Добър любовник ли сте? Открийте сега!

Тази публикация има 9 коментара

Добрият секс напълно зависи от вас. Ако правите грешките, като повечето мъже, това няма да ви помогне да станете добър любовник. За да се научите как да се отделите от графата на  посредствените, първо трябва да откриете подходящата за вас жена.  Ето няколко начина, които могат да подобрят сексуалния ви живот веднага.

Не се фокусирай прекалено много върху сексуалното общуване
За да бъдете добър любовник, първо трябва да знаете как да накарате една жена да се чувства добре във вашата компания.

На първо място когато става дума за секс, имайте предвид нейния оргазъм.  След като сте я задоволили, бъдете сигурни, че ще ви накара да се почувствате по същия начин.

Твърде много хора се фокусират основно върху сексуалното общуване или по-скоро към разговорите за секс. Добре е да обърнете повече внимание на динамичната част от секса. Вместо да се стараете да учите нови пози, или как да разнообразите сексуалната си практика, на първо място се научете как по-бързо да задоволите жената, с която сте и как да стимулирате Г-точката й. Това стои в основата на добрия секс.

Всичко е в начина на мислене
Ако не сте се замисляли до момента, то трябва да ви кажем, че всичко се крие в начина на мислене. Когато един мъж срещне една жена и между двамата се породи сексуален импулс, трябва да знаете, че не бива да мислите само за див неубоздан секс. Любовната игра преди и по време на половия акт, ще ви сближи не само физически, но и емоционално.

Любовната игра обикновено говори за това какво може да се очаква от вас за напред и разкрива вашия сексуален свят. Много мъже и жени не владеят изкуството на „мръсните“ разговори и не малка част от мъжете дори не се интересуват  дали партньорката им е стигнала до оргазъм. Но най-лошото е когато не осъзнават колко е важно да изградят емоционална връзка с бъдещата си партньорка. Това е така защото обикновено първичността при мъжете ги кара подсъзнателно да мислят първосигнално за секс, а не за чувства. Ако искате да сте добър любовник се опитайте да влезете в нейното съзнание и да разберете малко от нейния свят.
Уверяваме ви, че ще го оцени и ще ви почувства по-близък.

Използвайте нейните емоции
Ако искате да спечелите вниманието на една жена, е необходимо да разберете начина, който може да я свърже с вас емоционално. Казвали сме не веднъж, че жените са като гигантски клитор. Ако не подходите нежно и внимателно към него, той никога няма да бъде отворен за вас.

Трябва да се научите как да говорите и как да общувате. Това е първото, което жената търси в една дългосрочна връзка. Тя е като изискано френско ястие. За да се насладите на всеки един нюанс е необходимо да го направите бавно. Това е една от тайните да се превърнете в добър любовник.
Тук не говорим само за физическия аспект на понятието. Става дума за това как да проникнете в емоционалната същност на женското съзнание. Умението да съблазнявате и общувате с нежния пол и ключът към вашия успех.
Научете се как да контролирате начина си на мислене и как да повлияете на нейния. Част от тези малки съвети са началото на пътя към това, към което се стремите.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

9 Коментара за "Добър любовник ли сте? Открийте сега!"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Боян Тошев
Гост
Боян Тошев
4 години 7 месеца преди

Проучване показва, че повече от 90% от жените поне веднъж в живота си са симулирали оргазъм.Останалите 10% или никога не са правили секс или никога не са получавали такъв.
Същото проучване сочи, че около 30% от жените го правят редовно, а някои от тях почти винаги.

Имам въпрос към дамите и той е следния: От пет полови акта, при колко от тях симулирате оргазъм?

палавница
Гост
палавница
4 години 7 месеца преди

Аз го правих почти непрекъснато с бившия ми приятел. Той просто ме побъркваше с непрестанните си въпроси от рода „Ще свършиш ли скоро?“ Идва ли ти?“ Това просто ме принуждаваше да симулирам седем от десет оргазма. С настоящия ми партньор дори не ми се налага да мисля за това. Той просто има вълшебни ръце. Знае да използва както езика, така и пениса си.

Зоя86
Гост
Зоя86
4 години 7 месеца преди

С бившия ми симулирах абсолютно всеки път. Беше супер некадърник и изключително нахален. Със сегашния ми не бих го направила защото знам, че дори и той да свърши преди мен, винаги ще намери начин да ме
задоволи.

Stfidkata
Гост
Stfidkata
4 години 7 месеца преди

Ако не може да ме доведе до оргазъм, значи нещо в любовната игра не е наред. Ако не успее да открие начина, по който ме кара да се чувствам добре ще го науча как и къде да ме докосва.
Не виждам смисъл да заблуждавам и двама ни. Не това е идеята на секса нали?

Големата работа
Гост
Големата работа
4 години 7 месеца преди

Понякога се замислям дали моята не симулира. Говорили сме на тази тема няколко пъти и тя ме е уверявала, че с размер като моя 21 см. е невъзможно да се симулира оргазъм.
Въпреки всичко има пъти в които не усещам пулсациите и влажността на вагината й, които са едни от основните признаци на женския оргазъм.

Пацо
Гост
Пацо
4 години 7 месеца преди

Размерът на пениса е от основно значение, но не винаги е най-важното за женския оргазъм. Да той може да е фактор единствено ако знаеш как да го използваш и да не свършваш преди нея. Иначе какъв е смисъла
от няколко сантиметра повече?

Хрус хрус
Гост
Хрус хрус
4 години 7 месеца преди

Въпросът има няколко отговора и основните са, че една част от жените симулират оргазъм защото искат всичко да приключи, а другите просто не искат да наранят чувствата на партньора си като го изкарат некадърен любовник.

Наталия
Гост
Наталия
4 години 7 месеца преди

Симулирането на оргазъм е идеалната рецепта за сексуална неудовлетвореност. Защо е необходимо да се преструвате. Просто говорете със своя партньор ако нещо не е наред. Отворения път на комуникация и отделеното време в това да го научите кое е приятно за вас ще бъде последвано от години на сексуална наслада. Когато и двамата сте отворени един към друг, оргазмите няма да бъдат проблем.

и. ц.ф.
Гост
и. ц.ф.
4 години 6 месеца преди

Смятам, че няма проблем за преждевременната еякулация!! Една жена, която държи на Мъжа до себе си не би трябвало да се стресира и да показва недоволство и неразбиране !!Наистина съм на мнение, че на Жената има други начини да се достави Удоволствие :ласки и орален секс

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт, Секс
Как да избегнем риска от инфаркт по време на секс?

Ще се справите ли тази вечер? Секс съветите могат да ви бъдат от полза когато сте с ново момиче. Те...

Затвори