Истината за женския оргазъм! Как възрастта влияе на нейното удоволствие.

Тази публикация има 3 коментара

Вероятно мислите, че след като успявате да свършите повечето пъти по време на секс, и вашата половинка успява  да достига до своята кулминация, но статистика показва, че едва около 43% от жените са доволни от своя сексуален живот. Докато мъжете търсят по чести сексуални контакти, то жените залага повече на тяхното качество.

Как  получават оргазъм по-възрастните жени
Учудващо е, но 6%  заявяват, че са в състояние да стигнат до оргазъм само чрез пениса на своя партньор. Дори чрез допълнителна клиторна стимулация или използване на вибратор, този процент нараства на 29. Ръцете се оказват най-използвания “полов орган“, поради факта, че 34% от нежния пол получават своя оргазъм чрез мастурбация.

Опитвайки нови сексуални пози или различен вид стимулация, можете да направите нещата наистина интересни. Когато става въпрос за нейния оргазъм обаче, всички трикове и съвети могат да се окажат недостатъчни, ако не успеете да влезете в  ритъма й. С годините тя е натрупала достатъчно рутина и малко мъже могат да й предложат нещо ново. Ако не се научите да имитирате начина, по който мастурбира, вероятно оргазмът за нея ще остане само в миналото.

Мръсните тридесет
От една страна хората в тридесет годишна възраст са във вихъра на своята сексуална активност, от друга те са много по-заети от тези, които са на двадесет. Като започнем от децата и кариерата и стигнем до всички ежедневни отговорности и проблеми. Средно статистически, двойките на тази възраст, които имат деца, обикновено правят секс веднъж или два пъти в месеца. Тенденцията е такава, че колкото повече нарастват задълженията и ангажиментите, толкова двойките правят по-рядко секс. Случвало се е това да стигне до един единствен полов акт в годината, независимо, че и двамата спят в едно легло.

Този вид физически разрив в отношенията може да доведе до дълготрайни физически и емоционални проблеми, които се натрупват с годините. Това е почти гарантирано ако сексуалното общуване, целувките и сутрешните прегръдки изчезнат с времето. Парадоксалното в случая е, че жените в тази възраст са най-сексуално активни.

Докато  младите жени получават оргазъм по-често докато правят секс със своя партньор, то по-възрастните стигат до своята кулминационна точка предимно по време на мастурбация.

Борбата с четиридесетте
В резултат на по-ранно настъпващите в последните десетилетия смущения в еректилната функция на мъжете, дамите над четиридесет годишна възраст наблюдават рязък спад в половото общуване със своя партньор.Както казахме по-горе малка част от тях  изпитват оргазми по време на секс.

Голяма част от мъжете след 40 развиват еректилна дисфункция. Проучване показва, че двойките в този възрастов диапазон правят секс средно по 3 пъти по-малко секс в годината, сравнено с периода когато са били на тридесет години.

Цифрите относно изневерите  не са особено обнадеждаващи. В действително процентите са в между 25% и 40%. Това не означава, че всички те са били нещастни в своя брак.

 

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

3 Коментара за "Истината за женския оргазъм! Как възрастта влияе на нейното удоволствие."

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Venera
Потребител
Venera
4 години 8 месеца преди

Моят мина четиридесетака, но в леглото е като на 20. Правим го поне по 3 пъти в седмицата. Няма никакви проблеми с ерекцията (да чукна на дърво).
Не пуши, пие много рядко и задължително ходи на фитнес или джогинг поне 2 пъти седмично. Събота и неделя сме на разходка в планината.

Leady Fire
Потребител
Leady Fire
4 години 8 месеца преди

Няма такъв филм, че жените на възраст трудно свършвали чрез стимулация само от пениса. Той нека знае как да го използва и да работи както трябва пък няма да има жена която да не свърши. Друг е въпроса ако му е много малък, не му става или пък свършва много бързо.

Metalteam
Автор
4 години 8 месеца преди

Рядко съм имал проблем с ерекцията. Предимно когато съм бил много натоварен психически или пък съм попрекалил с питиетата.

Спал съм със жени около и над 40 и не съм имал случай да не свърши. Номерът е да знаеш как да го използваш. Кога да забързваш или да забавяш, да го вкарваш на дълбоко или плитко. Трябва да усещаш всяка нейна реакция! 😉

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
7 най-често срещани мита за аналния секс

Аналният секс е един от най-неразбраните полови актове. Чрез описаните по-долу митове, ще можете да си дадете отговор на въпроси,...

Затвори