Грешки, които ще я накарат да не си легне повторно с теб

Тази публикация има 6 коментара

Сексът не е просто действие. Всяко движение, жест и поглед могат да бъдат от значение, когато го правите за първи път с нова партньорка.
Току що сте правили секс с нея? Поздравления! Искате да го направите отново нали? Колко добре сте се представили и дали сте успели да разтърсите нейния свят? Задавате ли си въпроса дали сте допуснали грешки? „Какви грешки“ ще попитате?

Какво мислят жените относно Лошия Секс:
Ще признаем, че когато един мъж се постарае  можем да го накараме да се почувства като крал, но когато се провали, просто си вземаме чантичката и се отправяме към вратата защото ние сме жени, а на света има и други мъже, които ни чакат. Някои правят грешки, които карат жените никога повече да не повторят с тях.

1. Правите секс  за първи път и бързате да проникнете в нея. Това не ви е простено дори и да сте на 17. Не го правете като заек и не бързайте да свършите. Това няма да е добре нито за вас нито за нея.

2. Пропуснал си любовната игра! Голяма грешка! Ако искаш  да те приеме за истински мъж, по-добре се постарай да не оставиш място където не си я целунал. Затопли малко обстановката и бъди сигурен, че ще ти върне услугата.

3. Свършваш твърде бързо. Знаем, че мъжете понякога трудно се контролират и просто не могат да се въздържат. Това се случва и на жените когато са наистина възбудени. На мъжете обаче това не им е позволено.
Те просто трябва да се постараят малко повече. Когато усетите, че сте пред финала го извадете и продължете с масаж докато не усетите, че ви отминава. Мислете за всичко друго освен за секс. Разсейте се, сменете позата, спечелете малко време и това ще ви е от полза. Това почти винаги помага за удължаването на половия акт.

4. Закъснявате с оргазма си? Да това се случва рядко, но все пак се случва. Жените нямаме нищо против да го правите час или повече, но когато вече сме свършили вече няколко пъти, е възможно да стане досадно.

5. Не бързайте да ходите до банята веднага след като сте свършили. Отделете малко време на прегръдки и нежност. Жените обожават вниманието след секс. Това ще е отличен бонус за вас и е почти сигурно, че партньорката ви ще пожелае да правите секс отново.

Какво мислят мъжете относно Лошия Секс:
1. Не се гушкайте прекалено дълго. Жените също имат нужда от лично пространство и интимност след секс. Особено в по-продължителните връзки. Грубият секс може да я накара никога да не пожелае това да се случи втори път. Направете
всичко възможно тя да стигне до оргазъм или можете да не я видите отново.

2. „Никога не се обаждайте на следващия ден. Оставете я да си мисли за вас и да очаква да се чуете. “ Забравете за това правило! Направите ли го, може след ден или два тя да е размислила. Ако не й се обадите или не й изпратите СМС, може да се почувства употребена. Едно кратко съобщение ще покаже, че си мислите за нея. Така ще я накарате да се почувства значима.

3. Без орален секс. Нямаш никакво извинение да не го направиш дори и на първа среща. Не говори за това с нея. Просто предприеми нещо. Езикът на тялото й ще ти подскаже дали да продължиш. Повечето жени са впечатлени от мъже, които го умеят и не се притесняват да го правят. Ако имаш намерение да се въздържиш от това да й доставиш удоволствие по този начин, просто може да си затвориш вратите за напред и втора възможност да нямаш.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

6 Коментара за "Грешки, които ще я накарат да не си легне повторно с теб"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Кристо
Гост
Кристо
5 години 1 месец преди

Здравейте. Предполагам, че страдам от тежка форма на преждевременна еякулация. Когато съм възбуден свършвам в рамките на 2-3 минути. Оргазмите, които получавам са много кратки и слаби.
Какво да направя, за да променя това обстоятелство? На 20 години съм и до сега не съм бил в състояние да доведа жена до оргазъм предполагам точно поради тази причина. Връзките ми не продължават повече от месец защото не мога за задоволя момичето до себе си. Моля за помощ и съвет.

Д. Николов
Гост
Д. Николов
5 години 1 месец преди

Не сте уточнили дали преждевременната еякулация настъпва по време на секс или мастурбация.
Ако това се случва когато мастурбирате, може да опитате с различни техники на задържане и контрол над еякулацията.Можете да забавите темпото, да се научите да разпознавате усещанията преди еякулация и да се опитате да я разсеете.
Ако това се случва по време на секс, нещата стоят почти по същия начин. Преди полов контакт можете да мастурбирате, за да намалите чувствителността на пениса си. Има и различни препарати на билкова основа, спрейове за задържане или презервативи които също могат да ви помогнат.

Shamana
Гост
Shamana
5 години 1 месец преди

За мен всичко се крие в добрата медитация. Доброто дишане и контрола над съзнанието вършат чудеса. Опитай се да не стимулираш твърде много фантазиите си когато си привлечен от някоя жена.
Това обикновено влошава нещата. Винаги започвай нещата бавно и не мисли за това, което ще се случи. Абстрахирай се от факта, че ще свършиш бързо. Това обикновено изисква време, но когато процесът се овладее остава за постоянно.

Че
Гост
Че
5 години 1 месец преди

Когато усетиш, че ще свършиш просто спри. Понякога е доста трудно да се овладее ситуацията, но когато го повтаряш и започваш отначало, нещата с времето ще се наредят. Просто съзнанието ти ще превключи на друга предавка.

Iavor
Гост
Iavor
5 години 1 месец преди

Има една странна техника, която съм използвал и действа доста разсейващо. Точно преди да ти дойде си затваряш очите и вдигаш главата си нагоре. Въртиш очите си нагоре и надолу.
После обратно на часовниковата стрелка. Това обърква мозъка и за момент изключваш, че правиш секс. Опитай. Може и при теб да проработи.

Алекс Цонева
Гост
Алекс Цонева
5 години 1 месец преди

Започни първо с това, което можеш да направиш преди изобщо да се стигне до проникване. Първо трябва да се научиш да освобождавш съзнанието си от външни фактори като стрес и тревожност.
Мъжете, които имат редки сексуални контакти обикновено са доста превъзбудени преди полов акт и това е основен фактор при преждевременната еякулация. Дори и тези с редовен сексуален живот имат подобни преживявания. Времето за намаляване на тревожността е различна при всеки, но когато започнеш да тренираш ума си, тялото ще се научи да се справя с проблема.
Успех!

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Нови, Секс
10 неща, които не знаете за секса

Сексът може да бъде доста скучен и досаден понякога нали? Има много неща, които вероятно не знаете за него. 1....

Затвори