6 съвета за стимулиране на вагината с пръсти (Фингъринг)

Тази публикация има 13 коментара

По време на любовната игра никога не изключвайте пръстите. Тези няколко съвета ще ви покажат как да ги използвате, за да накарате своето момиче да изпита един наистина мощен оргазъм.

1. Докоснете стените на вагината й
Това е движение, което се извършва с помощта на пръстите и има за цел да стимулира както вагината, така и нейното влагалище. Усещането може да бъде много възбуждащо и партньорката ви  да се наслади на докосване, което е трудно ще изпита по друг начин.
С един или два пръста проникнете в нея като в същото време бавно ги движите описвайки кръг. Постарайте се да докоснете всяка точка от нейното влагалище. Можете да променяте посоката в която се движат пръстите. За по-силна стимулация докато я масажирате, можете да вкарвате и изкарвате с леки тласъци.

2. Завъртане и проникване
Това е едно много специално движение, при което се използват два или три пръста. Чрез него едновременно можете да стимулирате нейната Г или А точка, както клитора, уретрата, вътрешните и външните срамни устни. Ако го правите както трябва, този масаж ще се превърне в любимият й. С него ще я накарате да изпита нещо, което не е изпитвала преди и да достигне до един наистина мощен и разтърсващ оргазъм.
Когато проникнете с пръст, се опитайте да откриете G или А точката й. Това се определя от дълбочината на проникване. Можете да използвате средния и безименния си пръст. След като сте направили това, свийте дланта си в буквата „С“, като същевременно палецът ви докосва нейния клитор. По този начин дланта ви ще покрие срамните й усти.
След заемането на тази позиция на ръката, можете да масажирате цялата й ерогенна зона чрез леки движения в китката. Следейки движенията на тялото й, ще знаете кога да промените силата на натиск и дълбочината на проникване с пръстите. Ако изпълнявате този масаж правилно, ще доведете приятелката си до оргазъм буквално за минути.

3. Повдигане на летвата
Ако се чувствате уверен в способностите си, да прилагате споменатите по-горе движения, може да включите и докосване на нейния анус с някой от свободните си пръсти. Ако съчетаете този стимулиращ масаж едновременно с орален секс, тя наистина ще оцени старанието ви.

4. Три, четири или повече
Когато вагината и е достатъчно стимулирана, вие можете да използвате всички пръсти на ръката си. Когато това се случи, партньорката ви вече ще е достатъчно възбудена и овлажнена. Не забравяйте, че през цялото време трябва да следите езика на нейното тяло, защото ако го правите за първи път или тя не е достатъчно предразположена, можете да й причините болка.

5. Комбинирана стимулация
Можете да използвате различни комбинации от методите на масажиране. Докосването на различните точки на нейното влагалище и вагина е нещо като секс парти, на което всеки би искал да присъства.
Когато е достатъчно разгорещена, винаги може да прибавите един допълнителен пръст за по-силна стимулация. Когато това се случи, тя ще бъде наистина заинтригувана.
Прониквайки с показалеца и средния пръст във влагалището й, се постарайте да стимулирате едновременно А и Г-точката. Това става като поставите максимално дълбоко средния си пръст докато не усетите края на влагалището. В същото време масажирайте G-точката й с показалеца си. Когато усетите, че сте ги открили е време да включите и палеца, с който допълнително да стимулирате нейния клитор.

6. Масаж на пубиса
Чрез това движение се оказва натиск върху нейната матка. Когато проникнете с едната си ръка дълбоко в нея, с другата се опитайте да масажирате зоната между венерния й хълм и долната част на корема.
Това е едновременно вътрешен и външен масаж, който може да бъде изключително приятен. Някои жени го намират за смущаващ, но всъщност ако партньорът им знае какво прави, могат да изпитат много приятно усещане.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

13 Коментара за "6 съвета за стимулиране на вагината с пръсти (Фингъринг)"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
ManwhithNoname
Потребител
ManwhithNoname
5 години 6 дни преди

Мисля, че това е подходящата тема да задам следния въпрос към дамите: Кое ви носи по-голямо удоволствие и харесвате повече фингъринга (стимулацията с пръсти) или проникването с пениса?

Lora
Потребител
Lora
5 години 6 дни преди

Харесвам да ме стимулират с пръсти и с език, но няма нищо по-добро от усещането при проникването на големия и твърд пенис!

