10 вида сексуална възбуда – от кой тип е твоето момиче?

Тази публикация има 0 коментара

Видовете сексуална възбуда са важни, ако искате да опознаете своята партньорка. Колкото повече общувате и се докосвате един друг, толкова по-бързо ще разберете какво точно ви доставя най-голямо удоволствие. Продължителността на половия акт винаги е различна, но когато знаете какво точно харесва, сами ще можете да определите времето за доставяне на наслада чрез докосване и целуване на ерогенните й зони. Възползвайте се от тези съвети и разберете кой любовен тип е вашето момиче.

1.Чувствен тип
Този тип жена е емоционално създание, което чрез секса изразява любовта си към вас. Тя обожава екзотиката и когато става въпрос за проучване на фините неща от живота. Не се изненадвайте ако се наслаждава на усещането от разлято шампанско по кожата й или обожава аромата на свежи плодове и шоколад по време на любовната игра.

2.Еротичният тип
В този случай еротиката се определя от находчивостта на мъжа. Еротичният тип жена има нужда от страстен партньор, който да внесе известна доза колорит и да я накара да се почуства изключителна. Тя няма да има и нищо против обикновения секс, но ако наистина искате да разгърнете целия й сексуален потенциал, ще се наложи да поемете инициативата и да разпалите любовната искра.

3.Зависимият тип
Този тип жени възприемат секса като начин за освобождаване от ежедневното напрежение и стрес. Те обикновено стават доста раздразнителни ако не получат своя оргазъм. Ако вашата партньорка отговаря на това описание, може би няма да сгрешите ако отделите малко време за взаимно спортуване. Опитайте да играете тенис или да тичате заедно в парка. Така ще имате възможност да бъдете по-дълго време заедно, да общувате и да загреете телата си преди половия акт.

4.Реактивният тип
Този тип сексуална личност рядко поемат инициативата. Те почти никога няма да направят първата стъпка и ще оставят на партньора си водещата роля. При тях времето за сексуална възбуда може да бъде малко по-продължително, но това в никакъв случай не означава, че не се наслаждават на секса. Ако се постараете, ще я възбудите достатъчно, за да разгърне целия си сексуален потенциал. Уверете я, че истински ви възбужда и сексуална игра ви носи страхотно удоволствие.

5.Правоимащият тип
Да се надяваме, че нито вие, нито партньорката ви попадате в тази категория. Този вид любовници нямат чувство за отговорност когато става въпрос за удоволствието на партньора. Те обикновено не се интересуват дали човека до тях ще изпита оргазъм и се вълнуват само от това как се чувстват те. Обикновено си мислят, че правят нещата по правилния начин, но в действителност това далеч не е така. Накратко. Те са възможно най-егоистичните сексуални партньори и ако имате такъв до себе си или сте един от тях се замислете дали не е време да опитате нещо различно.

6.Пристрастеният тип
Този тип жени обикновено са обсебени от идеята за секс. Те го считат за абсолютно задължителен елемент от своето ежедневие. В някои случаи това се отразява както на работата им така и на взаимоотношенията с партньора. Жените от тази група често са склонни към изневяра и в не редки случаи не успяват да изградят стабилна връзка заради невъзможността да преодолеят тази сексуална зависимост. Откриването на истинския сексуален потенциал при този тип ще им помогне да възстановят равновесието и да се наслаждават на половия живот с техния партньор без това да ги кара да се чувстват незадоволени.

7.Стресираният тип
Сексуалните взаимоотношения с партньори от такъв тип няма да донесат радост на никого. В този случай промяната е задължителна. При тях либидото е много ниско, защото сексът обикновено се приема като неприятно събитие изпълнено с безпокойство. Напрежението в някои случаи води до неадекватност, което прави интимността почти невъзможна. Такъв тип хора е необходимо да се научат да отдават своето и приемат тялото на партньора си ако искат да се радват на нормален сексуален живот.

8.Незаинтересованият тип
Понякога в резултат на минали любовни разочарования, някои жени и мъже не изпитват истинско удоволствие от секса. Това разбира се не означава, че не се наслаждават на интимния допир с техния партньор. Някои жени не изпитват удоволствие от проникването на пениса, но обичат да правят орална любов. Някои от тези двойки изпитват повече удоволствие от взаимната мастурбация отколкото от истинския сексуален акт.

9.Отделеният тип
Този тип любовници не е задължително да не харесват секса. По-скоро го оставят на заден план. Дори когато са възбудени, те предпочитат да мастурбират за няколко минути, отколкото да имат истински сексуален контакт. Това често се дължи на тяхната ангажираност в работата и семейството. За преодоляването на това състояние, хората имат нужда от повече социални контакти, почивка и откъсване от сивото ежедневие.

10.Компулсивният тип

В тази категория попадат хора с фетиши и проблеми с хроничната мастурбация. За тях сексът е приятен единствено ако спазват някакъв задължителен ритуал преди това. По принцип не е проблем, който не може да бъде преодолян. Често с подходящия партньор този тип може да създаде една интересна и стабилна сексуална връзка. Повечето жени са в състояние да получат оргазъм само чрез определено действие или движение. Някои го постигат само с помощта на вибратор.
С други думи ако прекарвате повече време с жената до вас, вие можете да научите повече за нейните навици и сексуални предпочитания, които я карат да се чувства наистина добре.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
5 начина да получавате орална любов по-често

Спазването на съветите за орален секс са от съществено значение ако искате да е неизменна част от вашия сексуален живот....

Затвори