Германия: Световната столица за хирургическо уголемяване на пениса

Тази публикация има 0 коментара

операция за уголемяване на члена

Един от всеки пет кабинета в германия предлагат уголемяване на пениса по хирургичен път. Кои са най-популярните естетически операции в цял свят?

Последната статистика сочи, че повечето спам съобщения, които се получават на електронната поща и гарантирано обещават уголемяване на пениса, завършват с адрес .de. По последни данни на Международното дружество по естетична и пластична хирургия, в Германия са се осъществили 2786 операции, което е повече от всяка друга европейска държава. Организацията смята, че в световен мащаб тези операции са били 15 414 като една пета от тях са имали за цел да прибавят няколко сантиметра към мъжкото достойнство.

Не са много хората, които решават да направят тази операция в Германия. Данните сочат осем от всеки 100 000 мъже, които са постоянни граждани на страната. Въпреки това във Венецуела където четири от всеки 100 000 мъже предприемат тази мярка, половината от тях избират Европейската дестинация.

уголемяване на пениса операции графика

уголемяване на пениса операции графика

Трябва да се подчертае, че статистиката не посочва гражданствата на пациентите, така че не е задължително всички опериращи се да са граждани на Германия. Немският център по урология Фалопластик, твърди, че е извършила 6000 операции за уголемяване на пениса. Също така като резултат те посочват удължаване с 3 до 6 сантиметра и увеличаване на обиколката с до 3 см. Цената, която е определена за този тип процедура е 9600 евро, като това включва болничният престой и допълнителните разходи.

Нарастващата тенденция за желанието на мъжете да уголемят своя пенис се наблюдава от 2011г. посочено от английския сайт The Local. Според немската асоциация за пластична и естетична хирургия, уголемяването на пениса е седмата най-желана операция сред мъжете.

Южноамериканските страни са на първо място по пластична хирургия
Международното дружество по естетична и пластична хирургия събира данни от 1567 естетични хирурзи, които са близо 96% от практикуващите  на континента. Въпреки това техният брой не се приема като представителна извадка в световен мащаб. И все пак ако се приеме, че общия брой на процедурите е средно статистически, то Венецуела е мястото където се извършват най-много операции на глава от населението. При случайна цифра от 1000 венецуелци, всеки осми от тях се е подложил на някакъв вид естетическа намеса.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
Консумацията на бира забавя еякулацията

Пиенето на бира има странични ефекти и един от тях е, че се отразява на сексуалната функция. Консумацията й може...

Затвори