Трябва ли да се обезкосмяваме напълно (интимна кола маска)

Тази публикация има 9 коментара

Въпрос:
„Бразилският восък“ (интимната кола маска за жени) е смел начин да премахнете окосмяването в областта на пубиса. Питам се дали мъжете харесват пълното обезкосмяване на интимните зони? Аз лично предпочитам по-скоро  да оформя моето окосмяване, отколкото да го премахна изцяло. Въпреки това бях шокирана от реакцията на едно момче, което буквално ми се изсмя когато разбра, че никога не съм си правила кола маска там.
Това просто не е моят стил когато заговорим за „поддръжка“ на ерогенната зона!

(Цвети86)

Отговор:
Тук вече въпросът наистина може да се нарече спорен. Не знаем дори защо изобщо се дискутира тази тема?  Може би сте несигурна в себе си? Повечето мнения които сме срещали по този въпрос са,
че една жена трябва да бъде окосмена само и единствено по главата. Никой не одобрява идеята за „естествената красота“. Едно бързо търсене в интернет може да ви покаже и другата страна и тя е, че си има мъже в сайтовете за запознанства, които търсят конкретно жени с естествено окосмяване на пубиса.

За да сте сигурни какво точно се харесва може да поискате гледната точка  на вашите приятелки и да съберете малко различни мнения по въпроса. Или просто вземете машинката за подстригване и направете своя приятел щастлив като оформите венерния си хълм.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

9 Коментара за "Трябва ли да се обезкосмяваме напълно (интимна кола маска)"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
4 години 11 месеца преди

Не съм чела много статии по въпроса, но от общи наблюдения мога да кажа, че не си единствената, която предпочита да си остави малко окосмяване в тази област. Не всеки предпочита пълното обезкосмяване, пък и е съвсем естествено щом природата го е създала. Всички сме податливи на тенденциите, които се налагат в момента и се опитваме да се придържаме към това, което налага съвремието.
Разбира се няма нищо лошо в това да си срещу тях, особено когато става въпрос за личните ти предпочитания и собствения ти комфорт.

monsterbu
Автор
4 години 11 месеца преди
Уверявам те, че никоя жена не обича да прави орален секс на мъж с космати топки. Поддържането на определена дължина на окосмяването е просто задължително. Не съм съгласен, че съвременната жена трябва да изглежда като през 70-те години на миналия век. Мисля, че ако едно момиче държи на себе си, то не бива да оставя венерния си хълм да заприлича на брадата на някой равин. Не бъди като неподдържана алея. Ако съседът ти редовно си коси ливадата, поогледай се и ще се увериш, че така наистина е по-естетично. В крайна сметка не е толкова трудно. Аз лично съм за „бразилската… Прочети още »
Venera
Потребител
Venera
4 години 11 месеца преди
Не съм сигурна, че темата за оформянето на пубиса е толкова важна за обсъждане. Лично аз като отговор на въпроса бих те посъветвала никога да не позволяваш някой да те кара да се чувстваш дискомфортно или засрамена от начина, по който си решила да поддържаш окосмяването в това лично пространство. Един човек, който наистина иска да прави секс с теб ще уважи твоя избор и дори няма да го повдигне на въпрос. Ако мъжът наистина те харесва и уважава, той никога няма да си позволи да коментира твоята вагина. Ако ли не, просто му покажи откъде се отваря вратата. Навън… Прочети още »
Даниел БОКОВ
Гост
Даниел БОКОВ
4 години 10 месеца преди

Напротив, Венера ! Подходящо оформената интимна прическа е невероятен фетиш за някой мъже, включително и за мен. Но всичко опира до желание за външно себеусещане и комфорт. Аз лично моля всяка моя приятелка да си оформи нещо долу заради мен.

Galeto
Потребител
Galeto
4 години 11 месеца преди

Имам въпрос за бразилската кола маска. И така, до скоро не бях много наясно, но вече зная, че бразилките си правят кола маска на интимните части включително и на срамните устни.
Интересува ме дали това е толкова важно за момчетата, а момичетата, които са опитвали искам да попитам дали боли, защото мисля и аз да си направя?

opiten
Потребител
opiten
4 години 11 месеца преди
Предлагам ти да го направиш. После ще се наслаждаваш. Въпреки, че съм мъж, си правя кола маска на интимните части защото се чувствам наистина комфортно а жена ми харесва да вижда мъжеството ми в цялото му величие 😉 Тя предпочита да се бръсне защото не й харесва идеята някой да се рови на това място. Винаги съм предпочитал кола маската поради простата причина, че когато косъмчетата започнат да растат отново не се обръщат навътре и няма неприятния обрив, който се получава понякога при бръсненето. Поне при мен е така. Винаги трябва да се изчака космъчетата да пораснат достатъчно, за да… Прочети още »
AnGi
Потребител
AnGi
4 години 11 месеца преди
Съгласна съм с жена ти. И на мен ми харесва когато е без окосмяване. Изглежда много по-внушителен а това ме възбужда много. Била съм с мъже които не са поддържали растежа си под контрол и честно казано съм отказвала само заради това да правя френска любов с тях. Някои спа салони предлагат обезкосмяване на задните части включително от вътрешната страна на бедрата и интимните части. Процедурите струват около 50-60 лева. Както и да е. Чувството за комфорт е само през първата седмица и после започва досадната част. Правила съм си кола маска на интимните части 5-6 пъти, което е приблизително… Прочети още »
Луд гидия
Гост
Луд гидия
4 години 11 месеца преди

Не се докосвам до нищо, което не е във вида, създаден от Бога!

Даниел БОКОВ
Гост
Даниел БОКОВ
4 години 10 месеца преди

За мен лично оформеното интимно, дамско окосмяване в доста разновидности много ми харесва и е невероятен фетиш. Затова съм и фен на еротиката от 80 – те години на миналия век, защото някой актриса са с големи, оформени пубистни триъгълници, по цялата големина на пубиса.
Това ме възбужда невероятно силно и аз не знам защо ? На обратния полюс е напълно обезкосмената, дамска – „Слави Трифоновка“ Невероятно скучна ми е и „пуста“. Всеки с вкуса си.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
Мога ли да намаля размера на своя пенис?

Въпрос: Здравейте, имам въпрос, който много хора могат да намерят за смущаващ или несериозен, но за мен това се оказа...

Затвори