Влияе ли стегнатото бельо върху размера на пениса и неговата ерекция

Тази публикация има 0 коментара

Няколко факта относно пениса, ерекцията, оплодителните способности на мъжа и стегнатото бельо

Факт
Когато мъжкият индивид навлезе в пубертета, нивата на тестостерон рязко се покачват и дихидротестостерона се увеличава с до 30 пъти, което има пряко отношение върху нарастването на пениса. По време на честите нахлувания на ДХТ в кръвния поток, спонтанните ерекции при  15 и 19 годишна възраст, могат да настъпват на всеки 15 минути.

Факт
Спонтанната ерекция в този период на развитие, играе изключително важна роля за формирането на пениса.Тя непрекъснато го изпълва с кръв, което води до промяна в дължината и дебелината. Кухата гъбеста тъкан, на практика непрекъснато е под напрежение, което определя развитието на половия орган. Освен, че има основна роля върху растежа, редовната ерекция след пубертета поддържа размера му. Известен е факта, че с напредването на възрастта, появата на проблеми с ерекцията и по-рядкото й получаване мъжкият пенис започва да губи част от обема си.

Факт
Носенето на твърде стегнато бельо по време на пубертета и след него е възможно да предизвика, не само стопиране развитието на пениса, но и риск от деформация. Повечето мъже имат естествена извивка на члена, но по време на ерекция, тя е незабележима. Тази лека извивка обаче ако бъде “стимулирана“, с времето може да се превърне в нещо, придобито и да стане силно изразена.

Факт
Мъжките тестиси са извън тялото и се намират в торбичка наречена скротум. Той спонтанно се отпуска когато е затоплен и се свива, когато е охладен. Скротумът играе ролята на естествен термостат на вашите тестиси.

Факт
Тестисите произвеждат най-жизнени сперматозоиди когато тяхната температура е между 2 и 7 градуса под телесната. Ролята на скротума е автоматично да я поддържа в този диапазон. Проблемът при носенето на стегнато бельо е, че държи тази температура над естествената през по-голямата част от времето и по този начин възпрепятства производството на силни сперматозоиди.

Решение на проблема
Носете свободно бельо, което няма да пречи на спонтанните ви ерекции. То ще контролира естествената температура през целия ден, без значение дали сте на работа, спортувате или просто извършвате ежедневните си задължения. Ако искате да впечатлите някоя жена, можете да изберете съвременен и стилен модел, който би ви допаднал най-много. Това не само ще придаде стил, но ще бъде от полза за развитието на вашия пенис.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Кой модел презерватив е най-подходящ за моя пенис?

Презервативи: Въпроси и отговори -Магнум, Магнум XL или Магнум XXL Намирането на подходящия презерватив не е лесна задача, особено ако...

Затвори