Защо пенисът ми е извит на една страна?

Тази публикация има 0 коментара

Въпрос:
Имам проблем с начина, по който изглежда пенисът ми. Дори когато получавам ерекция, той не е изправен и е извит на една страна. Това може ли да се приеме като проблем и имам ли повод за тревога?

Отговор:
Уважаеми читателю, подобно на други физически характеристики, пениса при мъжете може да бъде с уникална и неповторима форма и размер. Някои са дълги и тънки, други са къси и дебели, трети са тесни, има и такива които са извити на лява или дясна страна или сочат нагоре или надолу. Това може да бъде комбинация и от почти всичко. Ти спомена, че дори и при възбудено състояние пенисът ти не е изправен. По принцип при ерекция в пениса навлиза повече кръв, отколкото излиза. Въпреки това „изправен“ не винаги означава сочещ нагоре или напред. Ерекцията при всеки мъж е различна.
Има някои въпроси върху, които трябва да помислите:  Наблюдава ли се изобщо промяна във вашия пенис когато е във възбудено състояние? Придобивате ли достатъчно твърдост, за да поставите презерватив или да осъществите проникване? Успявате ли да свършите когато мастурбирате? Ако отговаряте на тези въпроси с „ДА“, значи нямате повод за притеснение и просто имате повече очаквания от пениса си. Ако сте отговорили с „НЕ“ на някои от въпросите, значи имате основателна причина да посетите специалист и ако е необходимо да се вземат съответните мерки за справяне с проблема.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
Чии гени са отговорни за размера на пениса?

Въпрос: Потърсих и прочетох цялата информация, която успях да открия, но все още съм любопитен относно въпроса свързан с гените...

Затвори