Демотивиращи фактори и предварителни опасения касаещи уголемяването на пениса

Тази публикация има 0 коментара

демотивиращи фактори

Тази статия ще хвърли светлина върху много от факторите, които карат мъжете дори да не мислят за уголемяването на своя пенис. Причините за това са много. Някои винаги си намират извинение, за да не предприемат нищо. Други го отлагат във времето, което от своя страна ги кара да натрупат тревожност, която след това трудно би могла да бъде преодоляна. Трети се страхуват от крайния резултат или за това, че трудно биха се справили с тази задача. Тази статия ще ви покаже стъпките, които можете да следвате за да се приближите към така желаната цел. Тук ще откриете стратегии за уголемяване на пениса и начини за позитивно мислене върху целия този дълъг и сложен процес.

Уголемяването на пениса е едно дълго пътуване

Когато става въпрос за уголемяване на члена, трябва да знаете, че на първо място е силната мотивация и пълното посвещаване. Трябва да сте наясно, че отлагането е враг номер едно. Винаги можете да намерите причина да пропуснете сесия от упражнения. Ключът към успеха се крие в постоянството.
Уголемяването на пениса отнема време и изисква пълна всеотдайност, упоритост, много труд, търпение и ясна визуализация на поставената цел. Трябва да знаете към какво се стремите и как би изглеждал пенисът ви когато завършите една такава програма. Мнозина смятат, че това е почти безкраен процес на прием на таблетки, изпълнение на упражнения, използване на различни уреди и тонове лубрикант.
Не забравяйте, че “Рим не е бил построен за един ден.“ Това вероятно ще отнеме месеци посвещаване и отдаване на една единствена цел. Тук е мястото да се отбележи, че търпението е основна част от целия процес. Без значение колко сте ентусиазирани, ако ви липсва постоянство, резултатите няма да са това, което сте очаквали. Понякога нещата не се случват както сме ги предвидили. Следователно, ако не видите бързи промени, това може да ви демотивира.

Мислите, че уголемяването на пениса е невъзможно

Простата истина, е че това съвсем не е вярно. Уголемяването на пениса вече е факт. Въпреки това темата още е табу що се отнася до общественото мнение и внимание. Но не са малко тези, които знаят, че уголемяването е напълно възможно и достижимо като цел. Има много хора ползващи различни продукти, комбинирани с упражнения или уреди за уголемяване, при които резултатите са меко казано смайващи. След достатъчно постоянство и упоритост, някои от тях са успели да прибавят по пет, шест дори и седем сантиметра към пениса си. Тези “ветерани“ са пълно доказателство, че програмите за уголемяване са работещи. За онези, които гледат с насмешка, можем само да препоръчаме да потърсят в интернет снимки на реални хора, постигнали такива резултати. Вече съществува изобилие от информация, която може да откриете и да се убедите, че уголемяването на пениса е напълно възможно.

Няма резултат

Уголемяването на пениса отнема време! При не малко хора резултатите наистина настъпват доста бавно, но те не се отказват от своята цел. Трябва да бъдете търпеливи и отдадени на това, което правите. Търпението е вашата застраховка срещу неуспеха. Отказването не е вариант. Възможно е да не изпълнявате упражненията както трябва. Възможно е да прекалявате или да не си давате достатъчно почивка.
Всеки, който е предприел тази стъпка към промяна, трябва да опознае своя организъм. Създайте правилната рутина и резултатите няма да закъснеят.

Очаквате незабавни резултати

Уголемяването е пропорционален отговор на вложените усилия, упоритост и време. Разбира се има и редица физиологични показатели, които определят колко голям може да стане вашия пенис. Възможно е да са необходими месеци, за да видите първите резултати. Членът ви може да расте с по няколко милиметра на месец, което за някои е доста демотивиращо и е причина да се откажат. Обикновено когато очакванията са неоправдано високи, резултатите са не задоволяващи.
Все пак не забравяйте, че дори и вашият пенис да се увеличава с няколко милиметра на месец, те биха се превърнали в сантиметри за една година. Поставете си ясна цел, бъдете настоятелни и мислете позитивно. Това ваше отношение ще е част от причината да успеете да уголемите члена си. Не си поставяйте твърде високи цели в началото, защото това може да доведе до разочарование. За да избегнете този момент, просто бъдете реалисти и се заредете с достатъчно търпение.

Мисля, че резултатите не са постоянни

Тази теория е все още нова и подлежи на обсъждане. Повечето мъже изпълняващи програми за уголемяване на пениса поддържат постигнатите резултати, чрез някои съвсем прости упражнения, които са превърнали в рутина през целия процес. По принцип, поддържащите програми се състоят в изпълнението на упражнения два или три пъти седмично. Това на практика е напълно достатъчно, за да запазите прибавените сантиметри. Упражненията за контрол над еякулацията или редовният секс също са един от основните фактори и не позволяват на пениса да възвърне първоначалния си размер.

Възможността от нараняване

Много хора се притесняват да опитат упражненията за уголемяване на пениса от страх да не се наранят или да предизвикат някакъв страничен ефект. На практика ако се прилагат правилно, е невъзможно да се случи. Като всеки начинаещ, трябва да знаете, че в началото се започва съвсем внимателно. Интензитета и продължителността ще дойдат с времето. Не бива да изпитвате дискомфорт при изпълнението на упражненията. Ако това се случи, значи грешите някъде. Не бива да се бърза и да се търсят мигновени резултати. Като начало винаги започвайте с по няколко повторения с ниски нива на интензивност и крайните резултати няма да закъснеят.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
Какви резултати могат да се очакват от използването на тежести – Част 3

Удължаване на пениса с тежести - Първа част Как се използват тежестите за пенис – част втора Упражнението с тежести...

Затвори