Флиртувай като алфа мъжкар и намери своята половинка още днес

Тази публикация има 0 коментара

За да флиртувате успешно на първо място трябва да разберете основите, чрез които да привлечете една жена. Без това, техниките на флирта, които можете да овладеете няма да ви бъдат от особена полза. Може да ви отнеме известно време, но веднъж овладени прелъстяването на жените е гарантирано.

Използвайте сексуалната еволюция като предимство
Задавали ли сте си въпроса защо жените избират своите партньори по определени критерии? Те често казват „Искам той да е сладък, нежен и грижовен“, но всъщност рядко се спират на точно такъв тип мъже.

Стереотипно избират уверени, арогантни и излъчващи самоувереност мъже или така наречените „лоши момчета“. За да бъде обяснено, първо трябва да разберем как точно влияе нашето поведение върху желанието за секс. Когато това се случи, нещата ще ви станат малко по-ясни.

От началото на съществуването си, мъжете и жените са имали своите роли в обществото. В много животински видове и най-често при приматите на 20% мъжкари се падат по 80% женски.
Това е така, за да бъде сигурно, че ще оцелеят само най-силните гени. Именно тези 20% примати се наричат Алфа мъжкари.

Естествен подбор
Този принцип гарантира, че само най-силните ще продължат потомството и ще предадат на бъдещото поколение гените, които са необходими за неговото оцеляване. Това е основната причина „Майката природа“ да толерира само силните.
Не е ли логично, че винаги се стремите да покажете най-доброто от себе си когато сте компанията на нежния пол? До някъде вашето поведение ще ви помогне да продължите рода си.
Една жена не би избрала мъж, който е зле облечен или няма необходимото самочувствие. Ще се запитате как един добре изглеждащ мъж може да се възползва от това? Ако се замислите, ще установите, че всичко е на база първичност и е достатъчно един мъж и една жена да се харесат достатъчно, за да правят секс. Тук не говорим за дългосрочни връзки и чувства.

Научете нещо от историята

Ако се върнем в примитивните времена на нашето съществуване, ще установим, че ролите при мъжете и жените са разпределени както следва:

Ролята на мъжа е да ловува и да осигури прехраната и сигурността на племето.
Жените имат за задача да се грижат за домакинството и отглеждането на децата.
Ако мъжете са така наречените „снабдители“, а жените условно нека наречем „обслужващи“, какви разлики бихте очаквали в тяхното поведение?

За да бъде защитник и ловец един мъж е необходимо да притежава необходимата сила да се справи с тази задача. Той е трябвало да строи жилища и да е сигурен, че хората, за които се грижи няма да гладуват. Това съответно е свързано с притежаването на повече физическа сила.

За да могат да осигурят необходимите грижи за потомството си, жените от своя страна е трябвало да развият по-големи гърди, което е било гаранция за изхранването на по-малките деца. Те е трябвало да разполагат и с повече телесни мазнини, което им е помагало при износването на плода при по-тежки условия на живот.

Майката Природа е създала мъжът и жената да бъдат различни по физически и биологични показатели. Точно това определя привличането между двата пола. Това е и формулата за продължаване на рода и съществуването на човечеството. Познаването на тези различия може да ви помогне да се превърнете в алфа мъжки заобиколен от женско внимание.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт
Как да се научим да флитруваме лесно

Да се научите да флиртувате с жените може да бъде лесно ако се вгледате в примера на мъжете, които владеят...

Затвори