тях са напълно безопасни.

Увеличаване на сексуалната издръжливост и  преодоляване на преждевременната еякулация

Много мъже трудно правят разлика между ниската сексуална издръжливост и преждевременната еякулация. За преждевременна еякулация можем да говорим когато след минимална стимулация мъжът еякулира. Много мъже не страдат от преждевременна еякулация, но търсят начин да увеличат своята сексуална издръжливост.
Независимо дали страдате от преждевременна еякулация, желаете да имате контрол над сексуалния си живот или искате да преминете на по-високо ниво, трябва да знаете, че съществуват четири основни начина за постигането на тези цели.

  • Медикаменти -Това са лекарства които включват селективни инхибитори. Един от тези медикаменти е Прозак. За съжаление той има редица странични ефекти. Преди да пристъпите към тяхното използване е от изключителна важност да се консултирате с личният си лекар.
  • Спрейове и кремове – Препаратите за удължаване продължителността на половия акт (пример: Спрей за забавяне long ride ) съдържат съставки като лидокаин или прилокаин.  Те намаляват чувствителността на пениса. Има също и различни презервативи, които са обработени от вътрешната страна, но при неправилна употреба могат да засегнат и вашата партньорка.
  • Сексуална терапия – обикновено включват контролирана мастурбация с цел забавяне на еякулацията. При воденето на подобен вид сесии, ще се наложи да споделите какъв точно е персоналният ви проблем, за да може да се намери адекватен метод за преодоляването му.
  • Упражнения – те са естествен метод, чрез който може да подобрите сексуалната си издръжливост. Съчетани с някои профилирани добавки,  могат да дадат резултати в рамките на няколко седмици.

Станете по-добър любовник
Както казахме в началото на тази статия, добрият секс при мъжа е тясно обвързан с неговото полово здраве. По-големият пенис, по-силната ерекция, самоувереността и личното усещане за сексуална сила биха ви помогнали да се превърнете в любовника, за който всяка жена мечтае. Разбира се дори и двама души да извършват едни и същи действия, крайните резултати винаги ще са различни. Знаейки обаче какво и как да направите, ще разгърнете целия потенциал, който притежавате. Придобитата увереност е от решаващо значение за бъдещите ви сексуални постижения.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Преодоляване на еректилната дисфункция – продължение"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
ирена цекова филипова
Гост
ирена цекова филипова
4 години 5 месеца преди

Обичам и Уважавам Човека до мен !!Нека не се притеснява за толкова Несъществени неща !!Ще се радвам той да е доволен

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
мъжка потентност
Какво означава подобряване на мъжката потентност

Какво означава подобряване на потентността? Как да уголемите размера на своя пенис и да подобрите сексуалният си живот? Ако потърсите...

Затвори