Защо да те е грижа за нейния оргазъм

Тази публикация има 6 коментара

Женският оргазъм не е от голямо значение за повечето мъже, а би трябвало да бъде. Ето защо трябва да бъде поставен на първо място в списъка на сексуалния ви живот.

Какво представлява женския оргазъм?
Ако разговаряш с пет различни жени какво изпитват по време на оргазъм, вероятно и петте ще ти дадат различно описание. Въпреки, че начина, по който достигат до него е почти един и същ, всяка жена е различна сама по себе си.

Но ако говорите с 500 жени нещата вече ще стоят по малко по-различен начин. Не след дълго ще се обрисува една по-мащабна и обща картина и описанието ще започне с пулсации в началото на вагината и вагиналните стени, докато обземат цялото тяло. Думи като: пожар, изтръпване, земетресение, постоянно ще изплуват.

Също така ще да забележите колко емоционални могат да бъдат жените, когато говорят за техните оргазми. Той не е просто физическо освобождаване на емоции и напрежение, както повечето хора смятат.

За мъжете е странно как една жена може да бъде толкова образна в описанието на един оргазъм и се чудят толкова ли е важен за тях и наистина ли изпитват това, за което говорят. Когато попитате един мъж какво е изпитал по време на еякулация, в най-добрия случай ще каже: „Беше страхотно. Усетих го чак в гърдите си!“

„Пич къде ми е Оргазма?“

Когато една жена редовно не получава оргазъм, с времето тя може да приеме, че те не са чак толкова важни в сексуалния й живот и няма нищо странно в това да правиш секс, без да ги получаваш.

Това обаче далеч не е така. Ако някоя жена сподели, че оргазмите за нея не са от значение, бъдете сигурни, че тя не казва цялата истина. След определен момент на възбуда, оргазмът става просто задължителен.
Някои жени измислят оправдания за партньорите си като:
„Той просто може да не е във форма тази вечер… както и предишните 15“
„Целува наистина добре. Обичам го!“
„Мога да живея и без оргазми. За мен по-важни са чувствата“
„Той плаща сметките…“
„Какво е оргазъм?“

Тук за жената идва спасението с мастурбацията. След като половия акт приключи за него, тя може и да продължи сама, защото само тя знае какво наистина желае нейното тяло и как да му го осигури.

Тя предпочита да изпита оргазъм когато е с теб

Оргазмите сами по себе си са задоволяващи за жената, но наистина не са основното. Преди всичко би предпочела да ги получава когато сте до нея. Няма нищо по-хубаво от споделеното удоволствие и топлия допир на партньора след върховното изживяване. Този момент на интимност е важен за всяка жена. Това го прави наистина значителен, впечатляващ и запомнящ се.

Бързите оргазми с вибратора никога не могат да се сравнят ако са получени от човека в когото си влюбен. Но как да стигне до оргазъм с „мъжа на мечтите си“ след като той просто не знае какво да направи по въпроса?
Как да достигне тя своя връх, след като той прави всичко толкова неправилно или просто свършва бързо? Как се чувства тя, когато това се случва не веднъж, а всеки път когато правят секс?

Какво се случва когато тя не стигне до оргазъм

Ако това ви се случи веднъж или два пъти, ще ви прости. Не винаги един мъж може да е в добра кондиция. С течение на времето тя ще се почувства измамена и използвана, особено когато гледа как нейния мъж всеки път получава своя оргазъм и изпитва удоволствие от това.
В един момент когато това се превърне в модел, може да стане наистина изнервящо за нея. „Той си свършва и не се интересува как се чувствам аз.“ Това ще бъде възприето като сексуален обир от нейна страна.
Нищо чудно, че подобен тип жени с времето стават студени и затворени в себе си. Как бихте се почувствали ако винаги свършва преди вас и без да се интересува просто приключва половия акт?
Може би сте се сблъсквали с раздразнителни или агресивни жени. Питате ли се защо  е така? Ние ви уверяваме, че няма жена, която да изпитва редовно оргазъм и да е недоволна от това.
Това са само малка част от причините, които трябва да ви накарат да се замислите колко важни са оргазмите за една жена. Следващия път, когато тя не стигне до върха на своята кулминация се поставете на нейно място и се постарайте да докарате нещата докрай. Не забравяйте, че женските оргазми са в пъти по мощни от тези на мъжете и жените наистина се нуждаят от тях.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

6 Коментара за "Защо да те е грижа за нейния оргазъм"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
suzi
Гост
suzi
5 години 4 месеца преди

„Когато една жена редовно не получава оргазъм, с времето тя може да приеме, че те не са чак толкова важни в сексуалния й живот и няма нищо странно в това да правиш секс, без да ги получаваш“

Това е при едно положение което е в полза на мъжа. Има и второ при което си намира друг, който да я кара да се чувства задоволена.

Алексия
Гост
Алексия
5 години 4 месеца преди

Няма мъж неспособен да го направи! Има такъв, който не иска поради една или друга причина. Има такъв, който свършва бързо – това се дължи на неопитност, рядко правене на секс и в редки случаи на заболяване.

carambo
Гост
carambo
5 години 4 месеца преди
Виждам , че сте на вътре в нещата предполагам че и имате богат опит. Какво бихте ме посъветвали Ситуацията е следната от близо две години не съм го правил (само два пъти с компаньонка) и от близо месец съм с колежка по която хлътнах много (направо съм си влюбен) Преди няколко дни ми беше на гости и нещата се задълбочиха. Изпихме по питие и тя прояви инициативата (няма да изпадам в подробности) но още по време на така наречената любовна игра свърших 🙁 няма да описвам за да не си го припомням отново. Тя е много готнина и разбрана но… Прочети още »
милко
Гост
милко
5 години 4 месеца преди

Просто игнорирай всички сексуални импулси. Представи си, че караш кола или си на околосветско пътешествие. Разходи се до Рим или иди на футболен мач 😉 После на море в Гърция, купи хамбургер и го изяж колкото се може по-бавно. Постарай се да се разсееш по всякакъв начин. Мисли за всичко друго но не и за секс. Това е трик, който в повечето случаи върши работа.

пепеляшка
Гост
пепеляшка
5 години 4 месеца преди
Само и тя да не тръгне някъде на шопинг, че доста ще трябва да се поразходиш докато я докараш до оргазъм 🙂 Сега по сериозно – ако се опиташ да прилагаш такава техника търпиш риска да забравиш какво действително правиш. Това гарантирам ти, че ще го усети веднага и няма да остане никак очарована. Казвам ти го от личен опит! За спрейчетата за задържане – работят. Мъжът ми ги ползва понякога, но ако ще ги вкарваш в употреба винаги го пръскай поне 10 минути преди да го направите, защото освен върху пениса ти ще подейства и върху нейната вагина. Но… Прочети още »
Нина
Гост
Нина
5 години 4 месеца преди

Не се чувствай толкова зле от твоята ситуация. Моят приятел свършва максимум 30 секунди след като е проникнал в мен. Това продължава вече няколко месеца. По-лошото е, че си мисли, че владее любовната игра, а нещата там са повече от трагични.
Вече започвам да мисля за изневяра или да се разделя с него дори и да не ми се иска. Той е на 25 години, а имам чувството, че го правя с 14 годишен девственик.
Ти поне се опитваш да се справиш с проблема си.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
5 грешки, които мъжете правят при орален секс

Оралният секс е нещо, в което не всеки мъж е добър. Възможно ли е когато го правите на партньорката си...

Затвори