Как да продължим да правим секс дори и след еякулация

Тази публикация има 3 коментара

Любовната игра е преди секса, нали? Всъщност това правило не винаги е задължително. Тя е неизменна част от него и може да доведете партньорката ви до оргазъм дори и да свършите прекалено рано.
Жените не се интересуват особено много дали сте изпитали оргазъм или не, но определено се вбесяват когато забавлението свърши, а те не са получили своята доза удоволствие. Обикновено не понасят мъже, които не схващат основните правила в леглото. Това, че сте свършили, в никакъв случай не означава, че и те са стигнали до своята кулминация. Въпросът с преждевременната еякулация не засяга само няколкото милилитра бяла течност, която пенисът ви освобождава в знак на това, че за него всичко е приключило.

Кой решава кога сексът е приключил?
Мъжът или жената!

За повечето отговорът е: Нито един от двамата!. Главният герой в секса е оргазма. Семенната течност си е само семенна течност – знак за мъжкия оргазъм. Тя е само размножителния аспект на нещата, а сексът не се практикува единствено с цел създаване на потомство. Поне не и при хората.

Оргазмът при мъжа сам по себе си не поставя край на половия акт, освен ако самият той не го пожелае. Всеки ако поиска може да се научи да го приема сякаш нищо не се е случило. Мъжете често след като свършат се обръщат на другата страна и заспиват. При някои единствената цел е просто да еякулират. Когато случаят е такъв, кой ще каже къде е разликата между мастурбацията и половия акт – момичето до тях все още е възбудено и не е получило своята награда от секса. Бъдете внимателни когато си поставяте някаква цел в леглото, защото понякога може да ви изиграе лоша шега. Не забравяйте, че до вас има още един човек, който също е в очакване на своето удоволствие. Не поставяйте еякулацията си на първо място.

Да, няколко движения навътре и навън могат да накарат един мъж да свърши, но това определено не е забавно и жените бързо ще изгубят интерес към вас. Проникването не е единственото нещо, което можете да правите по време на секс. Това, че сте свършили, не означава, че нещата са приключили. За пълноценен секс обикновено се приема когато и двамата партньори са получили своя оргазъм. “Бялата течност“ не винаги е знак за край.

Отнасяйте се към оргазма си сякаш нищо не се е случило
Това не означава да продължавате да прониквате след като сте свършили. Загубата на ерекция след оргазъм се наблюдава след около 30 секунди до една минута. Бихте изглеждали глупаво ако се опитате да продължите с полу еректирал пенис. Забравете за това. При повечето мъже ерекцията може да се възстанови в рамките между пет и петнадесет минути. Дайте си малко почивка. Някои просто се обръщат на другата страна и предрешават всичко.

Разграничете се от повечето мъже и отделете малко време за нея. Забравете за пениса си и се постарайте да й доставите удоволствие с пръсти или език. Докосвайте я навсякъде, сякаш току що сте започнали любовната игра. Докосвайте ерогенните й зони и целувайте цялото тяло. Тази любовна игра ще ви накара да се възбудите отново, като е възможно ерекцията ви дори да е по-стабилна от предходната. Това е вашият втори шанс да се докажете като добър любовник, който се интересува от оргазма на партньорката си.

Загубата на ерекция след еякулация е напълно нормален процес, който в никакъв случай не е окончателен. Възстановяването в повечето случаи настъпва съвсем скоро ако знаете какво да правите. Това обикновено се случва на момчета или мъже без особено богат сексуален опит. Прекратяването на любовната игра след еякулацията ви не трябва да е причина половинката ви да бъде лишена от нейния оргазъм.
Преждевременната еякулация е същински кошмар за тези, които страдат от нея и понякога е непреодолим проблем ако не се предприемат правилните действия или не се спазват основните правила за нейното овладяване.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

3 Коментара за "Как да продължим да правим секс дори и след еякулация"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Svetlana89
Потребител
Svetlana89
3 години 10 месеца преди

Никога не съм повтаряла с мъж който не е дал всичко от себе си за да ме докара до оргазъм.
Изтича ли до банята след като свърши и се върне с обути гащи му забравям номера на телефона!

opiten
Потребител
opiten
3 години 10 месеца преди

Бързото свършване е голям проблем за мъжете особено за по неопитните. Ако попадат и на партньорки без опит положението вероятно ще се влоши допълнително. Само от мисълта за провал могат да се появят трудности с получаване и задържане на ерекцията или страх от обвързване.

Димитър
Гост
3 години 10 месеца преди

Светлана-човек получава ,това което дава…

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Повече в Секс, Съветник
Кунилингус – съвети за безопасност при орален секс, които не бива да пропускате

Оралният секс е значително по-безопасен от традиционния полов акт когато става въпрос за полово предавани болести, но той също не...

Затвори