Еротичен масаж – как да овладеете любовната игра до съвършенство!

Тази публикация има 3 коментара

Еротичният масаж на пръв поглед изглежда лесен, но майсторството се крие в това да го правите правилно. Ако следвате някои основни инструкции, още тази вечер ще се насладите на много по-задоволителен секс.

Основни щрихи

1.Плъзгане
Най-често използваното движение при еротичния масаж е плъзгането на дланите по кожата на партньора.Това движение дава усещане за топлина и близост. Преди да започнете, не забравяйте, че в този случай е необходимо да използвате достатъчно лубрикант или масажно олио. Може би все още нямате изградена практика и движенията ви не следват определена линия, но като начало е достатъчно просто да галите вашата партньорка. Това е един много приятен допир, който ще я накара да се отпусне и предразположи към следващата стъпка.

2.Изписване на кръгове
Това движение обикновено се използва за масажиране на по-обширни области от тялото като гърба и раменете. Опишете кръг върху мястото което масажирате като използвате целите си длани. В този случай можете да използвате както едната, така и двете си ръце като движенията се извършват и в противоположни посоки.

3.Масаж с върха на палеца
Този тип масаж е подобен на предходния, но чрез него можете да масажирате по-малки области като врата, дланите, краката и стъпалата на партньорката си.

4.Масажиране с пръсти
Тази техника включва пръстите на двете ви ръце. Чрез много леко докосване на тялото, се опитайте да имитирате “кратка разходка“ по нейната кожа. Представете си, че свирите на флейта. Движенията трябва да са много нежни и бавни. Това докосване ще предизвика усещане, което може да я възбуди максимално силно.

5.Драскане с нокти
Този масаж в никакъв случай не трябва да се изпълнява грубо. Това е едно еротично докосване с нокти, което може да се приложи върху всяка една част от тялото. Плъзгането на нокти по кожата дава усещане, което никой друг масаж няма да може. Сравнимо с леко настръхване, този допир ще накара вашата партньорка да очаква всяко едно следващо движение.

6. Масажиране с юмрук
Този масаж се изпълнява като свиете дланта си в юмрук и използвате кокалчетата на пръстите си. Той е особено ефективен когато се прилага в областта на гърба. Води до оросяване на мускулите около гръбнака и допринася за тяхното отпускане. Може да се използва както лек, така и по-интензивен натиск.

7.Потропване с юмрук
Това е много разпространен азиатски масаж, който се изпълнява с долната част на юмрука. При него основната цел е да се отпуснат мускулите на гърба, като това не изключва и другите области на тялото.

Не забравяйте, че магията се крие не само в правилното изпълнение, а основно в отношенията и контакта между вас и вашата партньорка. Ако изпълнявате движенията механично без чувство, ефекта от еротичния масаж ще бъде минимален.

Техники на докосване
Това са движения за получаване на чиста енергия. Ако ги овладеете, последвалото удоволствие може да бъде неописуемо.

Докосването на любовника
Истинския любовник знае как да погали тялото на своята половинка. Неговите ръце трябва да са нежни и да носят усещане като докосване от криле на пеперуда. Движения му трябва да са нежни и деликатни. Той трябва да знае как да я накара да се чувства в безтегловност и цялото й тяло да очаква допира на ръцете му. Ако прави масажа докато тя е със затворени очи, допълнително ще засили усещането.

Не се ограничавайте само с масажирането на една зона. Целта на истинския любовник е да стимулира всяка една част от тялото на своята партньорка. Когато й прави еротичен масаж той не използва само ръцете и пръстите. В действие може да влезе всичко, включително и пениса. Може да я докосва с устни, език, пръстите на краката, гърдите си и всичко, което ще й достави удоволствие. Не забравяйте, че допира трябва да бъде усетен като морски бриз по нейната кожа.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

3 Коментара за "Еротичен масаж – как да овладеете любовната игра до съвършенство!"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
serena
Потребител
serena
4 години 5 месеца преди

Обожавам моя да ме масажира. Много е добър карал ме е да свършвам докато го прави 😉

motorista
Потребител
motorista
4 години 5 месеца преди

Аз пък обичам гениталния масаж 🙂 Прави го по такъв начин, че оная ми работа става като камък. След това сексът е уникален!

Leady Fire
Потребител
Leady Fire
4 години 5 месеца преди

Колкото и тежък ден да съм имала добрия и чувствен масаж винаги ми събужда желанието за секс.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
10 вида сексуална възбуда – от кой тип е твоето момиче?

Видовете сексуална възбуда са важни, ако искате да опознаете своята партньорка. Колкото повече общувате и се докосвате един друг, толкова...

Затвори