Защо мъжете свършват трудно когато използват презерватив

Тази публикация има 0 коментара

Ако не ви харесва да използвате презерватив по време на секс, то трябва да знаете, че не сте единствен! Много мъже не обичат усещането от използването му или по-скоро липсата на усещане.

Ако вашата партньорка настоява винаги да носите презерватив по време на полов акт, то сексът често бива провален, особено ако тя вече приема хапчета против забременяване.

Защо трябва винаги да използвате презерватив? Можете ли да я убедите в противното?

Въпрос от читател:
„Здравейте. Редовно чета вашите публикации и реших да се обърна с въпрос, който ме притеснява от известно време. От скоро се виждам с момиче, с което правим редовен секс. Знаем, че нямаме
други партньори, но тя настоява винаги когато имаме сексуален контакт да използвам презерватив. Да си призная това доста ме разочарова при положение, че тя взема хапчета против забременяване.
Проблемът за мен се крие в това, че когато го правим по този начин трудно стигам до оргазъм, а понякога това е дори невъзможно. Какво мога да направя, за да спася нашата връзка?“

Отговор:

Двойна защита
На първо място дали ще носите презерватив или не не е ваше решение, а нейно. Това може да звучи малко несправедливо, но ако искате да се потопите в нейните дълбини ще се наложи да облечете водолазен костюм ако тя пожелае. Не се срамувайте. Просто я попитайте. Темата вероятно е отворена за дискусия, когато стане въпрос за това не бъдете твърде критични към нея. Може би тя се притеснява и все още не е готова
да забременее. Може да иска да се подсигури двойно. Противозачатъчните в комбинация с презерватив на практика намаляват шансовете й за забременяване до нула. Ако това е нейният начин на мислене, трудно ще я убедите в противното.
Можете да замените използването му с различни противозачатъчни гелове, но не забравяйте, че това е отново нейно решение.

Полово предавани болести
Вашата партньорка може да настоява да носите презерватив защото се страхува от полово предавани болести. Това е основателна причина за неговата употреба, защото няма друг вид предпазна мярка.
Това е нещо, което трябва да обсъдите. Ако от скоро сте заедно и нито един от двамата не може да гарантира за скорошно приключила предишна връзка, то е добре преди да решите да отстраните презерватива от сексуалния си живот, да си направите изследвания за да сте сигурни, че и двамата сте напълно здрави.

Но все пак не можете да стигнете до еякулация!
Ако сте нетърпелив да махнете презерватива защото не сте в състояние да изпитате оргазъм, трябва да знаете, че почти няма мъж който да не може да го направи. Просто трябва да промените начина си на мислене. Можете да експериментирате с някои нови неща.
Опитайте се да отстраните лубриканта от вътрешната страна на презерватива или се постарайте любовната игра да продължи до момента, в който не усетите, че сте на ръба на еякулацията. Така можете да свършите много по-бързо дори и с презерватив.

Важно е да се постигне компромис с партньора. Ако сте решили все още да нямате деца, можете да премахнете този вид предпазно средство като го замените с противозачатъчен гел. Това може напълно да реши проблема. Ако решите да си направите изследвания за полово предавани болести, можете да се наслаждавате на сека и без кондом. Трябва само да знаете, че презерватива е предпазна мярка не само за нея, но гарантира и вашата безопасност, така че когато повдигнете следващия си въпрос се замислете над отговорите, които ще последват.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Може ли твърде честият секс да е опасен за здравето ни?

Правейки страстен секс с някой, когото обичаш е наистина много по-приятно и пълноценно, отколкото с някого който почти не  познаваш....

Затвори