Променя ли обрязването усещането на мъжа по време на секс?

Тази публикация има 0 коментара

Въпрос:
Приятелят ми иска да се обреже защото било по-хигиенично и се отразявало добре за общото здраве на пениса. Освен това той смята, че щяло да му донесе и нови усещания по време на секс.
Наистина ли след обрязване усещането за мъжа е  по-различно?

/Деница/

 

Отговор:

Най-краткият отговор на въпроса е може би, но никой не знае със сигурност. Препуциум се нарича кожичката която се намира на върха на пениса. При обрязване се премахва част от нея или цялата. Тя е покрита с множество нервни окончания, което дава повече чувствителност на необрязаните мъже. Също така главичката на обрязания пенис е непрекъснато изложена на външен контакт, което може да я направи по-слабо чувствителна от тази, която се оголва само по време на ерекция и полов акт. Въпреки всичко няма доказателства, които твърдо да показват значителна разлика в сексуалното удоволствие при обрязаните и необрязаните мъже.

 

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
Колко пъти на ден може да се получава ерекция?

Въпрос: Здравейте, въпросът ми е следния: колко пъти е нормално един мъж да получава ерекция на ден? Има ли ограничение...

Затвори