Цветан
Гост
Цветан
5 години 6 дни преди

Аз съм на 25 и нямам много сексуален опит с жените. Малкото, с които съм бил обаче винаги са били напълно открити с мен и са ми казвали какво точно им харесва да правя.
Към любовната игра и масажът с ръце винаги трябва да се подхожда бавно и внимателно. Трябва да си сигурен, че партньорката ти е напълно възбудена преди да пристъпиш към масажирането на нейния
клитор. Обикновено ако се направи както трябва, възбудата й става толкова силна, че дори и с леко масажиране с пръсти след това, тя може да достигне до оргазъм буквално за минути.

serena
Потребител
serena
5 години 6 дни преди

Масажирането с пръсти е изключително еротична дейност (когато се прави с правилния човек). Обичам да бъда стимулирана по този начин, но без дълбоко проникване. Този вид любовна игра е изпълнена с много нежност и приятно усещане. Приемам вагината си като първичен полов орган и обичам да бъде използвана по предназначение. Приятно е разбира се когато съпругът ми вкара един или два пръста по време на играта, но само толкова. Предпочитам да прониква в мен с пениса си след като ме е възбудил достатъчно.

motorista
Потребител
motorista
5 години 6 дни преди
Със жена ми сме обсъждали този въпрос и е на мнение, че масажирането с пръсти й доставя голям кеф. Нямаме задръжки в секса и използваме всичко познато докато го правим. Всеки един етап от възбудата има нужда от различна стимулация. Тя не обича пръстите ми колкото пениса, защото с него изпитва много по-силни оргазми! С тях мога да се съсредоточа върху определени точки и зони на нейната вагина, докато пенисът ми не е толкова гъвкав. Но пък пръстите ми не могат да станат двойно по-големи, докато той ми може. От друга страна с него не мога да галя по същия… Прочети още »
AnGi
Потребител
AnGi
5 години 5 дни преди

Наистина харесвам масажирането с пръсти и го намирам за адски възбуждащо, но нищо не може да замени един голям и възбуден пенис

Sunny
Потребител
Sunny
1 година 9 месеца преди

Ако природата не е била благосклонна трябва да е много голям виртуоз с пръстите са да компенсира малкия размер.

Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
5 години 4 дни преди

Когато се прави както трябва и пенисът и пръстите вършат чудесна работа, но когато мъжът знае и как да използва езика си…. наистина става незаменим любовник!

bwzz
Гост
bwzz
3 години 3 месеца преди

Пенисът ми е с малка обиколка и ако жена ми не е добре възбудена се появява усещане за липса на плътност. Тогава прилагам всякакви трикове за да я задоволя. Много съм добър с пръстите и редовно я карам да свършва с движението „ела тук“, като редувам три ли четири пръста последователно.

opiten
Потребител
opiten
3 години 3 месеца преди

Попаднал си на точното място! Разгледай секцията за уголемяване на пениса.
Между другото защо го правиш с четири пръста? Не мислиш ли, че това може да засилва усещането за липса на плътност?

bwzz
Гост
bwzz
3 години 3 месеца преди

Защото на нея така й харесва (за съжаление). Поразрових се и открих интересни неща. Заинтригува ме. Лошото е, че бизнесът ми поглъща всичкото време на света и не знам как бих намерил свободно за такива тренировки (а те май изискват доста) 🙁

Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
3 години 3 месеца преди

Предложи на момичето ти да прави Кегел за стягане на тазовите мускули. Ефектът ще го усетите по време на секс. Може да използвате вибратор в любовната игра, но задължително да е с по-малка обиколка от твоята. И намали пръстите! Един или два са напълно достатъчни според мен. Нека членът ти да е най-голямото нещо, което прониква в нея 😉

Leady Fire
Потребител
Leady Fire
3 години 3 месеца преди

Това е въпрос на физиология, а не на брой пръсти. Имам приятелки, които трудно достигат до финала без да използват големи „неща“. Затова и от по-голямо значение е обиколката на пениса, а не неговата дължина!

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Нови, Секс
Как да я накараме да се отпусне по време на секс

Сексът понякога не е съвсем естествен за жените. Ако тя е прекалено срамежлива, вие сте този, който трябва да знае...

Затвори