Защо да използваме секс играчки?

Тази публикация има един коментар

Секс играчките могат да внесат повече разнообразие и удоволствие във вашия сексуален живот. Ето някои причини, които биха ви накарали да ги използвате.

Защо да използвате секс играчки
Една от причините е, че с тях сексът е по-забавен.

  • Защото те ви носят друг вид удоволствие, който е допълнение към стандартния секс
  • Защото понякога жените имат нужда от по-мощна и последователна стимулация, за да стигнат до оргазъм
  • Защото можете да се насладите на разнообразието, на което хората преди 20 години не са имали възможност
  • Защото това може да обогати вашия сексуален опит
  • Защото секс играчките понякога присъстват в най-горещите женски фантазии

В днешно време не е необходимо да се приемат като табу и вие имате право да се насладите на разнообразието от удоволствия.

Защо секс играчките вече не са табу

Доскоро те, също както и аналния секс са били в сянката на забранените или притеснителни неща в секса. Секс магазините бяха гледани само с крайчето на окото и хората се притесняваха да влязат в тях от притеснение да не ги види някой.

Днес отношението към този вид артикули и много по-либерално и открито. Според търговци в бранша, интересът към секс играчките е в пъти по-висок в сравнение от преди десет години. Това се дължи не само на освобождаването от задръжките, но и от засиления интерес към допълнителното удоволствие от секса. Любопитството от откриването на нови начини за доставяне на сексуално удоволствие се крие в основата на тяхното развитие.

Новопридобитият им статус сред възрастните, поражда бума от разнообразие и наличието на всякакъв вид в секс магазините по цял свят. Собственици на подобен вид магазини споделят, че хората си купуват съвсем свободно
всякакъв вид артикули без абсолютно никакво притеснение или задръжки.

Членовете и персонала са обучени по начин, който улеснява клиентите да направят своя избор с тяхната помощ или съвет. Те могат да ви насочат към продукти, които ще задоволят всяко едно ваше желание и ще го направят без дори да усетите и капка притеснение в това, което правите. Също така онлайн магазините предлагат разнообразието, от което имате нужда с опция на пълна дискретност.
Това е един нов начин да се сдобиете с ново попълнение към колекцията ви от сексуални забавления.

Научете се да ги използвате правилно

Ако искате да придобиете сатус на незаменим любовник, ще е необходимо да се научите да използвате секс играчките като неизменна част от вашия сексуален живот. Те не само подобряват способността да усетите нещо ново, но и отварят един нов свят на усещания, които не сте изпитвали до сега. Като начало могат да дадат решение на предизвикателства пред, които сте били изправени до момента.

Например ако вашата партньорка има проблем с оргазмите, без значение дали са анали или вагинални, вие можете да използвате вибратор, с който да стимулирате клитора й докато прониквате в нея. Така ще засилите
усещането, което изпитва и ще й дадете шанс да достигне своята кулминационна точка много по-бързо.

Аналните мъниста, различните видове дилда, вибратори и масажори, осигуряват множество различни точки на стимулация и силни усещания, които при нормален полов акт са по-трудно постижими.
Това е един нов свят на удоволствие, на който имате възможност да се насладите.

Какви секс играчки да изберете

За щастие изборът на секс играчка е сравнително лесен заради разнообразието, което съществува на пазара. Има такива конструирани за различен вид удоволствие. Първото правило когато купувате секс артикул е двамата партньори да знаят какво могат да очакват от него и какво е неговото предназначение. Обсъдете това заедно или просто купете всичко, което ви се стори интересно.

Никога не забравяйте да си купите качествен лубрикант. Той е водещия при сексуалната игра. При правилно овлажняване секс играчките носят много по-голямо удоволствие.
Презервативите също улесняват проникването, но една от причините да се откажете от него при използването на секс артикули е, че всъщност говорим за удобството, не за предпазна мярка.
Той може да влезе в употреба единствено ако искате да редувате анален с вагинален секс. Тогава при едно от проникванията презерватива трябва да се постави, за да се избегне пренасянето на бактерии от ануса във вагината.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Защо да използваме секс играчки?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
секс играчки
Гост
секс играчки
2 години 6 месеца преди
Мастурбацията е доказано полезно както за тялото, така и за психиката. Жените според мен по нищо не се различават от мъжете и също трябва да се самозадоволяват често, в което не виждам нищо нередно и смятам за напълно нормално. Също така всяка модерна жена трябва да използва секс играчки и да познае удоволствието от близките срещи насаме с тях. Трябва да има поне една в нощното шкафче до леглото – било то вибратор, дилдо, анален бът плъг или някой белезници с пухчета и камшик за бдсм игри в стил „50 нюанса сиво“. Има толкова много секс шоп магазини онлайн, които… Прочети още »
wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Защо да те е грижа за нейния оргазъм

Женският оргазъм не е от голямо значение за повечето мъже, а би трябвало да бъде. Ето защо трябва да бъде...

Затвори