Как да съблазним по-възрастна жена

Тази публикация има 4 коментара

Съблазняването винаги е било предизвикателство за един мъж и обикновено отнема години, докато бъде овладяно. Предлагаме ви няколко съвета как можете да прелъстите жена, която е по-възрастна от вас и очевидно има опит с мъжете.

Мисълта за съблазняването на по-възрастна жена винаги е била възбуждаща, еротична фантазия за всеки по-млад мъж. По-възрастните дами имат повече опит, знаят какво искат и какво могат да предложат на партньора си, а това определено е доста забавно. Представителите на силния пол на около 20 годишна възраст предпочитат по-възрастни от тях жени, именно поради тази причина. Те не само са по-опитни и страстни в спалнята, но и извън нея. По-младите обикновено търсят кратък флирт с различни момчета и не винаги желаят да изграждат дългосрочни връзки. Ако искате да знаете как да съблазните жена, която е по-голяма от вас, ви предлагаме няколко неща, които трябва да знаете.

Забравете всичко, което си мислите, че знаете за жените
Един от най-често срещаните подходи при запознанство с младо момиче е първоначалното представяне или така наречената визитка. Пари, положение, работа, скъп автомобил. Всичко това е част от нещата, с които се впечатляват по-младите и неопитни момичета. Това обаче не важи при зрелите жени. Когато се опитвате да съблазните такава, не е нужно да споменавате в коя адвокатска кантора работите, каква позиция заемате и какво е възнаграждението ви. Тя няма да се впечатли от спортния ви автомобил, защото най-вероятно е минала по този път. Имайте предвид факта, че е по-голяма от вас, по-улегнала и дори е възможно да разполага с повече финансови средства. В този случай съветът е да се държите с нея като с приятел. Бъдете открити и непринудени. Правете това, което правите в стара и позната компания, но никога не забравяйте и сексуалната тема в разговора.

Бъдете уверени
Повечето възрастни жени могат да смущават. Това не е новост за никой. Много мъже се притесняват да флиртуват с тях именно защото са несигурни в себе си и винаги имат притеснение дали ще бъдат приети или отхвърлени. Една дама на 40 определено би искала до себе си мъжкар със самочувствие. Трябва да я предразположите да разговаря с вас и да покажете потенциал различен от този, който се крие в панталоните ви. Открийте емоционалната й страна. Звучи доста предизвикателно, но всяка по-зряла жена търси точно това. Не правете неща, които бихте направили с по-младо момиче. Говорете за политика, религия и дори спорт, но никога не позволявайте да се натрупва напрежение и ако усетите такова, просто деликатно сменете темата на разговор.

Дръжте се на положение
Това, че тя е по-възрастна и с повече възможности от вас, не означава, че трябва да ви плаща сметките. Жените не обичат мъже, които се възползват от тях и не желаят да ги превръщат в тяхна собственост. Разбира се това в никакъв случай не означава, че трябва да сте милионер. Просто излизайте на достъпни за вас места и поемайте и нейните разходи, като й позволявате от време на време тя да поеме вашите. Това ще ви издигне в нейните очи и ще покаже зрялост. Покажете, че сте амбициозен с бъдеще и планове. Повечето момчета използват по-възрастните жени като трамплин, за да се доберат до дадена цел. Не бъдете като тях. Убедете я, че тези срещи са просто срещи и целта е едно добро приятелство и евентуална сексуална връзка ако сте привлечени един от друг.

Бъдете зрели
Това е един от ключовите моменти. Всичко трябва да се представи в образа на зрялостта. Начинът, по който се обличате, маниерите ви, разговорите, които водите, храната, която консумирате. Не забравяйте, че това ще ви издигне в нейните очи и тя ще ви вземе на сериозно. Времето на късите спортни тениски и скъсани дънки вече е минало за вас. Вземете си хубава риза и официален чифт обувки. Дръжте дома и колата си винаги чисти и спретнати. Това са първите признаци, че държите на детайлите, които ви придават зрялост.

Не бъдете прекалено уплашени
Не забравяйте, че всичко се крие в психическия комфорт. Това важи и за двете страни. Разликата във възрастта може да е смущаваща само в началото. Ако успеете да предразположите една по-зряла от вас жена, тя ще даде всичко от себе си в леглото. Постарайте се когато общувате с нея да се представяте като равен. Не се дръжте като момче в късен пубертет. Въпреки, че може да разполагате с нейните финансови средства, емоционалното равенство е напълно достатъчно, за да осъществите контакт и да предприемете връзка с дългосрочна перспектива.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

4 Коментара за "Как да съблазним по-възрастна жена"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Димо
Гост
Димо
4 години 3 месеца преди

Здравейте! Имам добър приятел от университета с който често излизаме по клубове а понякога ходя на гости и в дома му. Той живее с майка си. Тя е на 46 години, разведена и изглежда жестоко. Ще си призная че е завладяла еротичните ми фантазии и адски много искам да си легна с нея. Правил съм го само с момичета на моята възраст и никога не съм опитвал с по-възрастна жена. Намирам статията за много полезна, но въпреки това искам да чуя и някой друг съвет от хора с опит. Предварително благодаря.

Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
4 години 3 месеца преди

Съветвам те да не опитваш с нея. Рискуваш да развалиш приятелството си. Едва ли твоя приятел ще остане очарован от факта че спиш с майка му.

serena
Потребител
serena
4 години 3 месеца преди

Ако усетиш, че си пада по теб може да се пробваш.Жените над 40 виждат много сексуален потенциал и енергия в по-младите мъже.

motorista
Потребител
motorista
4 години 3 месеца преди

Имал съм връзка с по-възрастна от мен жена. Не беше дълга но беше страстна и незабравима. Тя бе със стил и поведение което не бях срещал до тогава. А в леглото беше абсолютна мръсница.
Имам богат опит, но смея да твърдя, че от нея научих неща които и до днес нямаше да знам.
Приказката „хвани си кака да те отрака“ си е истина!

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт
Флиртувай като алфа мъжкар и намери своята половинка още днес

За да флиртувате успешно на първо място трябва да разберете основите, чрез които да привлечете една жена. Без това, техниките...

Затвори