Смятате ли, че сте по-добър в леглото от предишния й приятел?

Тази публикация има 0 коментара

Сексът е това, което някои хора умеят да правят, но други въпреки старанията си не постигат особено добри резултати. Но как да станете добър любовник? Смятате ли, че задоволявате партньорката си  по-добре от предишния й приятел? Можете ли да се сравнявате с него?

Жените обичат да правят сравнения
Те сравняват абсолютно всичко, за което можете да се сетите. От размера на годежния пръстен на своята приятелка, до последния модел рокля излязъл на пазара. Това просто се крие в женската природа.
Те обръщат внимание на подробности, които мъжете дори не забелязват. Повечето от тях непрекъснато сравняват своите настоящи и бивши партньори, особено когато става дума за секс. Чрез сравненията, жените избират това, което е най-добро за тях.

На какво обръщат внимание
На първо място тя ще ви сравни с идеалния мъж, който съществува в нейните фантазии от както е навършила 14 години. Ще сравни погледа, движенията, маниера и усмивката ви с мъжа, който тя приема за съвършен в своите представи. Понякога е много лесно да изгубите битката с господин „съвършенство“,  но това не бива да ви притеснява. Рано или късно ако ви е харесала поне малко, ще започне да намира у вас сходни черти с мъжа, за който си мечтае. Ще ви сравни и с всички момчета и мъже, с които е правила секс или поне с това, което е останало в спомените й.

Нещо за секса?
В съзнанието на жените съществува така наречената йерархия на губещия. Това се крие в тяхното подсъзнание още от времето, когато е играла с момчетата пред блока. Тя е създадена да ги различава.
Ще ви сравни с абсолютно всичко когато стане въпрос и за секс. Когато сте с нея тя ще ви постави пред оргазмите, които получава когато се самозадоволява, когато е била с друг или дори когато е сама със своите секс играчки в спалнята. Ще го прави непрекъснато, а вие дори няма да разберете за това.

Но дори и това да се случи, в тази игра на сравнения вие трябва да се стремите да бъдете уникален. Женският мозък винаги е на лов за нещо ново и различно. В началото винаги можете да се окажете в позицията на всички останали. Имайте предвид, че едно момиче не винаги обръща специално внимание на всеки, който я заговори или иска да бъде с нея.

Не забравяйте за нейните емоции

Емоциите винаги ще са водещи по отношение на сексуалните й фантазии с вас. Всеки мъж рискува да изглежда като глупак или поредния посредствен тип в очите на една жена, но ако успеете да завладеете поне малко нейното съзнание нещата стават съвсем различни. Винаги бъдете готов да изгубите всички сравнения, които прави, но ако ви допусне малко по-близо до себе си, тя ще ви даде шанс да спечелите сърцето й.

Бъдете по-уверен в себе си

Между другото нито едно от тези сравнения не е напълно обективно. Всъщност те никога не са обективни. Не забравяйте, че жените по природа не са логични същества, колкото и да им се иска да бъдат такива.

Мъжете се занимават с неща, които понякога могат да бъдат наистина объркващи за женското съзнание. Това е продиктувано от техните възприятия, очаквания и предпочитания. Много мъже си задават въпроса дали всички жени ги сравняват в леглото с бившите си партньори. Отговорът е Да. Това е напълно нормално и е в природата на всички. В това няма нищо лошо. В крайна сметка е фактор, който ни кара да избираме партньор. Ако имате обаче малко умения и достатъчно самочувствие в леглото, ви уверяваме, че ще бъдете един от избраните.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Добър любовник ли сте? Открийте сега!

Добрият секс напълно зависи от вас. Ако правите грешките, като повечето мъже, това няма да ви помогне да станете добър...

Затвори