Как да я накараме да се отпусне по време на секс

Тази публикация има 16 коментара

Сексът понякога не е съвсем естествен за жените. Ако тя е прекалено срамежлива, вие сте този, който трябва да знае как да я предразположи и да я накара да се отпусне.

Знаете ли защо някои мъже са способни да накарат и най-срамежливото момиче да полудее в леглото, почти без да им се налага да полагат особени усилия? Е, ако имате дълга връзка с жена, която е сексуално резервирана или попадате на такива, които не предприемат нищо авантюристично по време на секс, вероятно си задавате този въпрос.

Не е необходимо да обвинявате себе си за тази ситуация. Има два основни принципа, които могат да разчупят начина й на мислене и да извадят най-дивите и неубуздани страсти.

Престанете да бъдете „мил“ с нея
Питали ли сте се някога защо „лошите момчета“ винаги имат успех с жените? Не казваме, че трябва да се превръщате във варварин, който почти насилва приятелката си докато прави секс с нея, но трябва да знаете, че прекалено милото отношение понякога дразни жените и те не могат да разгърнат истинския си сексуален потенциал, който носят.

Работете повече върху себе си, а не върху нея
По време на секс, вашата партньорка ще влезе в синхрон с вашето поведение и с темпото, което вие поддържате. С други думи ако сте плах и неуверен в това, което правите, тя подсъзнателно ще се държи
по същия начин. В резултат на това, подсъзнателно ще потисне своите сексуални желания и шансовете ви да я превърнете в страстна любовница просто ще се изпарят. Всички знаят, че жените не обичат плахите и неуверени мъже. Точно обратното. Ако сте наясно какво правите и го правите без задръжки, тя ще влезе в ритъм с вашето поведение и заедно ще отключите  сексуалната си енергия.
Тя ще се чувства по-малко притеснена да разкрие истинските си желания пред вас, а това може да ви гарантира едно горещо преживяване.

Преминаване на границата
Винаги когато сте с жена имайте предвид, че ако сте нервен или неуверен в способността си да я задоволите, ще го усети и това ще я накара да прикрие своите сексуални фантазии. В някои случаи, ако не
знаете какво точно правите, може дори да се срамува от тях.  Това напрежение ще съсипе удоволствието и ще я накара да желае всичко да приключи колкото е възможно по-бързо.
От друга страна ако се държите като истински мъжкар с опит, ще е наясно, че сте готов да задоволите и най-мръсните й желания, което ще промени коренно нейното поведение в леглото.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

16 Коментара за "Как да я накараме да се отпусне по време на секс"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Lora
Потребител
Lora
5 години 16 дни преди
Най-вероятно ще получа много негативни отговори на моя въпрос, но се чудех момичета и момчета, кое според вас прави една жена добра в леглото? С моите приятелки често си говорим за това и се опитваме да си даваме съвети една на друга като си споделяме какво харесват мъжете ни. Съпругът ми обожава когато съм върху него защото твърди, че правя нещата правилно. Казва ми, че когато съм отгоре, зная как да се движа и как да му доставя максимално удоволствие. Той изключително много се възбужда когато му правя стриптийз и после правим секс. За съжаление не може да ми го… Прочети още »
Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
5 години 16 дни преди

Какво прави една жена добра в леглото? Хубав въпрос. Отговорът не е особено сложен. Когато си с партньора си просто го целувай и прегръщай по време на секс. Няма мъж, който да не харесва да му говорят мръсно докато продължава любовната игра. Не е необходимо да коментираш любимия му футболен отбор, за да го впечатлиш. Направи му изненадваща свирка докато най-малко очаква.
Ако се дърпа-притисни го! Уверявам те, че ще се впечатли от това.

serena
Потребител
serena
5 години 15 дни преди
Ентусиазмът по време на секс е много важен за мен. Правете любов със страст! Бъдете уверени във възможностите си! Не бъдете пасивни и не разчитайте само на него да свърши цялата работа. Научете езика на тялото му и не се страхувайте да експериментирате. Когато държите съзнанието си отворено, задръжките падат от само себе си. Казвам го от личен опит! Дълго време със съпругът ми имахме проблеми в това отношение. От отдавна среща трудности с получаването на ерекция и задържането й. Необходимо ми бе време и решителност за да му предложа да опита с батмейт и вимакс. Помпата и таблетките наистина… Прочети още »
Galeto
Потребител
Galeto
4 години 11 месеца преди

Напълно съм съгласна с теб. Инициатива и страст!!!Липсват ли сексът се превръща в едно рутинно физическо упражнение.

Методи
Гост
Методи
5 години 15 дни преди

1.Отзивчивост.
2.Експериментиране с нови и забавни неща.
3.Отделяйте повече време на любовната игра. Мъжете харесват това.
4.Споделяйте какво ви харесва и какво не по време на секс.
5. Опитайте да изучите изкуството на тантрическия секс.

Катя Русева
Гост
Катя Русева
5 години 15 дни преди

Мъжете се възбуждат когато гледат. Постарайте се да изглеждаш неустоима в неговите очи.
Обърни внимание на начина, по който дишаш по време на секс.
Много мъже усещат кога ти е е хубаво и кога симулираш.
Насърчавай го да прави това, което и на двамата ви харесва. Постарай се да бъдете напълно отдадени един на друг и не мислете за нищо друго освен за удоволствието.

