Как да бъдем сексуално по-уверени в леглото

Тази публикация има 5 коментара

Секс съветите са тези, които ни правят добри любовници. Или може би не? Ето какво е необходимо да направите, за да придобиете повече увереност когато правите любов. Това наистина може да ви заинтригува.
Когато става въпрос за секс, увереността е на първо място. Винаги! Тази черта на добрия любовник му дава смелостта да експериментира с нови неща, и да поиска това, което желае от своята партньорка.
Този, който чувства, че не диша същия въздух като жената до себе си и не говори с нея на един и същи език, просто никога няма да получи пълно удоволствие от секса. Неувереността в спалнята е по-лоша от всичко, което можете да си представите. Тя убива всяко желание и страстта може да се изпари за част от секундата. Ще ви накара да се чувствате глупаво и всеки един ваш ход ще изглежда неадекватен в нейните очи.

Добрият любовник никога няма да покаже неувереност или притеснение когато половинката пред него е гола и готова да му се отдаде. В нейното съзнание той винаги ще бъде човека, който знае какво прави.

Нещото, в което той е добър е сексът. За него думата страх не съществува. Неговата увереност произлиза от знанията и опита натрупани с времето. Той винаги предприема правилния ход, именно защото го е правил хиляди пъти. Целта му е да излъчва пленяващо самочувствие.

Как да изразим своята самоувереност
Представете си, че с момичето ви сте един до друг в топъл басейн. Всяко едно ваше движение трябва да е плавно и нежно. Когато плъзгате ръка по тялото й, никога не бива да издавате че сте нервни. Тя трябва да усети положителната ви енергия и когато е с вас да е сигурна, че сте този, който владее положението.

Разбира се динамиката на любовната игра е невъзможно да бъде в едно темпо. Винаги можете да забързате, но е добре да разграничите определенията между бързане и припряност. Ако изпреварвате действията й прекалено много, в нейните очи това ще бъде прието като неопитност и ще изглеждате като хлапе, което няма търпение да си свали панталоните. Жените не обичат мъже, които се държат така сякаш някой ги гони. Това издава тяхната неопитност и липса на самочувствие. Всеки знае, че нежният пол ще предпочете дори и малко неугледен, но уверен мъж пред някой добре изглеждащ без самочувствие.

Какво всъщност представлява сексуалната увереност
Сексуалната увереност е да знаеш какво да направиш и как да се държиш когато си с жена. Това не е нищо повече от опит и практика. На някой може да му изглежда лесно, но мъжете не я получават даром. Всъщност докато четете тези редове, вие придобивате, това от което се нуждаете. Всеки един прочетен ред ще се превърне в придобит опит. Времето, което отделяте за подобряване на сексуалната си култура ще е една от най успешните ви инвестиции. В резултат на това, ще знаете какво да направите когато общувате с жена и няма да ви се налага да изпадате в неловки ситуации предизвикани от неувереност и незнание.

Сексът е едно от онези неща, които човек овладява с времето. Това е и причината да продължавате да търсите и учите. Изграждането на опит може само да ви гарантира, че винаги когато контактувате с нея, ще успеете да й дадете това, от което се нуждае. Не се притеснявайте да правите грешки. Те са част от опита. И нека бъдем съвсем ясни. Можете да имате една единствена жена до себе си и да се превърнете в най-опитния и уверен любовник. Опита не се придобива със смяната на стотици партньорки. Това понякога се оказва и най-правилният ход за самочувствието на един мъж.

Какво да направим когато претърпим провал
Дали ще се превърнете в уверен любовник, се определя от това как ще подходите в дадена ситуация. Всеки е падал по пътя към успеха. Ключът се крие в това, да се поучите, а не да се притесните от своите грешки. Ако изберете грешният подход, те могат да се превърнат в тенденция, от която просто трудно бихте избягали.

Честно казано, това е може би и най-вълнуващата част от изграждането на сексуалното съвършенство. Някои биха казали, че такова не съществува, но има хора, които ще ги опровергаят. Както научихте от по-горните редове, за да придобиете опит, се нуждаете от време. Осъзнавайки, случващото се през вашия сексуален живот, вие ще можете да анализирате своето поведение и да намерите изход и от най-патовата ситуация. Отчитайки само грешките и пренебрегвайки своите успехи, ще се спуснете по низходящата спирала на провала, а никой не желае това да се случи. Позитивното мислене ще ви даде увереността, от която се нуждаете и ако сте достатъчно осъзнати, ще гледате с насмешка над неуспехите си.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

5 Коментара за "Как да бъдем сексуално по-уверени в леглото"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
4 години 10 месеца преди

Истината е, че жените не харесват неуверени мъже. Това най-лесно се разбира в леглото. Ако там не е уверен и със самочувствие в живота ще е същата работа. Е има и изключения на такива със самочувствие в кревата а при първото предизвикателство и омекват.

Metalteam
Автор
4 години 10 месеца преди

Ниска увереност при мъжете се дължи най-често на липсата на опит с жените, малък пенис, проблеми с ерекцията или бързо свършване. За щастие всички изброени причини подлежат на корекция!

Venera
Потребител
Venera
4 години 10 месеца преди

Без увереността в секса, той не върви. Нужно е да я притежават и жените.
Причините за липсата при тях са горе долу същите. Освен опита, външният им вид играе огромна роля за тяхното самочувствие когато са без дрехи.

Маринела
Потребител
Маринела
3 години 5 месеца преди

Изключително добре написана статия. Браво!
Честно казано намирам, че горните редове с еднаква сила важат и за двата пола 😉

opiten
Потребител
opiten
3 години 5 месеца преди

„Сексуалната увереност е да знаеш какво да направиш и как да се държиш когато си с жена.“ – Съгласен!

Ето още нещо интересно по темата.
http://blogzdrave.com/?p=6671
http://blogzdrave.com/?p=5676
http://blogzdrave.com/?p=5109

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Как влияе любовната игра на сексуалната възбуда при жените

Любовната игра е първата стъпка към сексуалната възбуда. Тя може да се превърне в забавление, което лесно ще накара половинката...

Затвори