Може ли честата мастурбация да намали оплодителните ми способности?

Тази публикация има 0 коментара

Въпрос:
Аз съм на 26 години мастурбирам редовно от както съм тийнейджър. Понякога това се случва по няколко пъти на ден и съм притеснен дали може да повлияе върху шансовете ми да имам деца, тъй като скоро ми предстои да се оженя. Понякога чувствам лека болка в долната част на гърба ако го направя два пъте на ден. Също така ме интересува дали е нормално да имам толкова силно сексуално желание?

Отговор:
Мастурбацията няма да намали шансовете ти да станеш баща защото сперматозоиди се произвеждат непрекъснато в тестисите на мъжа. Единственото, което трябва да направиш когато решите да имате деца преди настъпване на нейната овулация да се въздържиш два три дни. Това ще направи сперматозоидите ти по-силни и жизнени. Ежедневната мастурбация намалява тяхната подвижност, но не чак до такава степен.
Ако мастурбацията оказваше негативен ефект върху раждаемостта, то никой от нас нямаше сега да е тук.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
Работят ли помпите за уголемяване на пениса?

Въпрос: Здравейте. Размера на пениса ми е малко над средния, но въпреки всичко направих някои проучвания относно различните методи за...

Затвори