ManwhithNoname
Потребител
ManwhithNoname
5 години 15 дни преди
Изглежда, жените инстинктивно откриват точките на удоволствие в тяло си за разлика от нас. Помня, че веднъж случайно държах едно момиче за ръка и докато я галих ми сподели, че е изпитала спонтанна и неочаквано силна възбуда. Мисля, че масажирането на тези точки се нарича акупресура и стимулирането им води както до невероятно удоволствие, така и до отпускане на тялото. Мъжката сексуална енергия е по-трудно да бъде пренасочена за разлика от тази на една жена. Харесвам жени, които знаят как да стимулират мъжкото тяло и знаят кои точки да докосват, за да му доставят максимално удоволствие. Трудно е да се… Прочети още »
Venera
Потребител
Venera
5 години 14 дни преди
1. Не казвайте, че това е гадно! Ако поиска нещо по-необичайно си струва да опитате и експериментирате с нови неща, които ще го накарат да се почувства добре. 2.Стимулирайте тестисите, когато му правите свирка. За повечето мъжете това е адски възбуждащо 3.Кажи му това, което искаш да получиш докато сте в леглото.Не очаквай сам да се сети за всичко. Много мъже не познават женското тяло, за това някой трябва да ги научи. 4.Ако обичате да ви целуват гърдите докато сте в мисионерската или да ви докосват ануса докато го правите в кучешката поза – кажете му. Добре е да знае… Прочети още »
AnGi
Потребител
AnGi
5 години 13 дни преди

Доверие и точното количество вълнение. Това е формулата за успешен секс според мен. Ако и двамата знаете кое ви кара да се чувствате добре, можете да правите всичко без задръжки 🙂

monsterbu
Автор
5 години 13 дни преди

Когато една жена се чувства комфортно и е спокойна, може да разгърне максимално своя сексуален потенциал. Не харесвам тези, които страдат от излишни предразсъдъци.
Прекалените задръжки в секса убиват цялото удоволствие и понякога ми се е случвало да съжалявам, че съм си поискал. „Не прави това. Не прави онова. Не пипай тук.“ Подобен тип реплики просто ме карат да се откажа да си искам каквото и да било. Ако питате мен, жените са в основата на сексуалното общуване и не им трябва много, за да се открият напълно. Веднъж, когато спечелите доверието им, ще бъдете възнаградени със секс без задръжки.

Leo
Потребител
Leo
5 години 12 дни преди
От личен опит мога да кажа, че това което прави една жена добра в леглото е начина, по който използва вагиналните си мускули. Да може да прилага упражнението на Кегел докато прави секс. Когато ми се случи да попадна на такава, просто не се налагаше да правя почти нищо. Само проникнах в нея и тя свърши цялата работа като стягаше и отпускаше вагината си. Усещането беше невероятно. Все едно се създаваше вакуум, а пенисът ми усещаше всичко сантиметър… по сантиметър.. по сантиметър…. Тогава получих и най-силния си оргазъм, който някога съм имал. Жалко, че взаимоотношенията ни не продължиха дълго, но… Прочети още »
Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
5 години 12 дни преди

Твоето достойнство само три сантиметра ли е 😉

Leo
Потребител
Leo
5 години 12 дни преди

Xаха. Не, пропуснах да изредя останалите за да не стана отегчителен. Между другото същата ми сподели, че съм един от най-надарените мъже с които се е лягала.

Shottaro
Потребител
Shottaro
5 години 7 дни преди

Когато се чувства комфортно и е спокойна, може да разгърне максимално своя сексуален потенциал. Лично аз не харесвам жени, които страдат от излишни предразсъдъци.
Прекалените задръжки в секса убиват цялото удоволствие и понякога ми се е случвало да съжалявам, че съм си поискал. „Не прави това. Не прави онова. Не пипай тук. „Подобен тип реплики просто ме карат да се откажа да си поискам каквото и да било. Ако питате мен, жените са в основата на сексуалното общуване и не им трябва много, за да се открият напълно. Веднъж, когато спечелите доверието им, ще бъдете възнаградени със секс без задръжки.

opiten
Потребител
opiten
5 години 4 дни преди
Какво прави една жена добра в леглото??? Ами нейния партньор! Ако непрекъснато се ровичка с пръсти и се старае да намери нейния „бутон на любовта“, но не успява и въпреки всичко си мисли, че прави нещо,какво очаквате да направи тя? Ако един мъж до 30 години не се е научил как да доставя удоволствие на жените, той е почти изгубена кауза. Жена може да бъде толкова страстна, колкото нейният партньор е готов да й позволи. Колкото по-висока сексуална култура има един мъж и познава женското тяло, толкова повече може да очаква от нея в леглото. Ако той не знае какво… Прочети още »
Leady Fire
Потребител
Leady Fire
3 години 4 месеца преди

„Винаги когато сте с жена имайте предвид, че ако сте нервен или неуверен в способността си да я задоволите, ще го усети и това ще я накара да прикрие своите сексуални фантазии.“ – С повечко увереност и не приемайте нещата на сериозно! Това не е поставена задача за която ще бъдете оценени. Все пак сексът трябва да носи удоволствие и забавление 😉

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Нови, Секс
Защо да използваме секс играчки?

Секс играчките могат да внесат повече разнообразие и удоволствие във вашия сексуален живот. Ето някои причини, които биха ви накарали...

Затвори