5 грешки, които повечето жени правят по време на фелацио

Тази публикация има 0 коментара

Бихте ли искали вашата половинка да владее оралния секс до такава степен, че когато ви прави фелацио да ви взима ума? Ако е така, то в следващите редове може да научи как да подобри своите умения и какви грешки не бива да допуска.

Това, което прави оралният секс толкова възбуждащ както за мъжете, така и за жените е визуалната възможност, която дава този любовен акт. Позата на подчинение на жената и пенисът, който тя поема, кара мъжа да се чувства изключително възбуждащо. Така че ако искате да разберете как да усъвършенствате своите умения, първо научете петте основни грешки, които трябва да избягвате.

Грешка №1: Отпусната ръка
Не забравяйте, че една добра свирка е комбинация от използването на устни, език и ръце. След като веднъж сте поели пениса в устата си, използвайте свободната си ръка, за да обгърнете останалата част от ствола му.
Постарайте се да го държите достатъчно стегнато, но не прекалено. Никога не го правете с отпусната длан, защото това на практика няма да му достави удоволствието, което ще го накара да получи мощен оргазъм.

Грешка №2: Не пренебрегвайте езика на тялото
След като веднъж сте се захванали за работа, уверете се, че сте изключително внимателна към начина, по който реагира на всяко движение и засмукване, което правите. Това ще ви даде представа какво му доставя удоволствие, а неговите тласъци и движения на тялото, ще ви насочат в правилната посока. Научете се да различавате стенанията от удоволствие и тези причинени от болката, която изпитва когато го закачите със зъби.

Грешка№3: Не пренебрегвайте „семейното“ наследство
В никакъв случай не третирайте пенисът му като скъп китайски порцелан. По скоро гледайте на него като „семейно“ бижу. Това може би е едно от основните правила, които можете да следвате когато му правите орален секс.

Грешка№4: Не показвате колко много обичате да му правите свирка
Мъжете винаги се възбуждат от това, което виждат. По природа те са визуални създания и изпитват наслада, когато видят как жената коленичи пред техния пенис. Когато му дава орален секс, трябва да се увери, че показва колко много желае да го направи. Необходимо е малко старание. Това трябва да стане не само чрез думи, а чрез визуален контакт, пъшкане и възбуждащи стонове.

Грешка№5: Не използвате всичко необходимо, с което разполагате
Един задоволителен орален секс включва използването както на устните и езика, така и на ръцете. Използвайте похвати като целуване, смучене галене и нежно докосване винаги, когато сте решили да му доставите това удоволствие.

Избягвайки петте основни грешки, може да се научите как да правите перфектното фелацио и той винаги да ви гледа в очите с очакване това да се случи отново.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Нови, Секс
Колко дълго можете да издържите без секс?

Въпреки, че най-вероятно сте наясно с термини като "сексуално желание" и "либидо", колко от вас са наясно как работи собственият...

Затвори