Не позволявайте на безпокойството да провали срещата ви

Тази публикация има 7 коментара

Първите срещи могат да бъдат доста смущаващи ако сте нервен и не знаете как да подходите към разговора. Предлагаме ви няколко съвета, чрез които да придобиете необходимото самочувствие и увереност.

Преодоляване на нервността
Нервното поведение е най-големият враг когато става дума за запознанство. Много мъже се притесняват да заговорят непознато момиче, защото ги е страх да не бъдат разбрани погрешно. “Какво ще стане ако ми обърне гръб когато я заговоря?“, “Ами ако ме помисли за идиот?“ Това обикновено са мислите, които преминават през съзнанието на мъжете с ниско самочувствие. Те обикновено се притесняват да направят първата крачка без значение дали става въпрос за кварталния супер маркет, бар или нощен клуб. Преодоляването на тази тревожност може да се окаже най-добрият ви помощник. Придобиването на повече самочувствие може да бъде полезно не само в общуването с жените. То би било от полза когато става въпрос за създаване на връзки с нови бизнес партньори или приятели. Но как да го постигнете? Всъщност е по-лесно да се каже, отколкото да се направи.

Придобийте рутина
Рутината е най-добрият начин да преодолеете безпокойството и да промените подхода си към запознанството. Истината е, че се нуждаете от практика. Най-добрият начин да я придобиете е като си изградите няколко типични сценарии за запознанство. Както казахме по-горе, представете си как заговаряте момиче в хранителния магазин, бара или заведението, което посещавате. Разиграйте си няколко сценки пред огледалото и се опитайте да си представите отговорите, които бихте получили. Не забравяйте, че винаги трябва да сте подготвен и за негативно отношение. Все пак не всички са длъжни да ви харесат. Практиката ще ви даде рутината, от която се нуждаете, а тя ще ви донесе увереността, която ви липсва. Това е формулата за преодоляване страха от запознанство с непозната жена.

Сменете местата, които посещавате
Чудесен начин да направите първата стъпка с по-голяма увереност е да промените мястото където излизате вечер. Много мъже смятат, че приятелите им ще ги погледнат с насмешка, ако жена им откаже на място, което смятат за своя територия. Променете това. Отидете на бар в другия край на града, където никога не сте били. Обикновено посещенията на непознати места правят хората по-разкрепостени, защото нямат пред кого да се изложат. В този момент имате нужда точно от това.

Действителното запознанство
Първата среща може да бъде доста притеснителна ако не сте подготвени. Помните за комбинациите пред огледалото нали? Използвайте същият тембър на гласа като по време на “репетициите“. Бъдете приятелски настроени, уверени, но не и агресивни или арогантни. Винаги подхождайте с усмивка. Не подавайте ръката си в знак на романтизъм, а на обикновено приятелство. Ако това се случи, значи първата крачка към придобиването на увереност е направена. По-късно това може да ви помогне да се превърнете в звездата на вечерта. Може да си спомните някоя реплика от любим филм, но внимавайте да не е твърде клиширана. Ако е правилна и се въведе на точното място, ситуацията лесно ще се разчупи и нещата да потръгнат с лекота.

Разговорът
Слушайте какво казва по време на разговора и не се притеснявайте, че нейните реакции могат да бъдат различни от това, което сте очаквали. Ако усетите, че става напрегнато и започва да се изнервя, опитайте се да го обърнете в нейна полза, като отворите тема за новия МОЛ например. Не говорете прекалено много за себе си. Това ще ви накара да изглеждате егоцентрично и няма да постигнете нищо хубаво.

Поискайте номера й
Ако разговорът върви добре, не се притеснявайте да я попитате за телефонния й номер. Както сами се досещате вариантите са два-да ви го даде веднага или да отклони темата. Ако сте нервни и покажете своето притеснение, бъдете сигурни, че ще го усети и вероятно ще е последния път в който се виждате. Но това не е края на света. Все пак за тази среща знаете само вие двамата. Забравете за нея и се поучете от случилото се, за да не се повтаря при следващи срещи. Точно това е част от опита, който ще натрупате.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

7 Коментара за "Не позволявайте на безпокойството да провали срещата ви"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Svetlana89
Потребител
Svetlana89
4 години 8 месеца преди

Забелязала съм, че всички мъже които са били нервни на среща са се представяли доста незадоволително в леглото.

Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
4 години 8 месеца преди

Нормално е ако си била с такива без опит или претърпели провали преди това.

opiten
Потребител
opiten
4 години 8 месеца преди

Какво ще рече незадоволително? Не са издържали повече от час 😉

Svetlana89
Потребител
Svetlana89
4 години 8 месеца преди

Ще рече, че или им е бил много малък и изобщо не им е ставал. На неиздръжливи не съм попадала до сега 🙂

Leo
Потребител
Leo
4 години 8 месеца преди

Нормално е! Та се знае, че един мъж уверен ли е в леглото е такъв и в живота.

Lora
Потребител
Lora
4 години 8 месеца преди

Може би заради това жените подсъзнателно търсят по-надарени мъже? 😉

AnGi
Потребител
AnGi
4 години 8 месеца преди

Ами не. Аз съм си търсила за да си прекарам добре. Това, че му е голям инструмента не значи, че увереността и самочувствието му са с покритие!

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт
Как да съблазним по-възрастна жена

Съблазняването винаги е било предизвикателство за един мъж и обикновено отнема години, докато бъде овладяно. Предлагаме ви няколко съвета как...

Затвори