Кои са факторите на преждевременната еякулация определящи бързото свършване?

Тази публикация има 0 коментара

Няма пряк път за преодоляване на преждевременната еякулация. Ако искате трайно да се справите с проблема, първо трябва да се запознаете, кои фактори я определят. Близо 75% от мъжете не могат да издържат достатъчно дълго в леглото и са неспособни да задоволят една жена по стандартния начин. Ако прочетете следващите редове, ще се запознаете кои са основните причини за ПЕ.

Психически фактор
Причината при почти 90% от мъжете страдащи от ПЕ  се крие в тяхното съзнание. Те знаят, че ще свършат прекалено бързо още преди да е започнал половия акт. Без значение какво правят в леглото те вече са приели факта, че ще се провалят. Вместо да се съсредоточат върху това, което правят, те просто очакват да свършат всеки момент.

Харесва ли ви или не, този вид тревожност повишава стреса при мъжете и по ирония на съдбата ситуацията само се влошава. Звучи ви познато нали? Сигурни сме, че и на вас ви се е случвало. Е реакцията ви е нормална!
Проблемът е, че човешкия ум е най-мощният движещ фактор в нашето тяло. На практика той е способен да повлияе върху всяка една функция на нашия организъм. Ако умът ви изпраща негативни емоции познайте какво ще се случи?
Тялото ви просто ще ги приеме и ще се адаптира към отрицателния модел на поведение.

Слабост в тазовите мускули
Това е биологичната причина за наличието на преждевременна еякулация.
Тазовите мускули контролират както задържането и изпускането на урина, така и са отговорни за контрола над еякулацията. Добре поддържаната мускулатура в тази област може значително да подобри  вашия сексуален живот.

С една дума при слабите пубични мускули могат да се наблюдават някои от следните проблеми:

  • Бързо получаване и губене на ерекция
  • Еякулации, които са много слабо изразени, което намалява удоволствието при мъжа
  • Липса на осъзнаване на различните нива на възбуда и следователно не контролирана еякулация
  • По-дълъг период от време между две ерекции след получена вече еякулация

Тазовите мускули са известни още като „мускулите на младостта“. Те могат да повлияят на целия ни сексуален живот и имат определящо значение до колко ще се насладим на половия акт, включително и колко дълго ще продължи той.

И така, какво можете да направите, за да повлияете на тези фактори?

За щастие има начини да се справите с проблемите описани по-горе. Чрез упражненията на Кегел и вие можете да укрепите своите мускули в областта на таза. Изпълнението на упражненията за уголемяване и поддържане на пениса ще ви помогнат да се представяте по-добре  и да издържате по-дълго в леглото (вижте тук: Упражнения за уголемяване на пениса).

Също така бързо действащо и ефективно средство за забавяне на еякулацията е спрея за задържане Long Ride (още за Лонг райд научете тук )

Контрола върху негативните мисли ще подобри вашия сексуален живот. Единственото нещо, което трябва да направите е да инвестирате време върху начина, по който мислите.
Просто мислете за това, че нямате проблем или ако имате такъв е въпрос на желание да промените нещата във ваша полза. Повярвайте! Ако вложите малко емоция и старание в това, което правите, вашето тяло ще ви се отблагодари.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Нови, Секс
Смятате ли, че сте по-добър в леглото от предишния й приятел?

Сексът е това, което някои хора умеят да правят, но други въпреки старанията си не постигат особено добри резултати. Но...

Затвори