Как влияе любовната игра на сексуалната възбуда при жените

Тази публикация има 0 коментара

Любовната игра е първата стъпка към сексуалната възбуда. Тя може да се превърне в забавление, което лесно ще накара половинката ви да получи оргазъм. Чрез овладяването на различни техники, ще знаете как да реагирате и какво да направите във всяка една фаза. Предлагаме ви няколко съвета, чрез които да контролирате своите действия и да откриете как по-лесно да я накарате да достигне своята кулминационна точка.

Какво се случва с тялото на жената по време на секс
Веднага след като започне да мисли за секс, тялото й се променя. Нивата на окситоцин рязко се повишават. Това е хормонът, който я кара да се гушка във вас след любовния акт и е този, който изгражда емоционална връзка между майката и нейното бебе след кърмене. Когато тя получи прилив на окситоцин, ще поиска от вас да направите всичко възможно, за да достигне до оргазъм.

По време на възбуда, кръвният поток се съсредоточава във всички нейни ерогенни зони като устни, гърди и най-вече в тазовата област. Някои хора го наричат “блясъка на възбудата“. Това е индикация, че е готова да се отдаде на своя партньор и желае да достигне оргазъм. В този момент срамните й устни се изпълват с кръв, като дори променят своя цвят. Колкото по-силна е възбудата и близостта на оргазма, толкова по-тъмен става той.

Защо стимулирането кара тяло й да реагира по-добре
Когато притока на кръв към различните ерогенни зони се увеличи, нейното тяло става изключително чувствително на допир. Докосването и целуването на зоната около ушите например, ще я накара да настръхне и да пожелае да я целувате повече. Гърдите и нейните зърна стават по-големи в очакване на допълнителна стимулация. Когато ги масажирате, ще стимулирате отделянето на окситоцин, което ще я накара да очаква всяка следваща стъпка. За някои жени това е толкова важно, че стигат до своята кулминация само чрез този вид докосване.

Овлажняването на нейното влагалище започва още в първата фаза на любовната игра. Така наречените Бартолинови жлези, отделят секрет, който улеснява проникването на пениса и е нейният естествен лубрикант. Мислим, че не е необходимо да споменаваме колко е важно да докосвате и масажирате клитора. Това ще я накара да получи наистина експлозивен оргазъм. Разбира се в никакъв случай не бива да бързате и не забравяйте, че каквото и да правите, трябва да е нежно, бавно и внимателно.

Как да разбера кога е готова за секс
Най-сигурният начин да разберете кога е дошъл момента на прехода от любовната игра към половя акт, е като наблюдавате нейния клитор. Трябва да е твърд, възбуден и да се вижда от качулчицата без да се налага да го откривате сам. Когато това се случи той просто казва: “Ей аз съм тук и съм готов да си поиграем!“ Все пак ако искате това да се случи е необходимо да се постараете малко. Погалете го нежно с въртеливи движения с един от пръстите си. Стимулирайте цялата зона на вагината и не забравяйте докосването с език. В един момент нейната възбуда ще е толкова силна, че дори и да не разберете кога е напълно готова, тя сама ще пристъпи към същинския полов акт.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Правете разлика между секс и правенето на любов

Всеки е чувал изразите “просто секс“ и “правене на любов“. Разликата е в това, че хората обикновено правят любов с...

Затвори