Ето защо жената трябва да получава оргазъм всеки път по време на секс

Тази публикация има 3 коментара

Оргазмът е нещо, което всяка жена трябва да получи по време на секс. Но знаете ли истинската причина, която го прави толкова важен за нея?

За да бъде половият акт наистина страстен, жената също трябва да получи максимално удоволствие. Разбира се може да му се наслаждава с любимия си човек без да стигне до своята кулминация, но в този случай той ще бъде определен просто като добър и нищо повече. Тя трябва да се чувства страхотно през цялото време и задължително  да свърши с разтърсващ оргазъм. Въпросът не е само в  моментното усещане. Има няколко причини, които трябва да знаете, защо нейният оргазъм трябва да бъде на първо място.

Ще бъде по-склонна да експериментира нестандартни неща в леглото

Когато партньорката ви е задоволена от секса, тя ще поиска и вие да се чувствате по същия начин. Ако се постараете за нейното удоволствие и я накарате да изпитва оргазъм, ще направи всичко възможно да ви върне услугата. Това се крие в същността на женската природа, защото във взаимоотношенията между мъж и жена, тя е в ролята на даващия. Не трябва да забравяте, че ако мислите само за собственото си удоволствие тя ще забележи това поведение и ако се превърне в стереотип, скоро ще започне да си мисли за друг партньор.

Ако никога не сте правили анален секс, може би е време да си поискате. Вероятно не е нещо, за което е мислила, но ако я задоволявате всеки път, ще бъде много по-склонна да го направи. Причината ще е защото вече ще ви има достатъчно голямо доверие в леглото. Ако не мислите за нейния оргазъм и просто поискате да направите нещо различно, първо ще си зададе въпроса: „Каква е ползата за мен ако го направя?“
Помислете върху това.

Би ви го позволила ако се чувства сигурна във вашите ръце, и това е основната причина да поставите нейния оргазъм на първо място. Ако не се погрижите за нея, ще ви отвърне със същото и в крайна сметка никой няма да е доволен. Когато един мъж се грижи само за собственото си удоволствие, трябва да знае, че половинката му ще е наясно, че той няма да се грижи за нея по принцип.

Тук нещата не опират само до спалнята, а за цялостното усещане на отдаване. Постарайте се всеки път когато правите секс, вашата половинка да достигне своя оргазъм. Това ще освободи съзнанието й и ще я накара да ви даде всичко, което поискате от нея.

Ще иска да правите секс по-често
Проста концепция, но много мъже не я схващат. Ако всеки път я карате да изпитва оргазъм, логично е тя да иска това да се случва по-често. Има представители на силния пол които не успяват поради една или друга причина да накарат партньорката им да свърши и после се оплакват, че често им отказва. Защо да го прави като за нея това ще е още една досада в леглото? Да сготви, да измие чиниите, да ходи на работа, да плати сметките и да прави секс с него. Как ви звучи? Уверяваме ви, че няма представителка на нежния пол, която да хареса този дневен график.
Не можете да я обвинявате, че ви отказва, след като знаете, че не е задоволена в леглото. Вие бихте ли го направили?

Ако не получава оргазъм, нейното тяло просто няма да желае да го прави. Няма да го иска, защото няма какво да получи. Звучи съвсем логично. Ако обаче й доставяте пълно удоволствие всеки път, тя ще чака с нетърпение любовната игра и секса, който ще последва. Причината е, че ще се чувства чудесно  и няма да има повод да ви отказва.

Ще се чувства по-емоционално обвързана с вас
Върнете се в началото на връзката ви когато сте печелили нейното доверие и сте я карали да се чувства безопасно във вашата компания. Това е важно. Спомнете си първия път когато сте я накарали да изпита оргазъм. Всички знаят, че жените по природа са емоционални създания. Но знаете ли, че оргазмът е основната причина една жена да се обвърже емоционално? Когато той не е в състояние да я задоволи, тя ще се почувства използвана, самотна и пренебрегната.

Няма да се почувства достатъчно важна за вас, ако не отделите всяка възможно минута за нейното удоволствие. Това е причина за емоционално отдръпване. От тук всъщност започват проблемите в леглото и нежеланието на жената да прави секс със своя партньор. С времето връзката дори е възможно да се разпадне.

Не се учудвайте ако половинката ви спре да комуникира с вас и усетите охлаждане на отношенията. Ако по време на секс успеете да я задоволявате, ще видите, че ще търси непрекъснато вашето внимание, както и ще ви даде своето.
Ако и двамата партньори са сексуално задоволени, добрият секс с времето ще се получи от само себе си, а експериментите и новите усещания ще са част от ежедневието ви. Когато знае, че нейният оргазъм е важен за партньора й, ще даде всичко, за да задоволи и най-неприличната му прищявка. Това е отлична причина следващия път, когато правите секс с половинката си, да се замислите над прочетеното току що.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

3 Коментара за "Ето защо жената трябва да получава оргазъм всеки път по време на секс"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Svetlana89
Потребител
Svetlana89
2 години 5 месеца преди

Та нали точно това е крайната цел на секса. Двамата партньори да изпитат оргазъм.
Не е задължително да е винаги, но е желателно да е редовно. В противен случай единият от някой ще се почувства използван, а последствията от това са непредсказуеми.

Lora
Потребител
Lora
2 години 5 месеца преди

За съжаление на някои от нас им е нужно много повече време и усиля за да достигнат до тази точка (ако въобще успеят). Вчера четох за същото състояние, но при мъжете. http://blogzdrave.com/?p=1148 Нарича се мъжка аноргазмия.

Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
2 години 5 месеца преди

„защо жената трябва да получава оргазъм всеки път по време на секс“ – За да не страда от феномена „сини топки“.
Това е състояние на болка и неудобство в гениталиите. Дължи се на предизвикана възбуда без наличието на освобождаване (оргазъм).
Има го и при двата пола.
http://blogzdrave.com/?p=10296

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
5 начина да правите невероятен секс на плажа

Сексът на плажа е често срещан през лятото и може да бъде изключително приятно изживяване. Някои двойки предпочитат да го...

Затвори