Мога ли да намаля размера на своя пенис?

Тази публикация има 0 коментара

Въпрос:
Здравейте, имам въпрос, който много хора могат да намерят за смущаващ или несериозен, но за мен това се оказа проблем. Съществува ли начин, по който мога да намаля размера на своя пенис? Има ли някаква операция за това?
Питам ви защото приятелката ми непрекъснато се оплаква, че пенисът ми е твърде голям и изпитва болка по време на секс. Моля отговорете ми.

/В. Митев/

Отговор:
Фразата „Колкото по-голям, толкова по-добре“ явно не само в твоя случай се оказва невалидна. Добрата новина е, че вагината на вашата приятелка не е проблема в момента, защото природата я е създала да роди дете, което със сигурност е доста по-голямо от инструмента, с който разполагате. Въпреки това има различни причини партньорката ви да изпитва дискомфорт по време на полов акт. Съществуват няколко възможни причини за това, като например емоционални бариери, различни медицински състояния, слабо овлажняване, мускулни спазми и редица други. Съществуват различни техники на проникване и извършване на половия акт, които могат да променят това за което говорим, но нека се върнем върху вашия въпрос.

Що се отнася до операцията, за която ме питате, то нека сте наясно, че това в никакъв случай не е безопасна опция и е възможно да изгубите чувствителност в областта на пениса. Една операция не само ще ви струва десетки хиляди левове, но и може да доведе до трайно увреждане на тъканите и много често до импотентност. Като алтернатива на оперативната намеса, можем да ви предложим няколко опции, които трябва да имате предвид когато прониквате в партньорката си.

  • Ако усетите съпротивление при опит за проникване, значи нещо не е наред. Не опитвайте с груб натиск, защото това определено ще причини болка на партньорката ви. Силните тласъци може да са възбуждащи по време на секс, но това не е така в неговото начало. Можете да помислите за смяна на позата. Не забравяйте, че сексът не е само проникване и отделеното време да научите това ще позволи на вас и вашата приятелка истински  да се насладите на секса когато овладеете някои техники.
  • Отделете малко внимание на ерогенните зони преди самото проникване. Погалете гърдите й, стимулирайте клитора или й направете лек и приятен масаж на ануса и перинеума. В началото на ануса и вагината са разположени нервни окончания, които могат да й доставят безумно удоволствие без дори да се налага да влизате вътре.
  • Има една магическа формула за успешен секс и това е общуването между партньорите. Преди или по време на полов акт можете да я попитате, коя поза предпочита и дали в момента се чувства комфортно. Ако откриете позите, които ви носят удоволствие, значи сте разгадали тайната на насладата.

Вашите притеснения за начина, по който се чувства партньорката са похвални, но ви уверяваме, че посещението на операционна зала е наистина драстична мярка. Има различни алтернативни решения, от които можете да се възползвате. Добрата комуникация, любовната игра, релаксацията и малко лубрикант могат да ви накарат да преоткриете секса и да забравите напълно за притеснението и болката, която изпитва половинката ви.



You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Задай въпрос или напиши коментар (само на кирилица):

Всички въпроси и коментари преминават преглед. Не се публикуват такива, които нямат връзка с темата или се дублират.

Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
Може ли честата мастурбация да намали оплодителните ми способности?

Въпрос: Аз съм на 26 години мастурбирам редовно от както съм тийнейджър. Понякога това се случва по няколко пъти на...

Затвори