Как да се научим да флитруваме лесно

Тази публикация има 0 коментара

Да се научите да флиртувате с жените може да бъде лесно ако се вгледате в примера на мъжете, които владеят това изкуство. Подражавайки на другите, скоро ще усетите, че имате свой собствен стил и ставате все по-добър в това начинание.
Ето някои прости правила, които могат да ви бъдат от полза.

Поучете се от филмите
Филмите обикновено представят ситуации неприложими в реалния живот, но има и такива, които могат да бъдат част от нашето ежедневие. От тях можете да разберете как да се държите в непринудена обстановка и какво биха очаквали дамите от вас.

Бъдете личност
Често пъти нормалното или непринудено мъжко поведение не е достатъчно. За някои от нас е нормално да останат  събота вечер пред телевизора с бутилка бира и да гледат футбол с приятели.
Жените не биха се впечатлили. Ако смятате, че това е да бъдеш себе си, значи е време за промяна.

Нежния пол се привлича от спонтанни, уверени, непредсказуеми и мъже, които са способни да ги разсмеят. Рядко някой притежава тези качества накуп, но е достатъчно да имате поне две от тях за да си гарантирате, че довечера няма да си тръгнете сам от бара.

Драма групи
Набиращите популярност „драма групи“ представляват група студенти и актьори събрани в нещо като общност. Те притежават всички гореизброени качества. Присъединявайки се към подобна група, вие можете да придобиете увереността, която ви липсва защото по същество те са по-освободени и доверието в общуването е на по-високо ниво.

Отстрани може да изглежда глупаво и нелепо, но ако изкарате подобен курс по актьорско майсторство, много скоро ще откриете, че сте отключили качества, които дори не подозирате, че сте притежавали. Това ще ви зареди с оптимизъм и самочувствие, от което имате нужда.

Популярни предавания и шоу програми
Следващия път, когато гледате предаване по телевизията се опитайте да обърнете внимание на жестовете, речника и начина, по който общуват известните личности. Причината да го направите е, че тези хора са задължени да притежават социални умения. В противен случай техните кариери ще са обречени на провал. Опитайте се да мислите като тях и дори използвайте техни фрази в бъдещото общуване с момичето, с което сте се запознали току що.

Обърнете внимание на мъжете, които флиртуват
Въпреки, че горните методи могат да ви бъдат от полза, няма нищо по-полезно от това да гледате как се случват нещата в реалния живот. Докато четете какво трябва да направите, кратък поглед на това как се прави в действителност ще ви даде реален опит. Ето и два от най-добрите начина, с които да започнете:

Приятелите
Ако знаете, че във вашата компания има момчета, които правят страхотен секс и непрекъснато са обградени от женско внимание от сега нататък не ги изпускайте от поглед. Следете какво правят, как жестикулират, как говорят с жените и дори как се усмихват.
Стремете се да бъдете с тях, на партита, в клубове и на различни събирания. Ако имат приятелки, гледайте ги как си общуват. Ще забележите, че тяхното поведение много наподобява, на това, което току що сте научили.

Барове и клубове
Ако прекарвате вечерите си в кварталното кафене и нямате особен успех с жените, то е време да преместите вниманието си към баровете и известните клубове в града. Въпреки, че е трудно да чуете за какво си говорят хората там, можете да следите за тяхното поведение и жестове. Питате се как да разпознаете най-желания мъж в клуба?

Огледайте се за такъв, който непрекъснато общува с различни жени. Повечето истински свалячи нямат проблем да заговорят непозната и в това се крие ключът към техния успех. Обърнете внимание на тяхното поведение, стойка на тялото и жестове. Това ще ви е от полза когато се опитате да започнете непринуден разговор с непозната.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт
Добър любовник ли сте? Открийте сега!

Добрият секс напълно зависи от вас. Ако правите грешките, като повечето мъже, това няма да ви помогне да станете добър...

Затвори