Кунилингус – съвети за безопасност при орален секс, които не бива да пропускате

Тази публикация има 0 коментара

Оралният секс е значително по-безопасен от традиционния полов акт когато става въпрос за полово предавани болести, но той също не е 100% сигурен. Предлагаме ви няколко съвета, които могат да го направят не само безопасен, но и забавен.

Как да започнем
Използването на пръсти по време на любовната игра е доста разпространена практика. За пълна безопасност могат да се използват медицински ръкавици от висок клас, които са предварително дезинфекцирани. Те се предлагат в различни цветове, а някои от тях дори са покрити с фин слой лубрикант или пудра. Това дава по-реалистично усещане по време на докосването.

Можете да си закупите кофердам (зъбен бент). Това е еластична латексова лента, която се използва в стоматологията, а като текстура и е почти същата като ръкавиците. Ако планирате анално или вагинално забавление, използването му е задължително. Така ще предпазите вашата партньорка от инфекции и попадане на бактерии в чувствителните и незащитени зони.
Не забравяйте, че и в двата случая е необходимо да се използва адекватно количество лубрикант на водна основа.

зъбен бент

Използване на кофердам
Когато поставите еластичната лента върху нейната вулва, не забравяйте, че стимулирайки я с език, тя няма да има същата чувствителност. Тук въпросът е да усети не допира, а вибрациите от движението. В този случай спокойно можете да използвате и зъбите си като внимателно прилагате натиск върху клитора и срамните й устни. Наистина ще е ново за вас и ще ви се стори малко странно но ви уверяваме, че много хора го правят не само за безопасност, но и с цел разнообразие.

Ще намали ли това удоволствието
Ще бъдем съвсем честни с вас. Независимо под каква форма е, латекса винаги променя усещането. Поставен върху клитора, чувствителността се намалява по същия начин като когато мъжа използва презерватив. Това в никакъв случай не пречи на любовната игра и доставянето на удоволствие. Просто трябва да се научите как да го правите правилно. Чрез различни техники можете да откриете усещания, които до момента са ви били непознати. Латексовите ръкавици или латексовата лента в никакъв случай не ограничават възможностите.

Защо трябва да ги използвам?
Въпрос: „Защо трябва да използвам ръкавици или латексна лента? Не мога ли просто до си поиграя с пръстите си и после да преминем към нормален полов акт като пропуснем “медицинския“ момент?“

Отговор: Това е един гарантиран начин, чрез който да се предпазите от полово предавани болести и въпреки всичко партньорката ви да се наслади на удоволствието от оралния секс. Бихме казали, че повечето хора, които ще прочетат това, поставят пред себе си по-скоро психологическа, отколкото физическа бариера. Не се ограничава допира и докосването, така че ако малко промените техниката, удоволствието ще се запази, а вие и вашата партньорка ще останете защитени от ППБ (полово предавани болести
).

Как да го използвам правилно?
Въпрос: Поставяйки латексовата лента върху вагината на партньорката ми ограничавам ли движенията на ръцете си. Как мога да я задържа на място и въпреки това да ги използвам, за да я докосвам и стимулирам вагината й?

Отговор: Не малка част от хората опитвали тази предпазна мярка се оплакват, че усещането не е същото. Да не говорим, че трудно се комбинира задържането на лентата на правилното място и в същото време да се извършват обичайните действия. Точно в това се крие предизвикателството.

Съществуват няколко начина да се справим с него.

*Изрязани бикини в областта на вагината
*Използване на жартиери
*Използване на тънка лентичка лекопласт
*Използване на дъвка или временно лепило

Дали тези начини са удачни?
За някой те могат да се окажат неудобни, смешни и неприемливи. Най-сигурният начин е с едната ръка да придържате еластичната лента, докато с другата стимулирате вагината и клитора й. В крайна сметка рядко някой задоволява партньорката си едновременно с двете ръце. И вместо да се чудите как да я закрепите, по добре се съсредоточете в това как да доставите удоволствие.
Вземете вибратор или дилдо с формата на пенис, който да е с достатъчно голям размер. Ако сте се спрели на вибратор, поставете само първите пет сантиметра вътре в нея. Ако вашият избор е дилдо, е необходимо да го вкарате малко по-дълбоко. Когато й правите орален секс, с брадичката можете да прикрепяте вибратора или дилдото на мястото му докато с езика стимулирате клитора й. Има и различни хумористични секс играчки с формата на пенис, които се закрепят на лицето и се използват като допълнителен стимулатор по време на кунилингуса. Необичайно е да. Но това е идеята на играта. В крайна сметка трябва да се постараете да погледнете нещата и от веселата им страна. Това е част от разнообразието при хората, които са решили да експериментират с нови усещания и емоции по време на секс.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Заболявания, Секс
Как да бъдем сексуално по-уверени в леглото

Секс съветите са тези, които ни правят добри любовници. Или може би не? Ето какво е необходимо да направите, за...

Затвори