Интимното обезкосмяване може да повиши качеството на оралния секс

Тази публикация има 0 коментара

Бръсненето при мъжа на брадата и мустаците често може да остане на заден план, но когато става дума за хигиена на половите органи, там нещата стоят по различен начин. Ето и вариантите, от които може да се възползвате за по-добра поддръжка. Една от гаранциите за добра свирка е добрата хигиена и трябва да знаете, че занемаряването в областта на пениса ще накара вашата партньорка да избягва да го прави. Трябва да се уговорите предварително какво харесва и по какъв начин  би желала да оформите окосмяването си в тази зона.

Ето няколко съвета как можете да поддържате добра хигиена
Когато жената е там „долу“,  би се чувствала много по-комфортно ако окосмяването ви е оформено. Не забравяйте, че решението все пак дали ще пожелаете да се обръснете или да си направите кола маска е във вашите ръце, но се постарайте да разбере, че не вашето лице е долу, а нейното. Трябва да знаете, че ако положите малко усилия върху хигиената в половата си област, ще получавате по-добър орален секс, а вероятно и по-често.

Подстригване
Подстригването е една от най-разпространените практики в мъжката козметика. Извършва се с приставка на машинка за подстригване. Става бързо, лесно, безопасно и безболезнено в сравнение с използването на самобръсначка или кола маска. Всичко, което трябва да направите е да прецените подходящия ъгъл и подходящата приставка. Добре е да използвате такава без кабел заради удобството и свободата на движение. Ако искате върху пенисът ви да няма абсолютно никакво окосмяване, то трябва да знаете, че машинката за бръснене не винаги върши тази работа. Имайте предвид, че мъжкият пенис изглежда доста по-голям когато окосмяването около него липсва. Този факт определено е достатъчен да вземете необходимите мерки.

Бръснене
Бръсненето е друга опция, която много двойки предпочитат в зависимост от това как искат да изглежда областта на половите им органи. Бръсненето напълно зависи от вас и това дали се чувствате комфортно след това. Понякога то е доста неудобно защото предизвиква обратен растеж на косъма и създава куп неудобства свързани със сърбеж и подуване. Ако изберете този вариант, то рядко се стига до пълното отстраняване на окосмяването на цялото тялото. Някои си оставят така наречената „писта за кацане“. Ако всъщност искате когато ви прави фелацио да работи  от долната част на тестисите до върха на главичката, това е една опция, от която и жената ще се възползва.

Кола маска
Почти няма мъж, който да използва този метод. По принцип те не са толкова отдадени на красотата, че да издържат тази болка в областта на срамните части. Предпочитат да оставят това на нежната половинка. Жените си мислят, че ако това ще ги накара да изглеждат добре, болката не е от голямо значение. Тази гледна точка обаче не се споделя от мъжете. Те биха предпочели да изглеждат като неподдържани горили, пред това някой да им свали всички косми с едно движение от тестисите до корема. Поради тази причина мнозинството не използват този метод. Въпреки всичко има и такива които го правят.

Изберете своя метод за поддръжка и бъдете сигурни, че когато другия път си свалите гащите си пред вашата половинка няма да приличате на мъж излязъл от машината на времето и пристигнал от 70-те години.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Качествена ерекция с натурални заместители на Виагра и Циалис

Импотентността и еректилната дисфункция засягат много повече мъже, отколкото човек може да си представи и тя може да бъде изключително...

Затвори