Как да използвате своя глас, за да привлечете всяка жена

Тази публикация има 4 коментара

Как да използвате гласа си, за да привлечете всяка жена

Флиртуването силно зависи от вашия глас. Неговото задълбочаване по време на разговор лесно може да ви направи по-привлекателен за нежния пол. Не е нужно той да бъде чак толкова плътен, но когато е достатъчно мъжествен, ще се чувствате много по-уверен в присъствието на дама до вас. Забелязали ли сте, че когато общувате с жена, която харесвате, гласът ви става по-писклив от обикновено? Това се дължи на известна доза нервност и притеснение. Има разбира се и различни методи, които ще ви помогнат да го овладеете и де избегнете създаденото неудобство.

Използвайте обема на гласа си
Най-честите женски отговори на въпроса какво харесват у един мъж, в повечето случаи са обичайните. Трябва да е нежен, с чувство за хумор, грижовен, романтичен и т.н. Те несъзнателно желаят до себе си мъж, който да е истински мъжкар в целия смисъл на думата. На въпроса какво очакват от един мъж, те често отговарят:“Обичам мъжете да се държат добре с мен.“
„Харесвам мъже, които знаят какво искат.“,“Харесвам мъже, които са уверени в себе си.“,“Допадат ми мъже, които не се притесняват да бъдат с мен.“,“Обичам мъже, които не са нервни или уплашени.“

Докато на пръв поглед всички тези описания изглеждат еднакви, всички говорят само за едно-УВЕРЕНОСТ. Част от това е дълбокият, плътен и спокоен глас. Уверените мъже, често са малко по-шумни, със силни и ясни гласове.

Ако жената до вас ви притеснява, гласът ви ще стане по-тънък без дори да се усетите. Това не бива да ви смущава. Когато усетите, че това става се постарайте „да увеличите децибелите“. В действителност по този начин ще привлечете нейното внимание и ще доведе до перфектния разговор. Не забравяйте, че това няма нищо общо с викането. Просто бъдете умерен.

Наблюдавайте интонацията на гласа си
Говоренето пред публика е истински кошмар за повечето хора. Когато видите човек да говори пред други хора, лесно можете да разберете колко уверен е той всъщност. Когато говорим за нашите приятели, обикновено гласът ни е тих, спокоен, в относително бавно темпо. Когато чуете човек да говори против волята си, можете да доловите нотките на страх. Неуверените хора обикновено говорят неестествено бързо с една единствена цел: „Да си кажат каквото имат да казват и да се свършва колкото може по-бързо.“

Те се чувстват толкова неудобно на публично място и говорят толкова бързо, че хората, които ги слушат, рядко могат да разберат смисъла на това, което казват. По този начин и една жена може да определи още при първите изречения на разговора дали сте спокойни или изнервени.

Тези от вас, които се сковават при първа среща могат да се възползват от един наистина страхотен съвет. Говорете с половината скорост, с която си мислите, че говорите и скоро ще осъзнаете, че речта ви следва езика на тялото.

Овладейте` „гласа на времето“
Комиците са смешни, защото владеят изкуството на говоренето, интонацията и паузите между отделните думи и изрази. Те поставят различни по сила акценти върху скоростта и колебанията в гласовете си. Ако искате да научите поне малка част от това, е необходимо да обърнете повече внимание на публичните личности, да посетите различни семинари и да обърнете внимание на увереността, с която говорят.

Много мъже твърдят, че знаят как да използват гласа си когато общуват с красива жена, но истината е, че повечето забравят за това на практика. Факт е, че знаят как да го изпълнят на теория, но в действителност нещата стоят по съвсем различен начин.

Внимавайте какво говорите
Думите, които казвате имат по-малко влияние върху женското поведение, отколкото интонацията, с която ги изричате. Изказаните неправилно думи могат да отблъснат една жена толкова бързо, че няма да сте довършили и мисълта си. Линиите, които определят жената като сексуален обект са само външните белези, с които тя разполага.

Не можете да флиртувате с жени като използвате подхвърляния от рода на „Ей маце как си?“,“Ей сладурано!“ или нещо подобно. Когато една жена чуе нещо подобно, желанието й да общува с вас ще се изпари наистина бързо. Те не гледат с добро око на тези изрази, и това ще ви донесе нищо друго освен негативи. Съветът в този случай е да се опитате да започнете нормален разговор и да не казвате нищо, което не можете да приведете в действие. Без сексуални намеци разбира се. Понякога и най обикновените думи могат да прераснат в непринуден разговор, а когато това се случи, нещата могат да се наредят още преди да сте се усетили.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

4 Коментара за "Как да използвате своя глас, за да привлечете всяка жена"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
4 години 5 месеца преди

Винаги усещам неуверените мъже по гласа им!

Lora
Потребител
Lora
4 години 5 месеца преди

Когато ги провокираш с някой по неудобен въпрос започват да говорят доста по тихо 😉 То и при жените е същото.

Venera
Потребител
Venera
4 години 5 месеца преди

Харесвам плътния мъжки глас. Бавното и изразително говорене и най вече смислените думи.

Зори90
Гост
Зори90
4 години 5 месеца преди

От личен опит мога да кажа, че тези които говорят тихо или неспокойно са гола вода в леглото. Или свършват на бързо или изобщо не успяват да вдигнат самолета. Е имало е едно изключение което приятно ме изненада 🙂 Не особено атрактивен, мълчалив но притежаваше сериозен потенциал и най важното, че знаеше как да го използва!

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Нови
Играят ли феромоните роля в сексуалния ни живот?

Метафорично казано, любовта се носи във въздуха на Свети Валентин. Учените отдавна обсъждат въпроса дали тя наистина не се намира...

Затвори