Какво означава подобряване на мъжката потентност

Тази публикация има 2 коментара

мъжка потентност

Какво означава подобряване на потентността? Как да уголемите размера на своя пенис и да подобрите сексуалният си живот?

Ако потърсите информация относно уголемяването на пениса или подобряването на сексуалния живот, може да откриете, че стотици мъже са успели да добавят по няколко сантиметра към своето достойнство. Въпреки това не е задължително самочувствието  да е свързано само с по-големия размер. Подобряването на сексуалния живот, може да бъде от съществена важност що се касае до стандарт, самочувствие и социален статус.

 


Прочетете информацията поместена по-долу и ще научите какво означава подобряване на мъжката потентност. Какво всъщност представлява това, най-разпространените начини за достигане до тази цел и кои продукти могат да бъдат ваш спътник по пътя към нейното постигане?

какво е потентност

какво е потентност

Какво означава подобряване на мъжката потентност?

Това е е желанието да се подобрят сексуалните възможности или цялостното полово здраве. Голяма част от индустрията в този бранш се фокусира върху уголемяването на размера, но това е само част от целта, при която мъжът може да стане по-добър любовник, да повиши своето самочувствие и да се почувства пълноценен когато е с жена.

Какво включва подобряването на мъжката потентност?

 •  Уголемяване на пениса-промяна на размера както в дължина, така и в обиколка
 •   Подобряване на ерекцията – чрез подобряването на мъжката потентност ще достигнете максималния потенциал и твърдост докато пенисът ви е в еректирало състояние
 •   Увеличаване на сексуалната издръжливост – контрол над продължителността на половия акт, без притеснения за преждевременна еякулация
 •   По-интензивен оргазъм – това включва повишаване на удоволствието по време на свършване, което дава възможност и за изпитването на многократен оргазъм
 • Подобряване на уменията ви като любовник – това е финалният щрих, който обобщава терминът мъжка потентност

Не малка част от мъжете се интересуват от така наречената пирамида на йерархията на Маслоу. Дори да сте максимално задоволени в леглото и да мислите, че нямате нужда да правите нищо, за да подобрите сексуалният си живот, бъдете сигурни, че винаги можете да постигнете повече от това, което имате в момента.
Пирамидата на Маслоу показва нуждите, които движат съществуването на един мъж. Самоусъвършенстването  е психологическата нужда да бъдем най-добрите в това, което правим или това, което можем да бъдем. След като сме си осигурили храна, подслон и всички нужди необходими за нашето съществуване, ние започваме да се стремим към постигането на нови цели в личен аспект. Това е причината мъже от цял свят, без значение какъв е техния статус в обществото, да пожелаят да подобрят своя сексуален живот.

Възможно ли е наистина подобряването на мъжката потентност?

Това като цяло е доста сложна материя, която изисква не само спазването на определена дисциплина и хигиена на поведението, но и да се предприемат правилните действия. При по-обстойно търсене, ще откриете какви ли не чудотворни начини това да се случи. Нашият съвет е да стоите на страна от “бързи“ резултати и прекалено цветни обещания. Няма магически хапчета или продукти, които да дават моментални и трайни резултати. Разбира се има продукти като Виагра, които действат почти мигновено, но там търсените ефекти са съвсем различни. Подобряването на мъжкия потенциал изисква време и постоянство. Добрата новина е, че ако разполагате с необходимата воля, ще постигнете максимума на своя потенциал. Нека разгледаме няколко различни начина.

уголемяване на пениса

уголемяване на пениса

Методи за уголемяване на размера и подобряване на потентността
Подобряването на мъжката потентност, както и уголемяването размера на пениса може да се фокусира върху няколко основни метода. Те са:

 •  Упражнения за уголемяване на пениса
 •   Уреди за уголемяване на пениса
 •   Хранителни добавки (таблетки и програми)
 •   Хирургия

Упражнения за уголемяване на пениса
Това е може би най-естественият метод за уголемяване на пениса. При него не се нуждаете от каквито и да било уреди или хапчета, за да постигнете резултат. Всичко се прави чрез вашите ръце и когато упражненията бъдат извършени по правилния начин, размерът на члена може да се увеличи, както на дължина, така и на дебелина. Най-популярни са упражненията:

Оборудване за уголемяване на пениса
Това включва уреди, имащи за цел да ускорят процеса на растеж на пениса. Точно както при интензивните фитнес тренировки, те подпомагат клетъчното делене и по този начин се постига уголемяване.  Основно може да се обърне внимание са:

Пенис помпите – спомагат разширяването на тъканта, подобряване на кръвообръщението и клетъчното делене. За пример:  Батмейт
Пенис екстендери – служат за разпъвана с дълъг период на време. За пример: Про Екстендер
Тежести – чрез силата на гравитацията спомагат разтягането и клетъчното делене. За пример: Penis Weights

Добавки
Програмите за уголемяване на пениса се използват за подобряване кръвообращението в тази област, както и снабдяването на организма с необходимите му хранителни вещества имащи отношение към мъжката потентност. Точно както при правилното хранене и посещаването на фитнес салон, вие ще можете да извлечете максималния потенциал, с който разполага вашето тяло. Едни от най-разпространените на пазара са:

Vimax – за трайно уголемяване на пениса, подобряване на ерекцията и повече сперма
Horny Goat – за подобряване на ерекцията размера и твърдостта, увеличаване на сексуалното желание

Оперативна намеса
Най-крайната и драстична форма за уголемяване на пениса е хирургическата намеса. Тя дава най-бърз ефект, но за съжаление недостатъците понякога превишават положителните резултати. Когато се подложите на такъв вид операция рискувате:

 • Да промените ъгъла на ерекция
 • Непоправима деформация на пениса
 • Скованост и изтръпналост
 • Белези
 • Еректилна дисфункция
 • Инфекция

Продължение: Увеличаване на сексуалната издръжливост и  преодоляване на преждевременната еякулация

 

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

2 Коментара за "Какво означава подобряване на мъжката потентност"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
motorista
Потребител
motorista
4 години 2 месеца преди

Добра статия!
Според мен съществуват две причини за подобряване на потентността.
Първата по необходимост – малък пенис, слаба ерекция, бързо свършване – резултатът незадоволена партньорка, нестабилна връзка, ниско самочувствие и увереност.
И втората желание за физическо самоусъвършенстване. Всеки иска да изглежда добре. Жените да са слаби, да притежават големи и стегнати бюстове и дупета без целулит.
Мъжете тренират за да имат мускулисти тела и уголемяват пенисите си не само за да задоволяват сексуално, но и за да изглеждат внушително.

Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
4 години 2 месеца преди
Напълно съм съгласна с теб. Добрата потентност може да е в основата на мъжкото щастие. Тя определено е фактор за успешното изграждане на интимни връзки. Дори може да подобри социалния и финансов статус на един мъж. Казвам това подкрепено с житейски пример. Имам приятелка която е заможна, разполага с много пари и с високи позиции в обществото. Хвана си любовник и го превърна в принц! Подари му скъп мерцедес, всеки месец го води на почивки и круизи из цял свят. Нареди го на шефска позиция и вкара го в елитно софийско общество. Човека ходи с костюм за няколко хиляди и… Прочети още »
wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
демотивиращи фактори
Демотивиращи фактори и предварителни опасения касаещи уголемяването на пениса

Тази статия ще хвърли светлина върху много от факторите, които карат мъжете дори да не мислят за уголемяването на своя...

Затвори