Може ли чрез мастурбация да се контролира преждевременната еякулация?

Тази публикация има 5 коментара

Мастурбацията е нещо, което всеки мъж е правил, но може ли практикувайки я по правилния начин да бъде използвана като средство за справяне с преждевременната еякулация?
Контролът върху момента на свършване без да се разчита на средства за намаляване чувствителността на пениса е напълно възможен. Всичко, което трябва да направите е да се научите да разпознавате сигналите, които ви изпраща вашето тяло в момента преди еякулацията и да контролирате стимулирането преди да е настъпил така наречения „момент на неизбежност“.
Един от най-добрите методи за постигане на това е чрез мастурбация. Много хора смятат, че когато се практикува твърде често, тя има пряк принос към преждевременната еякулация, но ако знаете как да я контролирате може да бъде основен фактор за справянето с ПЕ.

1.Симулиране на полов акт
Симулирайте действието на сексуален акт чрез бавно движение на ръката, като се стремите да галите пениса си нагоре и надолу. Правете го бавно и оставете фантазиите да ви водят. Опитайте се да се насладите на всяко едно движение и докосване. Обърнете внимание на това как реагира тялото ви и как сексуалното напрежение постепенно се натрупва. В този момент може да не сте в състояние да спрете еякулацията си, но това не бива да ви притеснява. Важното на този етап е да разпознаете усещането точно преди тя да настъпи.

2.Научете се да спирате в точния момент
След като вече сте получили пълна ерекция, прекратете стимулирането за около 15 секунди. Обърнете внимание на това как се чувства тяло ви, след като усещането на възбуда започне леко да отшумява.
След което продължете действието и спирайте винаги когато усетите, че удоволствието ви се засилва. Ключовият момент на това упражнение е да прекратите всякаква стимулация точно когато почувствате, че сте до самия връх.
Повтаря се до тогава, докато не усетите, че имате пълен контрол над положението.

3.Спрете три пъти
Можете да наблюдавате загуба на ерекция когато прекратите стимулацията. Това не бива да ви притеснява. Просто я възобновете отново. Когато усетите, че момента на еякулация е близо спрете и изчакайте известно време докато усещането не отшуми. Това трябва да се повтори три пъти, като на четвъртия можете да си позволите да еякулирате. Упражнението може да отнеме известно време, но през този процес вие ще наблюдавате две неща. Първо ще забележите, че започвате да контролирате процеса на еякулация и второ ще установите, че постепенно увеличавате времето преди тя да настъпи.

4.Повторете упражнението шест пъти
Постепенно увеличете броя повторения до шест пъти. След като сте подобрили контрол над еякулацията и сте постигнали този резултат, можете да го поддържате като го практикувате ежедневно, докато то не се превърне в рутина и не започнете да осъзнавате, че достигането до еякулация може да се контролира само от вас.

5.Започнете използването на лубрикант

Можете да увеличите предизвикателството като на този последен етап прибавите и лубрикант за по-реалистично усещане. Чрез него трябва да се стремите да симулирате проникване.
Повторете горните упражнение чрез техниката „старт-стоп“ като не стигате до еякулация. Започнете отново с три повторения като постепенно стигнете до шест. Ако имате партньорка, можете да я накарате да се включи.

Това е изключително полезно упражнение, чрез което скоро ще имате пълен контрол над еякулацията си. Разбира се както при всичко друго ключът към перфектното изпълнение се крие в практиката.
Не се обезкуражавайте ако при първите си опити еякулацията настъпва твърде скоро. Това е нормално в повечето случаи. С достатъчно практика ще повишите издръжливостта по време на мастурбация и скоро ще можете
да прехвърлите наученото в реалния сексуален акт.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

5 Коментара за "Може ли чрез мастурбация да се контролира преждевременната еякулация?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
емо златанов
Гост
емо златанов
4 години 11 месеца преди
Здравейте. Аз съм мъж на 35 години и през целия си живот страдам от преждевременна еякулация. Понякога ми се случва да свърша още преди да съм проникнал. Всъщност това се случва веднъж от всеки четири пъти когато правим секс. Ако изобщо може да се нарече така, защото през останалото време той продължава около 30-40 секунди. Адски притеснително е и не знам какво да правя. Наистина имам нужда от помощ. Опитвал съм с различни спрейове и кремове за задържане, но ефекта от тях не ми допада особено защото правят зоната на напръскване или намазване доста безчувствена. Опитвал съм да мастурбирам преди… Прочети още »
Metalteam
Автор
4 години 11 месеца преди

Ако наистина си на 35 и още не си предприел никакви мерки за да се научиш как да задържаш еякулацията си, то може би е крайно време да го направиш. В противен случай може да се сбогуваш със секса и да дадеш обет за въздържание.

Тук може да откриеш много продукти и упражнения с които освен , че ще се справиш с този досаден проблем, ще подобриш качеството на ерекцията си и ще направиш своя пенис и по-голям!
Поинтересувай се приятел и вземи някакви мерки иначе сексът ще си остане мъчение за теб.

monsterbu
Автор
4 години 11 месеца преди
Ако имаш проблем с бързата еякулация, по-добре промени начина, по който гледаш на нея. Обикновено се касае за психическа нагласа, а не за физическо заболяване. Има много мъже преодолели проблема само със силата на ума. Те могат да правят секс в продължение на часове и сами да определят момента на свършването. Няма конкретни правила, чрез които да промениш начина си на мислене, но едно е сигурно-проблемът е във теб и сам трябва да си го решиш. Имах този проблем с една стара приятелка. Може би причината беше в това, че тя беше изключително красива и дяволски страстна. През цялото време… Прочети още »
serena
Потребител
serena
4 години 11 месеца преди

Ако имаш проблем с ерекцията след първото свършване, опитай с батмейт. Това е много ефективна пенис помпа за постигане на нова ерекция.
Съпругът ми обикновено прави така и я получава за няколко минути, като след това я запазва докато докато свърша. Благодаря, че повдигнахте тази тема която засяга силно и нас жените.
Предполагам, че ще бъде полезна на много мъже, които имат проблем с ерекцията и бързото свършване.

Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
4 години 11 месеца преди

Опитай с билкови продукти съдържащи гинко билоба. Това е популярно решение подпомагащо циркулацията на кръв в пениса, което от своя страна води до подобряване на ерекцията. Може да направиш и нещо, което обикновено правим ние жените. Вземаме си гореща вана за релакс. Помага на цялото тяло да се отпусне. Когато имаме нужда, ние жените знаем как да го направим…

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Какво е любовна игра?

Любовната игра е нещо, за което много хора са чували, но малко знаят какво представлява всъщност. Тя е от съществено...

Затвори