5 начина да получавате орална любов по-често

Тази публикация има 4 коментара

Спазването на съветите за орален секс са от съществено значение ако искате да е неизменна част от вашия сексуален живот. Това е нещо което никой мъж не би искал да пропусне когато е с половинката си.
Но как да получиш нещо ако не знаеш как да си го поискаш?

Предлагаме ви пет основни неща, които можете да приложите, за да получите най-невероятния орален секс, за който сте мечтали.

Да приемем, че вашата партньорка го прави от време на време и сте доволен от това. Никога не е късно да научите нещо ново и да усъвършенствате това, което имате в името на личното ви удоволствие. Спазването на основните правила могат да направят чудеса с вашия сексуален живот и да заздравят емоционалната връзка с партньорката ви. Те могат да засилят както удоволствието, така и желанието да бъдете един с друг.

Ето и петте основни правила чрез, които можете да получите идеалната свирка:

1. Накарайте я до го пожелае
Ако имате жена до себе си и все още не сте правили орален секс, е време да научите как да я накарате да го пожелае. Тук не става въпрос за някаква специална техника, която трябва да овладеете. Просто се постарайте да разпалите желанието в нея. Не се притеснявайте да бъдете пръв. Възможно е тя никога да не поиска да направи с вас ако не желаете да й отвърнете със същото. В това отношение е важно да се отбележи, че жените са доста благодарни на мъже, които се стараят в името на тяхното удоволствие.

2. Променете начина си на мислене
Един от начините да получите орален любов е като не показвате колко силно го желаете. Може да ви прозвучи странно, но ако се опитате да го проумеете, това може да ви се случва доста по-често. Мислете за него за нещо не толкова специално. Не настоявайте да го направи на всяка цена и не показвайте колко е важно това за вас. Ако накарате половинката ви да мисли за фелациото като за забавление вместо като задължение, тя сама ще пожелае да ви достави това удоволствие.

3. Не се молете
Никога не я молете да го направи. Никога! Тя има нужда да види у вас сексуално силен мъж, който е готов да се лиши от това, което желае. Повечето жени искат партньора до тях да изпълнява доминиращата функция в сексуалните им отношения. Това означава, че не трябва да се срамувате от това, което искате. Винаги трябва да бъдете уверен и да не се държите като неузрял пубертет. Това ще ви даде шанс да получите от нея всичко, което поискате. Вашето желание трябва да е придружено с увереност. Тази техника понякога е по-трудно да се овладее, но е изключително важна ако искате да ви вземат на сериозно, а не като хленчещо дете, което моли майка си да му купи сладолед.

4. Не бъдете женомразец
Целият този метод се основава на уважението и любовта към партньорката. Доказано е, че колкото повече обичаш и уважаваш жената до себе си, толкова по-мръсни неща ще е готова тя да направи за теб. Ако искате да сте доминиращата фигура в секса, понякога е необходимо да оставите своето удоволствие настрани и да обърнете повече внимание на нейното. Както прочетохте в горните редове, жените винаги са готови да дадат повече когато получат достатъчно.

5. Споделете опита си
Започнете да мислите за оралния секс все едно приятели говорят за сексуалния си опит. Бъдете непринудени. Не е необходимо да я карате да се чувства задължена да го направи винаги когато заговорите за това. Ако възприеме тази концепция като разговор, в който й споделяте колко ви е хубаво когато го прави, това може да се превърне в наистина забавно занимание за нея. Всъщност то трябва да е забавно и за двама ви.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

4 Коментара за "5 начина да получавате орална любов по-често"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
4 години 8 месеца преди

Всичко е в „ръцете“ на жената. Ако харесва да го прави мъжът ще получава орална любов често. Ако е от тези, които „такива неща не правят“ колкото и да се старае да прилага тези съвети едва ли ще го огрее.
Обожавам да му правя френска защото за мен това е естествен акт и смятам, че го заслужава. Носи ми удоволствие когато го усещам, че изпитва наслада. То е като да му сготвиш нещо вкусно за обяд и да го гледаш как си облизва пръстите.

Venera
Потребител
Venera
4 години 8 месеца преди

Ние сме двойка, за която оралният секс е неразделна част от любовната игра. Не го пропускаме.
Нищо не може да го накара да получи по-силна ерекция от добре направената свирка. И моите приятелки са на същото мнение, че винаги след орална стимулация сексът носи много по-силни усещания.
Когато той ми прави усещам цялото си тяло как започва да пулсира и много често свършвам още преди да е проникнал в мен!

opiten
Потребител
opiten
4 години 8 месеца преди

Браво! Отново добро попадение. Редовно със съпругата ми следим блога.
До някъде съм съгласен с Chervenaroza, че нещата са в ръцете на жената, но ако мъжът умее да я предразположи и я накара да загърби предразсъдъците всичко ще е ок.

Lora
Потребител
Lora
4 години 8 месеца преди

Това е едно от ефективните женски оръжия. Ако му поискаш нещо, но той не е благосклонен към теб една добра свирка променя мнението му 🙂 Винаги работи безотказно 😉

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Ето защо жената трябва да получава оргазъм всеки път по време на секс

Оргазмът е нещо, което всяка жена трябва да получи по време на секс. Но знаете ли истинската причина, която го...

Затвори