Как да си направим тройка

Тази публикация има 0 коментара

Тройките се срещат почти навсякъде. В телевизията, във видео клиповете, в дори рекламите, наситени с подтекстове и сексуални фантазии. Те вече не представляват това табу, което е било преди десет или повече години. В западното общество се смята, че ако качествения секс е добър, той може да се превърне в още по-приятно изживяване ако се включи още един. Точно поради тази причина тройката в секса се смята за „светия грал“.

„Това е най-възбуждащата мъжка фантазия. Две жени и той! Но как да я превърнем в реалност? Първото нещо, което трябва да направите е да споделите вашите сексуални фантазии с партньорката си. Предлагаме ви няколко съвета, които могат да възбудят интереса на жената до вас и тя да пожелае да участва в тройка точно толкова, колкото и вие.“

Превърнете тази мисъл в нейна фантазия
Никога няма да участвате в тройка ако вашата партньорка не пожелае това. Тя неохотно може да се съгласи само, за да ви угоди, но това няма да промени факта, че не го желае. Различието в емоционалната нагласа за сексуално удоволствие дори може да сложи край на връзката ви. Най-важното, което трябва да направите е да я убедите, че това е нещо, което ще ви донесе наистина неповторимо удоволствие. Трябва да се постараете тя сама да пожелае да го изживее. Питате се как можете да го направите?

Гледайте заедно филми за възрастни. Като казваме възрастни нямаме предвид порно. Повечето порно филми дори не възбуждат жените и така напълно можете да се сбогувате с идеята. Постарайте се да намерите качествен еротичен филм където участниците се увличат в тази сексуална игра. Тройката трябва да е обрисувана като нежно и чувствено изживяване между тримата партньори. Тази светлина може приятно да очертае изживяването в нейните очи. Можете да намерите и подходяща литература. По този начин половинката ви ще разгърне своето въображение, което може да бъде много по-възбуждащо пред един посредствен филм.
Играйте ролеви игри. Използвайте допълнителни секс играчки в спалнята си като непрекъснато разгръщате въображението си. Съчетано с еротичен разговор за това, което желаете, много скоро тя може сама да пожелае да се включи и трети човек в спалнята.

Първият път
Когато най-накрая тази възможност ви се отдаде, се постарайте въпреки вълнението да не се фокусирате върху себе си. Може да сте супер развълнуван, че това ви се случва, но не оставяйте половинката ви да се чувства изолирана защото това може да бъде последния път, при който участвате в тройка. Постарайте се да я накарате да се почувства като звездата на вечерта. Уверете се, че получава повече удоволствие от вас и вие сте отговорен за това. Не обръщайте прекалено много внимание на другото момиче, защото това ще накара партньорката ви да се почувства излишна. Ако изиграете картите си правилно още първия път и оправдаете нейните сексуални фантазии, бъдете сигурни че тази игра ще се повтори. В противен случай можете да се обзаложите на каквото си пожелаете, че това ще ви е последното сексуално преживяване с две жени.

Уверете се, че вашето момиче знае, че я желаете
След като сексуалния акт е приключил се уверете, че тя се чувства добре. Покажете й, че е най-важна за вас и не желаете никоя друга освен нея. Бъдете грижовен и нежен. Говорете за това, което се е случило и какво можете да направите заедно следващия път. Дайте си дума, че въпреки участието на трети човек, вие оставате най-важни един за друг въпреки ситуацията. Това ще укрепи връзката ви и ще засили доверието помежду ви.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
3 лесни стъпки към оргазма при анален секс

Аналният секс може да бъде изключително забавен, приятен и горещ ако го правите по правилния начин. Предлагаме ви три прости...

Затвори