Работят ли помпите за уголемяване на пениса?

Тази публикация има 0 коментара

Въпрос:

Здравейте. Размера на пениса ми е малко над средния, но въпреки всичко направих някои проучвания относно различните методи за неговото уголемяване. Опитах с различни билкови продукти, както и така наречения метод на „доене“. Понякога след изпълняването на някои от упражненията, размера на пениса ми се връщаше в първоначалния си вид. Въпросът ми е използвал ли е някой пенис помпа и какви са наблюденията за постигнатите резултати от нея? Има ли връщане на началния размер след като веднъж се наблюдава увеличаване? Моля някой с повече опит да ми каже ако съществуват и други алтернативни методи.

 

Отговор:
Помпите имат почти незабавен ефект след тяхното използване. Често се случва той да се изчезне след края на ерекцията. Ако използвате този метод, трябва да знаете, че не бива да прекалявате защото това може да доведе до увреждане на тъканта и е възможно да провалите цялото начинание за уголемяване на пениса. Правилното използване на пенис помпите дава резултат ако се използват систематично и внимателно.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
Променя ли обрязването усещането на мъжа по време на секс?

Въпрос: Приятелят ми иска да се обреже защото било по-хигиенично и се отразявало добре за общото здраве на пениса. Освен...

Затвори