Как да избегнем риска от инфаркт по време на секс?

Тази публикация има 0 коментара

Ще се справите ли тази вечер?
Секс съветите могат да ви бъдат от полза когато сте с ново момиче. Те могат да ви насочат как да следите нейните реакции и нюансите на нейното поведение. За съжаление нищо от това няма да ви е от полза ако не знаете как да стигнете до край.
Ако страдате от преждевременна еякулация  рискувате нещата да завършат зле, но ако успеете да й осигурите качествен оргазъм вие ще се смеете последен.

Влезте във форма веднага
Не сте се замисляли над този въпрос, нали? По същество сексът е физически акт. Той е интензивна дейност, при която участват всички мускули. Тялото ни се напряга, пулсът се ускорява, зениците се разширяват и дишането се учестява до
два пъти от нормалното. Мускулите се напрягат до такава степен, че понякога ги чувствате твърди като бетон. Мозъкът ви работи на пълни обороти, за да се наслади на усещането. Това са поне част от нормалните реакции по време на интензивен полов акт.

Нали сте чували, че хората умират по време на секс. Това не е мит. Някои възрастни предимно мъже просто не издържат на темпото и напрежението. За да се научите как да издържате по-дълго по време на секс, първо тялото ви трябва да е в добра кондиция.
Ако нямате физическата възможност да направите това, което искате до къде си мислите, че ще стигнете? Колко дълго ще издържите когато сте сменили няколко пози, получили сте астматичен пристъп или аритмия?

Ако искате да правите, това което ви носи истинско удоволствие, трябва да знаете, че всичко се движи от ума, но тялото е това, което изпълнява командите. Ако то не е в състояние да се справи физически е много възможно да изживеете сексуална трагедия.

Фитнес за повече сила
Влезте във форма! Тичайте редовно! Запознайте се с фитнес залата! Дори се консултирайте с личния си лекар ако е необходимо. Наблегнете на правилния начин на хранене.
По цял ден медиите ви заливат с информация за това как да живеете целесъобразно и вие може би знаете какво да правите.
Физическото здраве ви дава потенциал за повече сексуална издръжливост. Може би познавате хора с наднормено тегло, които по време на секс практикуват една или две пози защото интензивното движение може да е опасно за тяхното здраве.
Изключително много затлъстели мъже се страхуват да не получат сърдечен удар по време на секс защото тялото им просто не е приспособено към натоварване. Никой не иска да бъде един от тях или приятелите му да четат сутрешната преса как в близкия хотел мъж е умрял от инфаркт по време на секс.

Визуализирайте половия акт
Сексът е не само физическа, но и умствена дейност. Ако си представяте, че правите по-добър секс това може и да се получи. Визуализирайки го, той скоро ще се превърне в нещо истинско. Направете проста проверка на вашето въображение. Опитайте се да погледнете отвъд очевидното. Това означава мислено да създавате ситуации, в които се намирате. По време на секс се опитайте да не мислите само за вагината на партньорката си, за вашия пенис и за това как ще еякулирате всеки момент. Приложете малко творческа активност и ще откриете, че сексът не е само физическо усещане.

Когато видите кухненска маса предполагаме, че не се сещате само за храната, която може да бъде поставена на нея. Не забравяйте, че там можете да правите секс и с вашата партньорка. Опитайте се да откриете света на секс играчките и винаги преди полов акт първо си представете какво бихте направили. Ограниченията съществуват само във вашето съзнание и въображение. Ако приемете секса повече като умствена дейност, отколкото като физическа, ви гарантираме, че с времето ще гледате на него под съвсем различен ъгъл. Всяко ново духовно израстване, ще ви носи все повече удоволствие.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
4 причини една жена да не иска да прави секс с вас

Съществуват много причини една жена да не пожелае да прави секс с вас. Понякога няма значение дали сте ръководител на...

Затвори