3 лесни стъпки към оргазма при анален секс

Тази публикация има 5 коментара

Аналният секс може да бъде изключително забавен, приятен и горещ ако го правите по правилния начин. Предлагаме ви три прости правила, които трябва да се спазват, за да
го превърнете в наистина невероятно изживяване.

1.Започнете само с върха на пениса си
След като се уверите, че партньорката ви е достатъчно овлажнена в тази област, поставете само върха на пениса си. Първо натиснете ануса съвсем леко, като сте сигурен, че не прилагате сила. Бавно го плъзнете докато не усетите, че преодолявате съпротивлението на свинктера. Усеща се като разширяване на малък еластичен пръстен.
Това е момента, в който трябва да спрете за кратко. Ще усетите, че анусът започва леко да се стяга и отпуска. Не правете нищо друго освен да оставите да се отпусне напълно.

Когато това стане, извадете бавно пениса си и го поставете отново. Накарайте я да диша бавно като при всяко издишане трябва да отпуска мускулите на ануса си. Уверете се, че партньорката ви диша дълбоко по време на вкарването.

Използвайте само върха на пениса си. Целта е да се отпусне и да се възбуди напълно. Чрез вкарването под различни ъгли, ще усетите кой начин на проникване е най-приятен за нея.
Не бързайте да стигате докрай. Движенията на този етап трябва да са много бавни, плавни и на първо място плитки. Не забравяйте, че това е много нежна зона и лесно можете да й причините дискомфорт.

2.Бавни движения с постепенно проникване
Бавното и плавно изминаване на пътя към пълното проникване прави това сексуално усещане изключително чувствително и приятно. Чрез увеличаването на възбудата, ще се насладите на букет от сексуална енергия, емоции и усещания, които са съвсем различни от стандартния секс. Целта на бавното проникване при аналния е да се изгради чувство на безопасност и доверие между двамата партньори. Използването на лубрикант е задължително защото той не само предпазва от нежелана болка, но и осигурява много по-приятно усещане и за двамата.

Съветът е да вкарвате пениса си сантиметър по сантиметър като през цялото време следите за нейните реакции. Тя сама ще ви подскаже кога да спрете и кога да вкарате целия си пенис. Всичко при аналния секс се определя от отговора на нейното тяло.

3.Забързайте темпото когато е готова
Когато партньорката ви е готова, можете да се възползвате от възможността да забързате темпото. След като сте проникнали изцяло в нея, трябва да изчакате няколко секунди докато не почувствате, че мускулите на ануса й са напълно отпуснати.
Дайте й малко време да свикне с новия „гост“. Когато усетите, че всичко е наред, можете да пристъпите към забързване на темпото.
Все пак не забравяйте, че ануса като физиология е доста по-различен от вагината и е необходимо преди да решите да го направите по-грубо да помислите малко.
Обръщайте специално внимание на реакциите на тялото й. То ще ви подскаже кога да забързате темпото и кога да проникнете по-дълбоко. По-страстният анален секс не е за всеки. Партньорите трябва да са физически и емоционално готови за този вид сексуална игра.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

5 Коментара за "3 лесни стъпки към оргазма при анален секс"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Митака
Гост
Митака
5 години 3 месеца преди

Здравейте аз съм на 21 години. Пенисът ми е с размери 17,5см дължина и 14,7см обиколка. Знам, че това е около средния и нямам никакви притеснения.
От скоро съм с момиче което ми сподели, че харесва аналния секс и желае да го направим.
Досега не съм го правил и се питам достатъчен ли ще е размерът ми за да й доставя удоволствие?

Leo
Потребител
Leo
5 години 3 месеца преди

Напълно си прав, размерът ти е среден и е напълно достатъчен за да й доставиш удоволствие. Моята приятелката също харесва аналния и го практикуваме редовно. Голямото предимство е, че мога да свършвам всеки път в нея без презерватив и риск да забременее!

AnGi
Потребител
AnGi
5 години 3 месеца преди

За аналния намирам по-дългия, но с по-малка обиколка за подходящ.
За вагиналния пенисът с по-голяма обиколка се усеща по добре.

Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
5 години 3 месеца преди

Бавното проникване комбинирано и с малко клторна стимулация ме докарва до екстаз от който мозъкът ми спира да функционира. 🙂 🙂

motorista
Потребител
motorista
5 години 3 месеца преди

Имам пенис с размери малко над твоя и аналният секс с жена ми е труден. Обиколката ти е над средната. Надявам се твоето момиче да е по-гъвкаво там отзад.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Еротичен масаж преди секс

Еротичният масаж е не само идеален преход към същинския секс, но чрез него можете да се отпуснете и да предразположите...

Затвори