Консумацията на бира забавя еякулацията

Тази публикация има 0 коментара

Пиенето на бира има странични ефекти и един от тях е, че се отразява на сексуалната функция. Консумацията й може да доведе до забавяне на еякулацията, поради което ще е необходима и по-продължителна стимулация. Това може да се приеме като нещо положително, но не е добре да се превръща в тенденция. Ако си създадете навик да пиете преди секс, тялото ви няма да може да контролира оргазма без наличието на алкохол в кръвта. Освен това, той може да забави прекалено много еякулацията, което да не се хареса на партньорката ви. Прекалената употреба може да подтисне напълно вашата ерекция и да не се получи нищо. Това е така заради анестетичния му ефект, който ще ви направи по-малко чувствителни. А от тук следва и необходимостта от повече време за достигане на оргазъм.

За да се научите да контролирате еякулацията си, се нуждаете от систематичен подход. Представете си една линия изобразяваща чрез графика вашата сексуална възбуда. Тази линия се движи нагоре и достига точката, от която няма връщане. Това е моментът, в който дори и да спрете стимулацията, пак ще свършите. Трябва да разберете къде е вашата „точка на неизбежност“ и да успеете да усетите момента преди нейното настъпване. Това обикновено се научава по време на мастурбация и контролиране на усещанията чрез техниката „стоп-старт“.
Друго ефективно средство за забавяне на еякулацията е спрея за забавяне. Тук може да  научите как действа.

Имайте предвид, че времето от 2 до 10 минути е една много добра продължителност на половия акт, особено ако еякулацията не се забавя или спира. Опознайте добре своята партньорка и разберете какво обича и от
какво има нужда, за да бъде удовлетворена. Съществува мит от дълбока древност, че жените предпочитат вагиналната стимулация с пенис. А според изследвания е доказано, че 2 от 3 жени не стигат до оргазъм по време на полов акт.
По-добре се съсредоточете и върху други сексуални практики, които могат да донесат много повече наслада и удоволствие на вашата половинка.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
Играят ли феромоните роля в сексуалния ни живот?

Метафорично казано, любовта се носи във въздуха на Свети Валентин. Учените отдавна обсъждат въпроса дали тя наистина не се намира...

Затвори