Наистина ли мъжете с по-големи пениси са предпочитани от жените

Тази публикация има 0 коментара

Penis

Наскоро проведено проучване показва, че размерът на на члена е от особено значение за самочувствието на мъжа. Резултатите сочат, че в повечето случаи според ръста може да се определи и размера на пениса. Разбира се това проучване е озадачаващо защото мъжете не ходят без дрехи по улиците и е трудно да предположи с какво точно разполагат под панталоните си. Представените данни се базират на факти, от периоди в които представителите на силния пол не са използвали дрехи. По този начин се проследява еволюцията на мъжкия полов орган и как представителките на женския пол много бързо правили избор на своите бъдещи партньори.

Дамите обикновена избират по-надарени мъже с идеята тази генетична черта ще бъде наследена от техните синове. Това дава обяснение защо при човешките индивиди половите органи са много по-развити от тези на приматите.

Според издание „Сайнс Магазин“ жените избират мъже с по-големи полови атрибути поради факта, че това до известна степен им дава гаранция са сексуална удовлетвореност и достигане до оргазъм. Еволюционното отхвърляне на представители на силния пол с по-скромно достойнство, намалява шансовете им да имат поколение. Това обяснява защо между човека и неговите далечни братовчеди има разлика. За щастие на нежния пол, с годините мъжките пениси ставали все по-големи, а собствениците им все по-привлекателни и желани.
Учените използвали триизмерни модели на голи мъже с различен ръст и форма на тялото, като средния размер на члена обикновено е бил около 15 сантиметра.
Моделите били представени 105 жени, за да бъде наблюдавана реакцията и техният избор.

Участничките са разглеждали различни групи на мъжки тела в реални размери и са намирали за непривлекателни моделите с по-малки пениси. С максимална оценка били оценявани най-надарените. Проучването показва как по време на еволюционния процес жените дават шанс само на мъже, приемани като най-надеждни за създаване на поколение.
В изданието се подчертава факта, че жените избират по-високите мъже мислейки, че са по-надарени. Те не биха спрели вниманието на по-нисък мъж, дори неговият член да е значително по-голям от този на по-високия му съперник. Може би резултатът се дължи на възприятието относно връзката между ръста на тялото и размера на пениса. От еволюционна гледна точка избора не дава особени шансове на ниските представители на силния пол да бъдат избрани като сексуални партньори. Естествено това не звучи особено сериозно и проучването не е категорично, но общите впечатления от резултатите показват, че независимо от качествата на даден мъж, той ще бъде отхвърлени първосигнално заради ниският му ръст.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
демотивиращи фактори
Демотивиращи фактори и предварителни опасения касаещи уголемяването на пениса

Тази статия ще хвърли светлина върху много от факторите, които карат мъжете дори да не мислят за уголемяването на своя...

Затвори