Кой модел презерватив е най-подходящ за моя пенис?

Тази публикация има 6 коментара

Презервативи: Въпроси и отговори -Магнум, Магнум XL или Магнум XXL

Намирането на подходящия презерватив не е лесна задача, особено ако пенисът ви е по-голям от средния. Съществува голямо разнообразие от презервативи за по-надарени мъже, но тук възниква въпроса кой ще е по-удобен поради факта, че някои пениси са по-дълги, други по-дебели. Трябва да сте сигурни, че презервативът няма да ви е прекалено хлабав или прекалено стегнат в основата. Има няколко начина
да откриете този, който ще е най-подходящ за вас.

Въпрос: „Прочетох на няколко места, че презервативите клас Магнум са по-широки, докато Магнум XXL са по-дълги. Какво ще кажете за Магнум XL? Това ли е средният вариант комбиниращ двата размера презервативи?“

Отговор: Магнум, Магнум XL или Durex XXL
За някои отговорът може да бъде малко объркващ, но ето как най-кратко и точно бихме могли да ви опишем разликите между трите различни размера презервативи. Презервативите клас Магнум са с 15% по-големи от стандартните. Тези от Магнум XL клас са с 30% по-големи от стандартно приетите. Durex XXL е по-дълъг в сравнение с всички стандартни презервативи, но не толкова широки в сравнение с Магнум XL.

Ширина срещу дебелина
Когато мъжете по време на секс използват неподходящ размер презерватив, обикновено се чувстват доста дискомфортно. Ако пенисът ви е по-широк в основата, през цялото време ще чувствате стегнатост,  която ще развали удоволствието от секса. Тук говорим по-скоро за обиколка, отколкото за дължина, но и в двата случая не е засегнат само комфорта. С презерватив, който е по-широк от обиколката на вашия пенис можете да се чувствате удобно, но остава риска от неговото изхлузване и така да не успеете да предпазите партньорката си от бременност или и двамата от полово предавани болести.
Ако обиколката на пениса ви е под 14 сантиметра, се препоръчва използването на стандартен презерватив. Ако тя е между 14 и 15 см. се препоръчват презервативи с размер Магнум. В случай, че пенисът ви повече около 16 сантиметра в обиколка, то се препоръчва Магнум XL, но ако същевременно  е и по- дълъг, то можете да прибегнете до Durex XXL. Не забравяйте, че за да бъде ефективен презерватива, той трябва плътно да прилепне към основата на пениса и да задържа семенната течност в резервоарчето на неговия връх.

Как да измерите пениса си?
Като измерите точно дебелината и дължината на своя пенис, вече ще знаете кой тип презерватив ще е най-подходящ за вас. Това може да се направи съвсем лесно. Можете да го направите сам или с вашата партньорка.
Вторият вариант разбира се е много по-забавен. Намерете шивашки метър. Използва се лесно заради неговата гъвкавост. Ако не разполагате с такъв вземете парче лента. Увийте я около най-дебелата част на пениса си и после я нанесете върху обикновена линийка. Измерването на дължината се прави по същия начин, но лентата или линийката се поставят в основата на слабините. Когато получите точните мерки, ще сте наясно, кой е  презерватива, с който ще се чувствате комфортно и безопасно. От всички размери съществуват и различни модификации на оребряване, допълнителни стимулации чрез промяна на релефа и т.н. Тук  вече е момента да експериментирате и да усетите кой модел ще донесе повече удоволствие на вас и вашата половинка.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

6 Коментара за "Кой модел презерватив е най-подходящ за моя пенис?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Спас Милков
Гост
Спас Милков
5 години 3 дни преди

Размера на пениса ми е около 14 см. в обиколка и дължина 18 сантиметра в ерекция. Задавам въпроса си тук защото не мога да експериментирам с всички презервативи, които се предлагат на пазара, а и съм доста зает, за да обикалям и разглеждам аптеките и секс магазините. Просто се чувствам неудобно и искам да си спестя този досаден процес на търсене. Моля някой с повече опит да ми препоръча какъв размер презерватив да си взема, с който да се чувствам комфортно.

Елисавета
Гост
Елисавета
5 години 3 дни преди

Ако пенисът ти е с този размер то се насочи към презервативите размер Магнум. Мисля, че те ще ти паснат идеално.В случай, че не ти е неудобно да оглеждаш щандовете просто отиди до най-близката бензиностанция и си вземи. Струват около лев и двайсе бройката. Вземи си няколко различни марки и сам ще прецениш кой е най-подходящия за теб.Според мен презервативите с размер XXL са поредната пазарна стратегия, но пък основната причина да бъдат създадени е, че все пак има мъже, които се нуждаят от тях.

нкибасса
Гост
нкибасса
5 години 2 дни преди

Купи си си това, което се предлага на пазара. Презервативите преди да се пуснат в продажба се тестват и стандартните побират 2 литра вода и могат да се разтегнат до 60 сантиметра, което определено е повече от 18 сантиметра.
Според мен всички стандартни модели ще идеални за твоя размер.

Хриси_82
Гост
Хриси_82
5 години 2 дни преди

Препоръчвам ти презервативи, които могат да издържат на различните лубриканти без да се повреждат. Без тези на петролна основа като вазелин например. Ако отидеш в някои от големите вериги хипермаркети можеш да си избереш. Изложени са свободно и мисля, че няма повод за притеснение когато се спреш, за да ги огледаш. Всеки знае какво е презерватив и за какво служи 🙂 Нормално е мъжете и жените да ги използват.

тигъра от бистрица
Гост
тигъра от бистрица
5 години 2 дни преди

Аз не мисля, че дължината на презерватива е от толкова голямо значение, стига спермата да си остава в него когато го извадиш след еякулация.
На практика това е основното, за което трябва да се безпокоиш. Ако членът ти не е твърде дебел, всеки стандартен презерватив ще ти свърши работа.
Дори когато прилепва по-плътно е възможно да изпиташ допълнителна стимулация, което засилва удоволствието.

ПГР
Гост
ПГР
5 години 2 дни преди

С един приятел коментирахме презервативите. Мисля, че има повече опит от мен с жените. Неговото мнение, е че по-големите презервативи правят друго впечатление пред момичетата когато ги извадиш. Мислех си, че се шегува, но ме увери, че не е едно и също да отвориш стандартен или магнум размер. Момичетата просто се впечатляват повече, стига да не ти се изхлузи докато го правите 😉

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса, Секс
Защо мъжете свършват трудно когато използват презерватив

Ако не ви харесва да използвате презерватив по време на секс, то трябва да знаете, че не сте единствен! Много...

Затвори